![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
Eu zic că in 90% din cazurile de aici cu grafica proastă se datorează din cauza setărilor plăcii video sau a driverului.
Īnainte să o trec și eu pe HIGH și să dau update la driver se vedea la fel, acum eu zic că e cāt de cāt o schimbare. :arrow: Inainte Attachment 2282597 :arrow: Acum Attachment 2282596 |
5 Attachment(s)
la multi ani cu intarziere !
ce sa va mai zic...am mai jucat...dar nu prea am mai postat...imi cer scuze de claritatea pozelor...e batran pc`ul...are vreo 5-6 ani... astept parerile voastre |
Peste tot pe unde ma uit vad numai chestia cu grafica.Am si eu o intrebare:" Voi sunteti obsedati de grafica "?.
De ce toata lumea trebuie sa aibe grafica calumea? Nu au toti situatie materiala pt a-si cumpara o placa performanta sa zicem... Mai intai chestia cu 3 poze(care este o tampenie),acum chestia cu grafica.... Si chestia e ca tot astia noi fac legi pe aici..(ma refer la astia de 1-2 luni), |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
O Mazda RX-7 mai Stock ....Nu stiu daca arata bine combinatia de culori ,dar mie imi place. |
Capa e excelenta masina si grafica la fel:) nice enb.
|
3 Attachment(s)
tm_kata-Bravo kata...Numai masini frumoase ai..
capa`-Bravo capa....Imi place la nebunie enb tau:X Ce va apucat ma baieti?....Iar o luati cu scandal?....Cum a zis si dary....Nu toti au placa video buna...repede sariti cu gura....dar voi cum erati?...mai rau ca unii....deci gura mica.... Rabbit Pareri?:oops: |
frumos golful :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Frumoase Masini All
Bmw |
Quote:
Nu o spun din rautate! |
2 Attachment(s)
sprite-Mersi
capa`-Multumesc mult quick_silver2-Mersi tigane Tomas_SlrR-Schimba jantele....pune sticla la stopuri ..si pune interioru calumea Audi A6 in lucru deocamdata;) |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
frumoasa raducu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning