![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
primul vt cu jantele astea dar numai pe fata sa fie janta portocalie si cealalta verde iar al II-lea vt cu o janta albastru deschis si una galbena si daca se poate sa o faci putin mai low in ambele vt. Mersi |
Quote:
|
3 Attachment(s)
imi poate face cineva si mie masina galben mat cu plafon negru lucios ??? si jantele in diferite culori ,ca nu prea stiu ce sa aleg ,nu de alta dar saptamana ce vine intra la vopsit si mi ar prin bine cateva idei
|
1 Attachment(s)
Imi spune si mie cineva cum se numeste nuanta de verde de pe jante
|
Va rog frumos imi puteti sa modificati poza asta sa vad cum ar arata masina asta cu suspensii sport , lasata mai jos.
Va multumesc http://i46.tinypic.com/158a4g8.jpg |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc frumos , daca te rog frumos imi poti face geamurile fumurii si oglinzile dak se poate nush negre s-au folie de carbon.Multumesc inca o data.
|
Eventual dak vrei sa imi schimbi si culoarea la jante, cum crezi u ca ar da bine
|
1 Attachment(s)
|
Multumesc frumos inca o data.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Attachment 2640124 |
2 Attachment(s)
Ma ajuta cineva cu o culoare la jante ? cu nuanta de verde din poza ? si cu alb ,galben si rosu ?si buzele sa ramana polish.dak se poate. multumesc!
|
4 Attachment(s)
alb,galben,rosu,verde
|
3 Attachment(s)
la poza asta te rog sa faci miezul jantelor un galben deschis si un portocaliu intens:D (orangina)
eventual daca poti sa atasezi keskin kt4 si celalalt model de Schmidt(Space line) la fel la toate...cu miezul galben,portocaliu multam |
Quote:
sper sa te fii ajutat:D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning