![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
ma mie mi indiferent unde numa sa ziceti in timp sa stiu sa nu merg in locu gresit :)
|
praktikeru sau.... este dupa corunca sau in corunca ceva "parcare de tiruri sau unde intorc... si mai tot timpu este goala... e cam ca parcarea de la practiker dar e fara stalpi:P
|
la praktiker este paznic in parcare, are o cusca a lui :lol:, sar putea sa nui convina la ala sau sai cheme pe baietii cu luminile...
|
facem unde ziceti voi mie mi tot una ori cum vin
|
Quote:
|
te ajut si eu sa tragen cusca
aduc lant |
lasatzi mai pe paznic in pace el isi face numa datoria:P
hai k la praktiker e bine .....pana nu ne facem de cap k la Auchan....Duminica de la 18:00 la PRaktiker in parkare:) |
na atuncia la prakticer:P
|
Teoretic parcarea unei magazine este parcare publica pana magazinul este deschis...dupa aceea se considera teren privat, iar la practicer e si paznicul ala care m-a mai trimis de aacolo pe mine intr-o noapte asa ca...
|
asa k dak face figuri paznicu ori il mutam pe el la real ori ne mutam noi la real :))))
|
ori mutam numa bidonul lui (cusca)
|
La praktiker facem intalniri Audi de aproape un an si paznicul a venit doar de 2 ori, si atunci fiind trimis de sefii care erau la lucru. daca sta lumea cuminte nu ar trebuie sa fie probleme. totusi puneti masinile mai spre iesire in caz de ceva...
|
apai na daca tot merem la praktiker nu parcam chiar in fatza la intrare...parcam si noi undeva mai spre iesire cum zice CLM_audi
|
bun deci mine praktiker!!!
|
da da ____ si ninge afara:D:D poate mai gasim si noi zapada peacolo:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning