![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
|
Quote:
Aaaa acum ai nevoie de poze? Pai si baiatul ala avea nevoie de o simpla explicatie legata de piesa respectiva:) Ghinion, porbagaju se deschide din buton:) restu e can can:lol: Cam asa vad ca se procedeaza in comunitatea Dacia:) sa fiti mandri ca aveti Dacii |
Eu am fost dar am ramas cu ceva.
Ghinion si ptr tine, ca mi-am facut singur portbagajul sau porbagajul cum ii spui tu. Mare can can cum zici tu. Normal ca suntem mandri si demni ca dacii...ca avem Dacii. |
Un bun exemplu de tuning facut cu rost si incadrat in liniiile masinii clasice respective, cu imbunatatiri din epoca respectiva si dupa modele similare ale aceluiasi constructor.
Asta in contrast cu "tuning de GR".... carapace de dacie ruginita cu punte de BMW si motor de Golf imbracate toate in abtipilduri. |
mersi pentru explicatie ygs:-)....
altii sunt prea plini de ei ca sa'ti dea un raspuns,le e frica ca iti faci si tu si le iei inainte sau nu pot sa'mi dau seama. pe sectiunea vw frate imediat mi'a sarit in ajutor,dar aici la dacia iti da un raspuns d'ala la caterinca si gata. in loc sa ne ajutam,ca deja suntem putini astia care mai avem dacie si suntem pasionati de marca asta,ne injuram,ne dam raspunsuri in scarba si la misto ca asa e p'aici pe la noi,e o moda... imi cer scuze pt off topic dar nu puteam sa ma abtin:evil: |
4 Attachment(s)
Mai Caline, cei cu harababura asta aici, nu explici la oameni " ca cacare-i treaba ! ":lol:, tot unchiut-o btl-ul ;)tre sa rezolve problemele. Dau eu pozele de rigoare.
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Iar eu sper ca pana la prima intalnire oficiala de Dacia, sa am si eu masina gata, pana atunci asa incet incet se fac toate piesa cu piesa, la caseta am schimbat "consumabilele" cu unele gasite la un mos:-), am descopiet ca masina are amortizoarele fata originale, iar cutia este de tip 352-07 |
Cotele pentru piesa sunt secrete?
Are cineva schita sa mi-o trimita si mie ? |
Quote:
|
Quote:
Am auzit numai de bine de bucsile astea:D si foarte recomandate pt bascula spate mai ales cand este insotita de "piesa magica" doar o parere:-P |
Normale, de dizel, de ardeleana.
|
Quote:
Quote:
Bravo tie ca te-ai descurcat singurle la potrbagaj(asa ca sa fiu la nivelul tau):D |
Nu vad de ce ar fi asa mare diferenta intre asa zisa performanta, oricum este un mic pas inainte;)
|
Quote:
|
bolidu'
Dacia Driver Stage 5 bolidu''s Avatar Join Date: Jan 2006 Oras: curtea de arges & bucuresti Age: 21 Posts: 2,484 Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team] Default Re: Salut...din nou Quote: Originally Posted by B XX ADI Imi poti spune si mie la ce folosesc chestiile alea din ultimele poze..si ce efect au....daca poti si nu e deranjul prea mare...(sti cum e nu e prost cine nu stie..e prost cine nu intreaba)...nu am vrut sa iti stric topicul...Mersi. Stai calm man.nu e nic un deranj.acele "chestii"sunt folosite pt a inlocui bratul central al puntii spate cu un brat inferior de fata,astefel renuntand la acea bucsas de cauciuc,puntea stand astfel mult mai bine fata de caroserie ca sa zic asa,nemaiexistand acea bucsa de cauciuc nu mai permite nici ca puntea sa se miste fata de caroserie foarte mult.pe langa asta ajuta f mult si la franare fiindca nu se mai roteste puntea in jurul axei sale,si pe viraje cica ar sta lipita de astfalt datorita miscarii de rotatie pe care o imprima pivotul puntii. raspuns de om normal... l-am intrebat pe pm...pana mea... ON topic: Imi place cum lucrezi... la naibaaa:lol:...... vreau si eu dacie |
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning