![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
n-auzi bre ca nu la liuniute ma intereseaza ci la vtm-u de amatori :P
|
2 Attachment(s)
Un mic TEASER cu masina care este inca in lucru..mult NU mai e
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted: |
Quote:
|
ce ti`e si cu melcii astia ... cat de gros e interchiuleru ? ca pare cam micut asa pe langa ce se petrece pe sub capota :oops:
|
|
chiar ca o sa fie clubu turbatelor... :D tre sa grabesc si eu lucrul la a mea :d
|
Spor si daca am cum sa te ajut let me know:twisted:
|
Bravo ma, arata bine treaba pacolo pe sub capota.
De curiozitate, cat te duce lucrarea? ca cine stie.... :) (pe PM dc nu se poate spune aici) Bafta cu turbata ! |
seal,mersi de intentie,daca e sa am nevoie de ceva te anunt :D
|
Donu' am o intrebare si eu in legatura cu prima masina de drift cu tractiune fata din Romania : driftul ti-l imaginezi sau chiar il faci in marsarier?
|
:lol::lol::lol:
|
man drift poti sa faci si cu o dacie daca iti tine frana de mana si ai plametare tepene, eu l-am vazut pe donu cu corsa in actiune si sincer se misca destul de bine.
|
da, banuiesc ca facea drift pe gheata , si fumul era de la ambreiaj, dar ce sa mai vorbim despre alunecare laterala si asa mai departe, elemente care pentru unii nu sunt esentiale in drift
cat despre "plametare" cum zicea alex_bzn , nu stiu cat te tin avand in vedere ca mai ai si directie pe axa fata sau la voi nu e cazu pentru ca la bolid aveti carma? m-am hotarat maine imi iau si eu un trabant stock si vin si eu :)) |
mestere poste n-ai inteles ca nu e masina facuta sa bata la fund vreo supra sau cine stie bomba cu tractiune spate...sa stii ca mai conteaza si piesa dintre volan si scaunul soferului...iar pentru show e numai buna o masina cu tractiune fata...ca prea multi cu tractiune spate o cam dau de gard aiurea...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning