Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Sonny™ 23-12-10 22:09

Re: B 191 ZUZ my zuz

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3922043)
O sa fac dar nu acum din cauza frigului :-)

Mersi frumos. Esti la Hyperion inseamna :D

Multumesc...si tie la fel

Salut man. Am inteles

Mersi Alex pentru poze...lasa ca mai facem noi :-)

Acum si niste poze de la mine cand era dupa baita numai ca sunt facute cu telefonul...nu aveam nr-ul pe fata fiinda l-am dat jos sa il stramb sa ia forma barii. Acum e la locul lui :-)

da bine fara numar zuz.ule, ia zi cand vedem aliaje?

Fireburn_03 24-12-10 18:31

te-am vazut azi pe la 6 si ceva pe la herastrau :) arata bine masina :D

Alex30 24-12-10 20:13

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3922681)
da bine fara numar zuz.ule, ia zi cand vedem aliaje?

Stiu ca da bine man...asta cred ca o sa imi zica si garda :lol:. L-am pus mai frumos acum :D. Aliaje nu prea curand poate in vara o sa vina ceva...momentan am alte planuri si asteptam sa treaca sarbatorile pentru lupe

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3924538)
te-am vazut azi pe la 6 si ceva pe la herastrau :) arata bine masina :D

Se poate...am fost la tara. Dar nu cred ca pe la 6 si ceva ca am plecat de acasa pe la 7 jumate :-). Trebuia sa dai un claxon ceva

Azi am facut 190 km iar masinuta s-a comportat excelent. Mi-a consumat 13 litri oras+afara in regim putin de forja + mers normal :D

LE: Zuzu&ZUZ va ureaza Craciun Fericit si un An nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si sa aveti sanatate ca asta e ce-a mai importanta.

Cosmin-SNR 24-12-10 21:56

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3924792)
Stiu ca da bine man...asta cred ca o sa imi zica si garda :lol:. L-am pus mai frumos acum :D. Aliaje nu prea curand poate in vara o sa vina ceva...momentan am alte planuri si asteptam sa treaca sarbatorile pentru lupe

Se poate...am fost la tara. Dar nu cred ca pe la 6 si ceva ca am plecat de acasa pe la 7 jumate :-). Trebuia sa dai un claxon ceva

Azi am facut 190 km iar masinuta s-a comportat excelent. Mi-a consumat 13 litri oras+afara in regim putin de forja + mers normal :D

LE: Zuzu&ZUZ va ureaza Craciun Fericit si un An nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si sa aveti sanatate ca asta e ce-a mai importanta.

Craciun fericit, zuzu-le intra pe mess sa mai vorbim si noi draq:lol:

zoca 24-12-10 22:09

Craciun fericit alex;):D
Si multa benzina in rezervol la Zuz:D

Alex30 25-12-10 09:23

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 3922085)
Dah bn fara numar:D
pacat ca se vede akolo cva de la numar...
Ar dah super fara numar pe fata:D:>

Ramasese putina banda dublu-adeziva dar am curatat. O sa arate bine fara nr mai ales cand o sa fie bara clean

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3922319)
Toata lumea isi spala masinile :>

Numai pune nr :>:))

Erau mai vechi pozele...nu am spalat-o de curand :D

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3925021)
Craciun fericit, zuzu-le intra pe mess sa mai vorbim si noi draq:lol:

Mersi la fel! O sa intru si eu da nu stiu cand :))

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 3925050)
Craciun fericit alex;):D
Si multa benzina in rezervol la Zuz:D

Mersi frumos zoca. Lasa benzina...bani de modificari sa fie :-)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3922052)
Lasa ba ca maine o spal si io pe a mea, sa mori de ciuda :evil: Misto pozele, da bine si fara numar :D Cand ziceai ca iei salariu? Sa mai mergem pe la mine pe aici o tura... stii tu la cine :lol:

Ba tu mereu vrei sa ma oftici pe mine :)). Salariu il iau pe 10...dar nu dau tura pe la tine pe acolo ca s-au schimbat putin planurile si prima data o sa vina altceva :-)

B-99-SAA 25-12-10 13:52

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3925642)
Ba tu mereu vrei sa ma oftici pe mine :)). Salariu il iau pe 10...dar nu dau tura pe la tine pe acolo ca s-au schimbat putin planurile si prima data o sa vina altceva :-)

Nu mereu man :lol: Lasa ca am zis ca spal masina sa fie gigea... si am fost plecat alea alea, am facut aproape 600 km in 5 zile (oras+afara), aglomeratie, etc... O s-o spal si io maine cred, acu ma mai odihnesc. Poate trec pe la tine saptaman viitoare ca am liber :D Sa-mi zici pe unde dam cealalta tura :lol: Daca e ceva te ajut nu e panica :D

Zeta 25-12-10 21:49

ma bag si eu...sunt in concediu si ma plictisesc daka e nevoie de ajutor.. sa spune-ti. Craciun fericit!

m-am bagat si eu..:oops:nu stiu exact despre ce e vorba dar daca pot ajut cu cea mai mare placere8)

valitataye 25-12-10 22:35

Craciun Fericit!

Alex30 26-12-10 05:04

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3926301)
Nu mereu man :lol: Lasa ca am zis ca spal masina sa fie gigea... si am fost plecat alea alea, am facut aproape 600 km in 5 zile (oras+afara), aglomeratie, etc... O s-o spal si io maine cred, acu ma mai odihnesc. Poate trec pe la tine saptaman viitoare ca am liber :D Sa-mi zici pe unde dam cealalta tura :lol: Daca e ceva te ajut nu e panica :D

Eeee..asa cateodata :lol:. Sapt viitoare sunt schimbu' 2...mai vorbim. Cealalta tura nu stiu pe unde o dam ca inca nu am vorbit inca cu el. O sa vorbesc sapt asta sau sapt viitoare cel tarziu si te anunt :-)

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3927122)
ma bag si eu...sunt in concediu si ma plictisesc daka e nevoie de ajutor.. sa spune-ti. Craciun fericit!

m-am bagat si eu..:oops:nu stiu exact despre ce e vorba dar daca pot ajut cu cea mai mare placere8)

Mersi Zeta. Daca e ceva te anunt dar momentan nu prea e nimic de facut. Liviu se referea pe unde dam cealalta tura adica unde ma duc cu masina sa ii pun lupele :-). Daca aveti timp si vreti sa mergeti cu mine nu e problema...va anunt cand o sa fie. Oricum dupa sarbatori ca iau banii abia pe 10

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3927211)
Craciun Fericit!

Multumesc la fel!

ovidiu89 26-12-10 17:49

Foarte bine ii sta in alb. App imi place ce vad la avatar si anume bara fara proiectoare:-)

_Cox_ 26-12-10 18:33

Nimic nimic pt. zuz-u` de mos craciun?:???:

Alex30 26-12-10 18:41

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3929012)
Foarte bine ii sta in alb. App imi place ce vad la avatar si anume bara fara proiectoare:-)

Mersi :). O sa arate ca in avatar cat mai curand sa speram...

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3929131)
Nimic nimic pt. zuz-u` de mos craciun?:???:

Momentan nimic. Mosul pentru ZUZ mai intarzie putin dar o sa vina cu siguranta

NXdev 26-12-10 18:42

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3929153)
Mersi :). O sa arate ca in avatar cat mai curand sa speram...

Momentan nimic. Mosul pentru ZUZ mai intarzie putin dar o sa vina cu siguranta

Si cand o sa vina mosu :oops:, vine foarte incarcat :D.

_Cox_ 26-12-10 21:13

Incet, dar sigur e mosu asta:lol:
Craciun fericit in continuare si sa vedem ZUZ-ul acolo sus

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning