Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

julaikos 08-04-10 16:56

Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti

n-auzi bre ca nu la liuniute ma intereseaza ci la vtm-u de amatori :P

Seal 09-04-10 20:54

2 Attachment(s)
Un mic TEASER cu masina care este inca in lucru..mult NU mai e

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted:

T@zMania 10-04-10 00:57

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 3262887)
Un mic TEASER cu masina care este inca in lucru..mult NU mai e

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted:

huooo!!!!ti-a turbat ursul,vezi daca nu il vaccinezi la timp!!!:);)

mihaistan 10-04-10 10:21

ce ti`e si cu melcii astia ... cat de gros e interchiuleru ? ca pare cam micut asa pe langa ce se petrece pe sub capota :oops:

Seal 10-04-10 19:38

Pare:p

prezentarea totala a masinii.. aici

https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3265519

julaikos 10-04-10 19:51

chiar ca o sa fie clubu turbatelor... :D tre sa grabesc si eu lucrul la a mea :d

Seal 11-04-10 09:23

Spor si daca am cum sa te ajut let me know:twisted:

VooN 11-04-10 15:42

Bravo ma, arata bine treaba pacolo pe sub capota.
De curiozitate, cat te duce lucrarea? ca cine stie.... :) (pe PM dc nu se poate spune aici)
Bafta cu turbata !

julaikos 11-04-10 16:32

seal,mersi de intentie,daca e sa am nevoie de ceva te anunt :D

volkswagen1900 12-04-10 09:48

Donu' am o intrebare si eu in legatura cu prima masina de drift cu tractiune fata din Romania : driftul ti-l imaginezi sau chiar il faci in marsarier?

Vladz 12-04-10 16:02

:lol::lol::lol:

ALEX_BZN 12-04-10 16:09

man drift poti sa faci si cu o dacie daca iti tine frana de mana si ai plametare tepene, eu l-am vazut pe donu cu corsa in actiune si sincer se misca destul de bine.

volkswagen1900 12-04-10 20:28

da, banuiesc ca facea drift pe gheata , si fumul era de la ambreiaj, dar ce sa mai vorbim despre alunecare laterala si asa mai departe, elemente care pentru unii nu sunt esentiale in drift
cat despre "plametare" cum zicea alex_bzn , nu stiu cat te tin avand in vedere ca mai ai si directie pe axa fata sau la voi nu e cazu pentru ca la bolid aveti carma?
m-am hotarat maine imi iau si eu un trabant stock si vin si eu :))

julaikos 12-04-10 22:01

mestere poste n-ai inteles ca nu e masina facuta sa bata la fund vreo supra sau cine stie bomba cu tractiune spate...sa stii ca mai conteaza si piesa dintre volan si scaunul soferului...iar pentru show e numai buna o masina cu tractiune fata...ca prea multi cu tractiune spate o cam dau de gard aiurea...

ALEX_BZN 12-04-10 23:05

Quote:

Originally Posted by volkswagen1900 (Post 3272154)
da, banuiesc ca facea drift pe gheata , si fumul era de la ambreiaj, dar ce sa mai vorbim despre alunecare laterala si asa mai departe, elemente care pentru unii nu sunt esentiale in drift
cat despre "plametare" cum zicea alex_bzn , nu stiu cat te tin avand in vedere ca mai ai si directie pe axa fata sau la voi nu e cazu pentru ca la bolid aveti carma?
m-am hotarat maine imi iau si eu un trabant stock si vin si eu :))

am vrut sa zic planetare dar am scris gresit deoarece "m" este langa "n" pe tastatura, in fine se mai intampla, sunt curios ce masina conduci si ce stii sa faci cu ea. de bine de rau donu se straduie. tu ai dreptate, cele mai indicate masini de drift sunt cele cu tractiune spate dar nu este interzis sa faci un drift si cu tractiunea fata, oricum e vb lui julaikos, mai conteaza si soferu, sunt multi cu tractiune spate care nu stiu cu ce se mananca, eu nu pot sa ma laud ca nu am avut masina cu tractiune spate dar l-am vazut pe donu cum se distra cu corsa si e super oki.

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning