![]() |
Re: BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY
Inca te mai astept pe la mine
|
eu tot nu inteleg care e faza cu bannerul???? adica cum va fi? cat de mare? ce vom face cu el?
|
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
mijto masina, s-o folosesti sanatos
|
Re: ATENTIE Catre membrii Crazy Drivers
poze? cu mine si masina? sau doar cu masina :P
|
Ok, urez succes tuturor celor care incearca sa faca un film despre CD, dar ce rugaminte am...incercati sa faceti un clip de aprox 45 sec pt a-l putea folosi doar pt publicitate
|
Quote:
|
cred ca o sa ne facem si noi unul.
|
Re: 4tuning day, invitatie pt club
am auzit ca o sa fie la stand si o celica parca. aveti ceva poze?
|
Am decis k eu cu SemeCristian sa fac eu bannerul Crayz Drivers ...imi vor trebui nijte bani pt materiale ..iar manopera este din partea casei ..saptamana viitoare sper sa il ma apuc si sa il termin ...acum imi trebuie doar banii si sa ma orientez sa vad de unde fac rost de material dinala impeabil .....
|
Mda ... bannerul il fac eu dak voi sunteti de acor ...imi trebuie doar nijte bani pt materiale ..manopera este gratuita ....am sa mai vb cu Stefan si cu Cristi si am sa mai discut....dak va intereseaza oferta mea ma gasiti pe tel k nu mai am net ...eu am mai vb si cu SemeCristi ...eu sunt disponibil
|
si eu vreau o bucata
|
sunt curios cum o sa se rezolve cu steagurile... eu sunt rezervat deocamdata...
|
dacia wrc, revino-ti, nu-i sticker, e baner :))
|
s-a mai finalizat ceva cu filmuletzul?
|
Re: intrebare pt moderatori!
nu mai aranjeaza moderatorii sectiunea?
multe topicuri trebuie scoase din sticky... arata ca o taraba de bazar, e obositor sa urmaresti un topic... sunt multe care ar trebui inchise... va rog eu mult sa va ocupati putin... dureaza 30 de minute sa faceti putina curatenie... vedeti caexista o optiune ( merge topics ) care va permite sa lipiti doua sau mai multe topicuri ( cum ar fi cel cu cotizatiile, pentru care s-au facut sapte mii de topicuri ).. sunt multe,,, nu dureaza kiar mult... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning