![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
hmm.. am mai spus-o de cateva ori.. NFSC a fost lansat pe piata pentru a strange bani, pareri si, ma mai gandesc eu acum, pentru a ne sictiri de curse ilegale prin orase, cu politia dupa tine, etc, etc, etc. in the meantime, ei lucrau la NFSPS.. eu i-am ghicit dinainte sa se scurga informatii despre NFSPS.. cautati in threadul NFSC daca nu credeti ;)
|
interesanta informatie..:o
|
spune'le mah direct sa inteleaga si ei..ea games are mai multe studiori...pt pro street a lucrat nujhcare studio si putea sa lucreze si de pe vremea lui underground 1 in timp ce alte filiale lucrau la mw, carbon, etc..
|
|
acelea "pot fi" sys req... dar daca e asa, trebuie sa-mi iau niste "performance parts" :lol:
|
Quote:
CPU: 1.8 GHz or higher RAM: 512 MB RAM or higher HDD: ~2 GB free disk space or more Graphics: 256 MB or higher, DirectX 9.0c nare cum :D...2gb hdd :lol: :lol:inca si carbon avea 5.31gb :lol: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
ceva filme + poze noi :lol:
http://www.gamespot.com/video/939664...meplay-movie-1 http://www.gamespot.com/video/939664...meplay-movie-2 |
Si din primul si din al doilea filmuletz... se pot obseva greselile jocului, si sa ma ierte d-zeu dar e prea tarziu acum sa tot fim pusi deoparte cu scuzele de rigoare (e inca beta), teoretic jocul trebuie sa apara intr-o luna, si dupa cum se vede din filme.... jocul are o fizica... vai mama ei.
|
care o luna, ca de fapt sunt aproape doua... si nu te obliga nimeni sa-l joci daca nu-ti place ;)
|
aici gasiti un articol interesant referitor la drift si onlinemode ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
din cate am auzit nu o sa apara pt PC...am citit in COX..acum nuj..voi ce stiti :?:
|
BBK_VW => Noi stim oficial ca apare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning