![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
(o parere asa de la un om care nu are nici o treaba cu fotografiatul profisionist deci nu vreau sa sara nimeni pe mine):lol: |
Quote:
bagi frumos in marchearier,ca ai vazut azi cum intra de frumos,tragi intr-o liziera si let's rock'n roll!!:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
nu sare nimeni pe tine ca'i adevarat profesionalism acilisa!;) |
Sambata seara la Liviu acasa :D:D:D:D:D:D !!!
https://www.youtube.com/watch?v=Zg9ZiqTmUKA JURI ??? SA MI SE ARDA SURSA LIVIULE DACA TE MINT =))))))))) Foca,Foca tu stii de ce beau eu ?? De ciuda !!! DA,DA,MIE CIUDA CA SUNT ALTII FERICITI =))))))))))) |
Quote:
|
scufita a ramas fara numere! pulitia a daruit masa cu frumoasa suma de 18mil!!!!
:shock::shock: ca nu mai luasem amenda de mult...:lol: |
fuck, pentru ce ?! imi pare rau sa aud asta ..
|
Ce-ai facut ma, te-ai batut cu ei de ti-a dat amenda secolului?? :-|
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=YADCfQvtnbM scria expirat din Decembrie :D !!! |
Quote:
pfff.... |
lupii astia mor de foame.... da nu se lasa scufi:) nu se lasa!!!
|
804ron pt folii,jante,centura,plm ce mai scria dementu' ala acolo si 10mil pt asigurare! unu' scria si unu tragea tare de numere,ala de pe spate era lipit cu silicon si a tras de el,l-a strambat ca dracu da' nu s-a lasat nici de nebun pana nu l-a scos! singura satisfactie a mea a fost ca s-a umplut gaboru de namol pana la cot,ca era numarul de pe spate blindat de noroi! plm....ca la razboi!!BMW FOR LIFE...;)
|
Quote:
imi pare rau de amenda :( lasa ca a inceput sa ninga iar si faci rost de bani s-o platesti si sa-ti iei numerele inapoi...stii tu ce zic cu ninsu'...dar mai bine era sa faci altceva cu banii aia decat sa platesti amenda.. :( |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning