Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Patryck 10-12-07 16:12

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Mda..mai pun si io una vreau niste comenturi indrumatoare :D

expres 10-12-07 17:11

masina e ok , dar trebuia sa lasi grila originala de bmw , parerea mea .... bg e foarte frumos .. eu cred k foarte bine realizata ....hai noroc

MARI_NSL 10-12-07 17:36

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1239861)
masina e ok , dar trebuia sa lasi grila originala de bmw , parerea mea .... bg e foarte frumos .. eu cred k foarte bine realizata ....hai noroc

io zica sa iti vezi tu de treaba ta . sa nu te mai bagi tu la comentat lucrarii pentru ca esti pe diafara :lol: . si termina cu potatul aiurea . :x
masina lui Patrick are multe greseli :oops: . desprea care bg vb ? de zici ca este foarte frumos :lol: io nu vad nici un bg modificat :x

expres 10-12-07 17:43

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1239910)
io zica sa iti vezi tu de treaba ta . sa nu te mai bagi tu la comentat lucrarii pentru ca esti pe diafara :lol: . si termina cu potatul aiurea . :x
masina lui Patrick are multe greseli :oops: . desprea care bg vb ? de zici ca este foarte frumos :lol: io nu vad nici un bg modificat :x

MA Refer la masina lui reme :) da nu stiu cand a aparut postu` lu patryck :) :oops: :oops:

Trickz 10-12-07 17:57

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1239695)
plasa aia e antica si de demult..

e neaparat o problema ce plasa foloseste fiecare? mai bine ai zice cum a pus reme plasa, bine sau nu, decat ce plasa a folosit.
@ reme: mie imi place per total. separat, nu imi place cum da bara fata comparativ cu restul masinii. si pragul de lambo (parca) nu prea se asorteaza frumos cu bara fata de porsche:(

keemo 10-12-07 20:15

2 Attachment(s)
e46........

Reme 10-12-07 23:25

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1240256)
e46........

keemo...se vede ca e cam facut pe calculator spoilerul fata, misto intercoolerul...ceea ce nu-am vazut la nimeni si si eu am uitat...ar fi faruri cu lupa...ar fi tare...in rest mai e un pic de modificat pragul si poate spoilerul spate ;)

Yackone 10-12-07 23:38

intercoolerul este stramb rau de tot...pragul de alta culoare...capota se ridica cu tot cu spoilerul fata??...;)

L33L00 11-12-07 09:05

1 Attachment(s)
originalu e mai sus ... pls comment

andrey2003 11-12-07 09:24

Pai.. din original nu mai este nimic,nimic.. doar farurile si stopurile seamana de e46.. in rest totu e altfel...

P.S. Chrysler e46 sau BMW 300c ?.. kitch orice ar fi.. :-)

ra2 11-12-07 09:32

fara suparare l33loo da ai facut ca aia de la sectiunea kitch tuning de pun spoilere si single cu m3 pe dacii

Trickz 11-12-07 10:31

@leeloo: cea mai sexy masina de pe tot forumul. grila scuza'ma dar este de tot rahatul. sa zicem ca nu sunt toate piesele copiate de pe un 300c. sa zicem ca sunt de bmw. dar totusi, uite'te la roata spate. ori e pneul extrem de luminos ori ai uitat tu sa acoperi greseala? pe spoilerul spate se reflecta de 4 ori acelasi lucru, ramasesi fara material?:lol: pe reflexia masinii (acel mr2) se observa si pe lateral cum ai tras de el (sau ai folosit clone tool de prea multe ori sau c/p de mai multe ori. per total, noob chop:P

keemo 11-12-07 12:05

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1240701)
intercoolerul este stramb rau de tot...pragul de alta culoare...capota se ridica cu tot cu spoilerul fata??...;)

te referi la tzeava din stanga probabil..intercoleru propriu-zis nu mi si pare stramb..
de capota chiar am uitat...:rolleyes2

L33L00 11-12-07 12:54

bun bun bun .... ms pt commenturi .... a mea e kish , noob chop da astea-s advanced cred nuh ( https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate/page-39.html lista cu exemple poate continua la infinit doar cu materiale de pe 4t ) ,,,,, thoamne

Trickz 11-12-07 13:04

jur ca nu inteleg care e legatura? daca sa zicem esti mai bun decat 90%din noobi, sa iti fac statuie si sa o pun deasupra patului sa te visez noaptea? ai lucrari foarte bune uneori, dar daca o mai si dai pe langa eu ce sa iti fac? ai postat la comentarii, s'a comentat. si asta e adevarul-nu este o lucrare prea buna. nu cred ca cineva pana acum a postat masinile facute la repezeala pentru acea sectiune la sectiunea comentarii incat sa le fie masinile lor comentate.

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning