![]() |
Re: accidente in bacau
Quote:
|
bmw 520d pe taxi este din Bacau! masina era luata in leasing de la Salaj. cine mai are detalii despre accident sa posteze aici.
|
Quote:
|
Quote:
|
am vorbit acum 10 minute cu un tip care e taximetrist si mi-a spus ca atat soferul si pasagerul au fost adusi la spital la Bacau, iar soferul are doar un picior rupt si o mana rupta si are capul bandajat; atat! daca va uitati iar la poze si vedeti ca a scapat doar cu atat veti vedea ca a avut noroc cu caru! sa speram ca isi va reveni cat mai repede!
|
Quote:
|
Quote:
oricum alt accident in care a fost implicat un taximetrist a fost pe str Ion Ionescu de la brad ,taxiul nu a mai oprit la stop intrand in partea lateral stanga a unui logan mcv pe care l-a aruncat intr-un stalp de iluminat ,mcv ul dauna totala ca erau amandoii stalpii loviti iar loganul taximetristului era cu botul praf . si a mai fost unu pe centru cu un baiat cu o motocicleta da nush cum s-a intamplat evenimentul.... |
duminica pe la 10 si ceva iar a fost un accident micutz la intersectia cu venus, sti kataline unde .. e al 3 pe anu asta , am mai spus in niste posturi mai vechi ca acolo mereu se intampla accidente :)) .. nush exact ce masini erau implicate (cred ca un audi a80 si un logan cred) .. dar nimik grav ..
|
Quote:
|
cristi, am vazut gresit sau si tu ai usa pe spate stanga infundata ???
|
Care Cristi?
|
Quote:
|
euuuu...da mariuse ai vazut bine, se rezolva sapt asta
|
Quote:
|
Quote:
de ce am impresia ca Bacaul asta e prea mic? nu poti sa tragi un "vant" ca te arata toti cu degetul.:lol::lol::lol::lol::lol: oricum, cristi, frumoasa lucratura.:lol::lol::lol: nu e gata? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning