![]() |
Re: E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port
lasa ma ca o termini tu si vedem dupa daca mai comenteaza lumea
|
Quote:
|
MariusTXA Felicitari Pentru Mashina foarte Frumoasa facuta cu Bun gust si rafinament dar Am si eu o intrebare Nu Cumva tu ai fost cel prins la televizor cu 147km pe ora infatza ta Focusul acela alb RS Cu 164 Ca miam dat seama dupa poza aceia in care esty si tu si acel bmw in galben si RS-ul ?:) scuza-ma daca greshesc:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Si carei acel adevar?:)
|
din cate a dat atunci la tv era doar 120 in fata nu mai stiu exact ce masina si in spate GodfatherN cu focus.oricum stim cu totii de politia romana asa ca nu mai au rost cuvintele...in alta ordine de idei super tare masina si respect pt ca nu multi baga atatia bani intr-o masina care are aproape 20 ani(sau poate mai mult) + ca nu e numa un urs la care se lucreaza ca mai e si ///M-ul.bafta in continuare si succes cu masinutele
|
Mersi mi s-a parut mie ca am cunoscut Mashina !aDeVaru e ca nu le-ar strica si lor putina"sCoala" in legatura cu tuningul si mashinile din romania ca de..am intrat si noi in UE in Italia in germania au lambo si porsche si sunt politisti care chiar stiu sa conduca dar in romania cu loganu care la 140 cand tu mananci linistit un sandwich el dardaie zici cai la cutremuru din 77':) Inca-odata felicitari pt mashina:)
|
Quote:
iti multumesc mult pentru aprecieri..... |
off topic ... vii in week end la Constanta ?( Mamaia ) ??
|
Quote:
|
Marius cand vii pe la Buzau pe la neamuri ? :lol::lol: te asteptam:lol: sa le dai niste lectii buzoienilor despre adevaratul tuning :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand vi in tara
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning