![]() |
Re: B 83 Dac
le pun aici?
|
daca ai cu rabla mea pune aici restul vb pe mess ;) ai id-ul meu pe pm
|
deci pe aici ce e nou ?
dac`u mai mere ca nu l-am mai vazut sa colectioneze praf pe la sina lu 41... |
omule ce sa zic merge...am fost cu nebunii la mare si sunt multumit...doar ca simt ca e nevoie de ceva mai mult pe admisie :)
|
3 Attachment(s)
am mai multe....dar sunt pe alta camera foto...astept sa le descarce un prieten...
|
=)) hai ca imi place de voi...poze cu motoru e tare.ce e ma cu atate secrete in voi?
|
Quote:
|
pai nu arata motoru...din cauza ''ploitailor'' care il opresc pe strada...atunci sa vezi caterinca..si teapa ce`si iau politaii...este motor de dacie...e clara treaba :lol:......deci: nenea politistu`..nu`l mai opri pe dragos pe strada...ca opresti degeaba:lol: :D
|
eu stiu cum e motorul ;;) pacat ca nu am facut poza :(
|
consider ca s-a ajuns prea departe cu rabla asta asa ca de acum nu mai am nimic de zis legat de masina asta, cine ma cunoaste poate sa vb cu mine si prin alte mijloace decat pe un topic despre o masina care oricum nu va fii masina si care asa cum gandesc multi ar merge la remat...Bafta si spor la daciile voastre
|
Dac-ule eu o sa pun deseara cateva poze si sper sa nu te superi !! :rolleyes2 :shock:
BAfta in continuare cu masina !! :lol: ;) :twisted: |
Quote:
on topic; motoru e tinut secret,cine vrea s vada fiara de sub capota poate doar pe sosele! :lol: |
9 Attachment(s)
cateva POZE de la MINE pentru domnul DAC' !! :twisted: :lol:
|
2 Attachment(s)
uite si de la mine 2 bucati (cer scuze, una e neclara...):
|
WRCu a fost detronat RLR e cea mai tare dacie la frumusete ,cred ca aproape de SGM la performante
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning