![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
pai vezi porcule daca iesi in oras cand e raluca de munca :))))))))) nu apuci sa-ti vezi colegii prin oras :)))
|
hahahaahahaha ce dulce esti tati... ba radeti voi da eu abia apuc sa ma vad fratioare cu nevasta-mea si cam deloc cu altele :))
|
io fac bine ma incerc sa traiesc .. am inceput sa mai ies prin oras chiar intrebam ce mai face porcu :).. ne auzim pe la aqua daca iesi in oras
|
Quote:
|
Quote:
Intradevar e ceva sa iti faci suplimentar un "nick name" sa poti sa fi si tu erou pt 1 post .. Chiar esti simpatic da prolema ca te-a tradat I.P.-ul din clasa de I.P.-uri cu care ai fost logat cu vechiul si noul I.D. ..... P.S. .... .... ........ programel pe net ..... .... ... ... . ........pshiholog ..... .. ........ gratuit.. |
Quote:
P.S. /// inainte de Solentza pt cine nu mai isi aduce aminte , Andu a avut un RANCI de Dacie Galbena cu care nu ii era rusine sa se afiseze .... Eu un cred ca Andu e devina ca sigur i-a dat la m..e prietenei respectivului, iar Ursu ii tragea inn barlog si omu are o frustare .. , deci a devenit frustrat |
Quote:
iti dai seama ce ai facut u acum . ai pus punctu pe I de la reisari:)))))) |
Quote:
|
au fost misto si vremurile din port :)
|
Domnul "1 din TOPOR" iti servesc un concediu de BAN limitat , poate asa vei avea timp sa gasesti si alte ocupatii pe un forum cu atatea subiecte interesante.
|
Sa inteleg ca omu detine vreun avion sau vreun ferari de e asa bine de el?:)))
|
ce sa zica.ii curgeau si lui ochiii si isi dorea pe atunci sa aiba ce am aveam eu .
|
ce sa zica si el ... un sarac cu vreun ferrari/pontiac/porsche ceva ... in miniatura bineinteles ...
si da andule ... poate ca isi dorea si el ... dar ... asta e ... in fine ... sa trecem peste ... :D |
Eh ... e plina lumea de frustrati.
Nu are rost sa va bateti capul cu el, nu merita. |
E clar ca-i din C-ta si daca era cu c@#^e o spunea de pe nickul lui. Oricine isi poate face un nick si sa inceapa sa arunce cu vorbe...
Asta-i 4tuning in nici un caz 4frustrati asa ca lasa-ne prietene |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning