Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

shantzu 09-12-07 14:13

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 1237839)
expres? care e faza? de ce iti ceri tu scuze? nu pricep.. postezi aiurea..

DA! .

Ca][n 09-12-07 15:47

nene.... da ce sunteti cu ochii unii pe altii sa nu cumva sa faca unu mai multe posturi ca altul, chiar nu inteleg care e faza cu alergatul dupa posturi....credeti ca daca faceti n posturi sunteti mai destepti sau mai talentati.....

simionstef 09-12-07 16:12

Ca][n sa stii ca chiar ai dreptate...si nu isi are rostul regula asta cu masinile postate...e o prostie...dar in fine sunt prea mic ca sa vorbesc...:(

Gabi 09-12-07 16:14

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1238037)
Ca][n sa stii ca chiar ai dreptate...si nu isi are rostul regula asta cu masinile postate...e o prostie... [...]

Ce e o prostie ? Care regula ?

lyrik 09-12-07 16:34

Incepator:D

4 Attachment(s)
pareri pls:???:

HoricutzWSR 09-12-07 16:38

deja asta e nesimtire...frate,inainte cu doua pagini sunt doua reguli pe care le`ai incalcat...ai pus mai multe poze,si ai si copiat de pe masini VT,dupa parerea mea ai merita ban pe toate forumurile.D`aia e forum,sa`l citesti...inteleg ca nu tot topicu,da` macar o pagina doua sa te pui la curent

OmB* 09-12-07 16:40

nu mai zisese nimeni de mult... 1 MASINA PE ZI... culori ireale ... mult blur si la golf ai copiat de pe un vt daca nu ma insel...

L.E: cand am inceput eu sa scriu nu era postul lui horicutz :))

frost_dani 09-12-07 19:49

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1238093)
deja asta e nesimtire...frate,inainte cu doua pagini sunt doua reguli pe care le`ai incalcat...ai pus mai multe poze,si ai si copiat de pe masini VT,dupa parerea mea ai merita ban pe toate forumurile.D`aia e forum,sa`l citesti...inteleg ca nu tot topicu,da` macar o pagina doua sa te pui la curent

deja cred ca te arunci prea sus...
DACA E INCEPATOR NU TREBUIE SA II IEI GATUL DIN PRIMA

PRIMA OARA AVERTISMENT ..CA E NOU SARACU OM SI SA NU SE SPERIE DACA IL LUAM ASA DIN PRIMA..SI DUPA ACEIA SANCTIONARE SI ALTE LUCRURI.(considera ca asta a fost avertismentul)

SI REGULA CU 1 MASINA /ZI ESTE PENTRU A EVITA INCEPATORII CARE VOR SA ISI ARATE TALENTUL DIN 5 IN 5 MINUTE.

expres 09-12-07 19:52

Eu Il Sustin Pe Dani !

lyrik 09-12-07 19:55

multumesc dani:-S

Gabi 09-12-07 20:22

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1238425)
Eu Il Sustin Pe Dani !

Tu mai abtine-te, ca devii enervant!

lyrick: am sters toate mesajele exceptandu-l pe cel al lui hori_cutz, pentru a-ti demonstra ca se poate actiona si "violent", dar si calumea (vezi mesajul lui frost_dani). Daca-ti insusesti regulile, nu are nimeni nimic cu tine.

HoricutzWSR 09-12-07 20:30

in primu rand imi cer scuze fata de tine Gabi,am cam cedat,da` ziceti si voi acuma...e corect? e doar o pagina mai in spate...

lyrik 09-12-07 20:36

si eu imi cer scuze.recunosc k nu am citit regulile si ca am pus tot ca nebunu.de acuma o sa pun doar una pe zi si fara copiat de pe alte vt. inca odata scuze.greseala de incepator:(

Reme 10-12-07 12:57

2 Attachment(s)
de mult nu am mai pus o masina sper sa va place ;)

Crimz-vT 10-12-07 15:50

arata ciudat farul stang al masinii .. plasa aia e antica si de demult , si ai repetat-o la fiecare priza a masinii .. si bara e off .

Skirtu imi place :)

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning