![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
poate duminica la gratar :D |
Quote:
ARE DREPTATE GREEN SA DAI DREPTURI DE AUTOR PENTRUI POZA UNEI MICI PARTI DIN CLUB SI MAI ADAUGA POZE PE SITE DAR ORIGINALE TE ROG NU PHOTOSHOP |
Salut SRS, am si eu o intrebare pentru cine cunoaste, am avut niste muncitori in masina si mi`au facut masina varza, tapiteria e varza facut foarte murdara, si nu stiu cu ce sa o fac. Am cautat in kauflan, cora solutii si nu am gasit, stiti pe unde pot gasi solutii dalea cu spuma dar bune? sa nu`mi strice tapiteria?:P astept raspuns >:D<, Va iubesc >:D<
|
Quote:
na ei mai au una pt petele din ulei da daca nu-l iei bun sa nu strici tapiteria :) daca ai un prieten cu spalatorie si sti ca se curata tapiteri cerei 200 ml de solutie :) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca imi da masina vineri seara vin la intalnire sa vedeti, nici eu nu stiu cu ce e murdara sincer sa fiu, dar am vazut cat de jegoasa e :|
Mulsumesc pentru sfaturi :D>:D<, si ca nu am ce face pana plec la munca m`am jucat putin cu PS si am facut un parasolar :P |
Quote:
|
mersi mult, dar nu vreau sa ne certam pentru un parasolar, adica deja s`au scos si e aiurea sa il schimbam, daca va place asa mult nu ma supar sa`l schimbati dar nu vreau sa iasa cearta pe tema de parasolar :P
|
salutare SRS!!!!
Dupa o saptamana extrem de grea....m-am intors:>:> ne vedem vineri Forzza SRS!!!! |
Quote:
si sper k ai citit toate post-urile deci te asteptam la cornetu duminik |
Supeeeer marfaaa paralolarul :X :X:X:X:X:X:X
|
Quote:
|
TAZZ-ULE CE SURPRIZE NE PREGATESTI PENTRU INTRUNIREA SAPTAMANALA DE LA POLI SI PENTRU CEA DE DUMINIK VREM SA VEDEM NOI MEMBRI
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning