![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
vladutz.. nu vad rostu cu topul ala.. adik.. nah.dak asa iti place..e ok..dar nu vad rostul... pana mea.. oi fi kior .. iasul are mult mai multe realizari ..da nu sunt scrise nici macar jumate aici..si nici nu o sa incep sa pun.. ma bucur k ai incredere in 4tuning.. si eu sper sa mergem acolo ..si noi..si amc.. k reprezentanti ai iasiului... nu k adversari...
toate k toate.. dar pana la concursuri intre orase.. acolo se vede sportivitatea si pasiunea... crys... nush ce vrei sa demonstrezi :D eu imi rod unghiile deja... nu stiu cat mai este pana la legale..dak or sa mai fie sau nu.. dar .. sunt foarte grabit.. si constient k este f putin timp... si costuri mari..k sa ajung si eu acolo... dar ..nah.. o sa incerc sa dau 200% k sa pot ajunge.. costane... te ard... :D se scrie GUY .. nu GAY :))))) sa vezi ce-ti dau :D p.s. dak vrei corectat...da-mi un PM.. si baga-te la somn sa cresti mare... nu stiu unde o sa mai incapi asa mare..dar..nah.. eu iti vreau binele :D glumesc :twisted: hai sa ne vedem sanatosi...bafta |
Quote:
PS ai vazut poza care am pus-o la "poze etc cu useri din iasi"?:twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
dak eram gay.. nu aveam femei asa frumoase k ale noastre :D fara de care.. nu ne-am putea distra nicaieri..nici macar in qvinta (ultima faza trebuia sa o spun k sa nu mi-o iau :D ) asa.. sa revenim ..nu mai pot de ras :))) am kef de glume la ora 1jum .. si da... am vazut poza.. nu se cunoaste k e din mers..dar.. cine a fost acolo.. stie.. aa..si mai stiu cei care au fost impreuna cu mine..pe acelasi drum..la lansarea comunitatii 4tuning piatra neamtz... SOMN bai baieti..SOMN... noapte buna |
Hai copiii..Hai!Ca vreau sa va vad pe toti in grupul Participanti Curse :D
Si gata cu off topic`ul ca sanctionam! |
Quote:
PS: Intreb,nu dau cu parul :D |
Mai intreaba si ai sa vezi :)
|
we..crys... nu stiu dak am mai apucat sa iti zic sau nu... dar de vreo 4 sau 5 ori.. ma uitam la ce scrii..si ziceai sa nu fim offtopic..
dar la faza asta cocaine are dreptate frate... adik..dak nici aici nu se discuta.. unde e cafenea..si discutzii... apoi... fa naibii un thread in care sa scrie... AICI PUTETI SCRIE OFFTOPIC CAT VRETI! ceva de genu .... si atunci o sa lasam topicul asta doar pentru intalniri si ...pana mea.. atat... altceva nu cred k mai avem ce discuta aici.. dak ai impresia k e offtopic ce scriu eu.. nu ai decat sa shtergi :))) iaca fleoshk :D si nu te lua de cocaine.. k ma iau si eu de tine :lol: :twisted: baftoase |
Asa asa...let us see blood....:boxing: :workout: :anger: :D uuhhh...anuntati-ma cand va puneti pe treaba ca sa pot pune miza la pariuri :D :boogy:
|
Eu glumesc da hai! Cred ca pe topicu asta nu exista off topic...dar hai :)
Quote:
Hai maine luam pranzu sau nu? Ca azi am mancat acasa! |
Quote:
|
Acesta este postul cu nr 1000 in acest topic:lol:
pofta buna :D |
Pentru asta ai o bere de la mine!
|
Quote:
mersi pentru pofte bune si urari de bine.. we crys... maine.. pe la ora 14 ce zici? e bine? mancam o sarmalutza..ceva? :D kiar mi-e pofta... :pistoles: :dribble: somn usor si pofta buna :)) |
We 1001 o fo la mine! 1002 la tine!!!
Da la 13 we...e mai bine :D ce zici! Nu la 14 ca ma dau aia afara! ! |
Eu acuma am o mare belea.nuj cum draq am rupt barele de torsiune si acuma imi sta masina de parq am 1 tona incarcatura in porbagaj.va salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning