Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

mitza mtb 19-06-10 19:52

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Drift.King - Se scrie JANTE nu jenti .

Alex slr - Cauta in urma cu 15-20 de pagini si ai sa gasesti .. :rolleyes2

cannondaleboy94 19-06-10 19:56

1 Attachment(s)
subaru pentru "fesnicile"...il poate lua si altcineva:lol:

Robicutz 19-06-10 20:46

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3452376)
Andu_RacE - ia uitete acum sa vedem daca am dreptate si la mine apare doar un singur logan

Acuma vad si eu...probabil am dat in ceva si a iesit, daca te uiti la alte poze nu iese... scuzele mele...

P.S : imi da-ti careva va rog jantele alea pe 17, le-am cautat da nu le mai gasesc

alex slr 20-06-10 08:17

are cineva harta stelvio pass?
loganu merge bine doar k are cateva probleme la usi cand le deschizi,in rest ati facut o treaba foarte buna:!::!::D:lol:

Drift.King 20-06-10 10:09

mitza mtb - loganu l-am pus eu cu o pagina in urma nu cu 15 - 20 ;) si nu imi spune tu cum sa scrie ca nu esti mai breaz;)
alex_slrr - nu este terminat loganu

TFK 20-06-10 11:45

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3454365)
mitza mtb - loganu l-am pus eu cu o pagina in urma nu cu 15 - 20 ;) si nu imi spune tu cum sa scrie ca nu esti mai breaz;)
alex_slrr - nu este terminat loganu

Mno ar trebuii sa fii recunoscator ca'ti aduce in cunostiinta, daca te tot dai asa mare "Tuner" ar trebuii sa stii ca se scrie jante.

Drift.King 20-06-10 12:38

unde am scris eu ma ca sunt mare tuner? :))eu am gresit un cuvant da el a gresit peste 10 cuvinte cred ca si mai multe

danny125 20-06-10 13:03

5 Attachment(s)
Lady in Black Mercedes w221 Brabus

Andu_RacE 20-06-10 14:24

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3454760)
unde am scris eu ma ca sunt mare tuner? :))eu am gresit un cuvant da el a gresit peste 10 cuvinte cred ca si mai multe

Scuze ca fac offtopic, dar domnule cocos drifter, daca ne uitam pe paginile anterioare si luam postarile tale si postarile lui mitza (care stie sa formulezle niste randuri) cred ca acelasi lucru il vei zice. Ti-am mai tras si eu atentia ca esti un analfabet si o clatita si iara ai sarit cu gura. Incearca sa tii cont de critici nu sa sari in cap, ca nu rezolvi nimic. Mie sincer putin imi pasa de cultura ta, ma deranjeaza aroganta ta. Bafta!

LE: aaa ... si explica-ne si noua ce a gresit Mitza in postul anterior?! :???: Poate vorbim alta limba si nu ne intelegem.

IacobAndrey 20-06-10 15:27

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 3454834)
Lady in Black Mercedes w221 Brabus

dany urca si u mertzu plz

cannondaleboy94 20-06-10 19:41

10 Attachment(s)
am facut un "paint job" pentru bikeri:lol::lol::lol:

KrYpToN 20-06-10 20:47

ai stricato cu stickerele alea :|

narcotycul 21-06-10 02:42

3 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu Mitsubishi Colt.

mitza mtb 21-06-10 12:08

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 3455060)
Scuze ca fac offtopic, dar domnule cocos drifter, daca ne uitam pe paginile anterioare si luam postarile tale si postarile lui mitza (care stie sa formulezle niste randuri) cred ca acelasi lucru il vei zice. Ti-am mai tras si eu atentia ca esti un analfabet si o clatita si iara ai sarit cu gura. Incearca sa tii cont de critici nu sa sari in cap, ca nu rezolvi nimic. Mie sincer putin imi pasa de cultura ta, ma deranjeaza aroganta ta. Bafta!

LE: aaa ... si explica-ne si noua ce a gresit Mitza in postul anterior?! :???: Poate vorbim alta limba si nu ne intelegem.

Lasa-l Andu , el are genti pe masina lu' taicasu , nu jante ..
Si daca mi-ai spune ce am gresit eu in vreun post ti-as fi recunoscator , poate imi mai indrept greselile.. Recunosc si eu scriam jenti in loc de jante si bari in loc de bare .. dar " m-am indreptat " sa zic asa.

mitza mtb 21-06-10 12:32

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3451788)
Robicutz - motorul iese uitate cu atentie si ai sa vezi
- a iesit bine bmw-ul
cannondaleboy94 - nu este pj ala , sunt doar decaluri puse la intamplare
Cristi_v10 - depinde de ce versiune , ai unele masini sunt pentru anumite versiuni. Ca sa iti mearga toate iti trebuie 2.2.1 le2mwm
Manson - poftim
danny125 - frumoasa dacia :) despre grafica nu stiu ce sa zic :|
razvanell - da' eu ce sa mai zic de placa mea video ca este 256 gforce 6200 ;;)
- da' sunt urate jentile ( jantele ) prea inafara ( in afara ) culorii..tot :)

Ti-am gasit o gramada de greseli intr-un singur post , am stat 10 minute sa iti marchez toate greselile dintr-un singur post , doar sa-ti demonstrez ca degeaba zici de mine ca am foarte multe greseli in posturile mele ( asa o fi , nu neg ca nu am gresit niciodata , dar de la o mica gresala la " cat de multe greseli am " .. e cale lunga ). Poti sa ma injuri , nu pun la inima .

All times are GMT +2. The time now is 00:09.

- Copyright 2026 4Tuning