![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
Am si eu nevoie de ajutorul vostru, de obicei imi fac singur VT-urile dar acesta nu imi reuseste:anger:.
Vreau si eu fusta spate la Papuc-ul meu ca in prima poza atasata, dar in loc de neagra sa fie alba, cu numarul pozitionat tot in partea stanga, lampa de iluminat numarul si restul tot la locul lor, doar fusta sa fie "infundata" ca in prima poza. Multumesc! |
1 Attachment(s)
Cam asa..
|
4 Attachment(s)
te rog mai adauga si astea 3 jante...
aez simas cu miezul tot pe porto dms la fel si rh(nu stiu ce model)pe original,portocaliu,roz toata:rolleyes2 eventual masina o ideie mai sus...nu de alta dar asa jantele par extra mari si cam toate dau mult prea bine:)) |
5 Attachment(s)
La multi ani!
Doresc O.Z-urile puse intr-una din poze si vopsite albastru ( precum in poza ), verde ( takata green ), dark red, baby blue si alte culori daca mai doriti. Multumesc. |
3 Attachment(s)
Salutare,
Ma poate ajuta cineva cu jantele din imagine pe masina si cateva idei de culoare? in principiu as fi vrut varianta de culori cu gold si albastru, dar orice idee este binevenita. Multumesc si La multi ani! |
6 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2648252 Attachment 2648253 Quote:
|
9 Attachment(s)
Salut cine ma ajuta si pe mine cu o grafica ca in cele 2 poze ?multumesc
pun mai multe poze Attachment 2648561Attachment 2648562 Attachment 2648563Attachment 2648564 Attachment 2648565Attachment 2648566 Attachment 2648567Attachment 2648568 Attachment 2648569 |
2 Attachment(s)
cam asta doresti nu?
|
Da capota ar fi bn dar laterala vreau ceva ca la cele 2 daca ma mai ajuta cineva as vrea sa o colez si nu stiu daca e ce trebuie sau nu,multumesc
|
Quote:
|
Nu domnu,vreau sa fie pozitionate ca pe ce-a neagra,un singur taur pe laterala si cu bulina galbena asa mare daca se poate si pe capota vin tauri sus si scrisu jos !
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da multumesc pentru munca depusa .
|
eu iti recomand sa lasi masina asa ,iar daca vrei sa ii faci cv mai frumos ,fai acoperisu negru lucios si geamuri fumurii ,nu se mai poarta vinylurile ,o sa vin eu maine cu o varianta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning