![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@patryck , dar de ce lasi geamurile asa ? putin tuning , dar bun ! asta conteaza ....666 :-ss :((
|
2 Attachment(s)
Logan ultima masina ce parere aveti jantele in poza a 2a sunt brush ...
|
Ce cauta reflexii de copac pe carbon cand masina e in studio?
|
eu ma intreb ce cauta relexii de munte pe lateral. la jante ce e brush? doar ai dat cu pensula intre spite:) teava intercoolerului din planul departat este plata.
|
Masina asa per asamblu e misto cat de cat....
da ai zis o minciuna f. gogonata si anume ca jentile sunt brush :lol: :lol: |
poate a dat cu smudge la jante de lea unit spitele ...poate asta vrea sa zica :-?? ...si oglinda aia e micaa :)
|
Quote:
|
Sper ca asa e...desii trebuia sa scrie WIP :roll:, el stie...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Fiat punto stiu k e naspa da....:oops: ...am incerat.....deocamdata atata stiu .. :rolleyes2
|
george_fufly : sa-mi arati donorul jantelor din poza spate ! Masina e ... ciudata, inteleg ca esti incepator, sfatul meu e sa te limitezi la lucruri SIMPLE.
|
jentile le`am mai vazut p o lucrare d'alu george gmn....parca....
|
2 Attachment(s)
pick up logan
|
Da jantele sunt loate dupa o lucrare a lui george gmn. miau placut foarte mult si de aceea le-am pus stiu k nu se face acest lucru "Sa iau de pe masini deaja tunate vt".wlady in ce sens ciudata:?: am sa ma limitez la lucruri simple pana mai invat si eu...:-)ms pt sfat :D Puteti sami spuneti George ;) sau Geox cum vreti voi ...
|
Ok, dar regula spune ca la prima abatere ai avertisment si la a doua abatere primesti BAN! Asa ca iti convine sa nu mai copiezi dupa alte VT`uri pentru ca nu e frumos, altii lucreaza ore si ore iar altii doar copiaza ;) Bafta!
|
1 Attachment(s)
Comentati va rog!!!Spuneti mi greseli si tot!!!Sunt nou in bransha!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning