![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Cauta pe tastatura :)) print screen porma intrii in paint si dai ctlr+v . Ms ptr e34
|
am windows 7 si nu merge cu prtscr ...
|
Quote:
PS: am cautat pe net si e posibil sa fie de la versiunea de PS incearca cu cs3/cs4/cs5 si va merge;) |
3 Attachment(s)
Toyota
:arrow: |
1 Attachment(s)
Quote:
la screenshot selectezi png |
3 Attachment(s)
O Toyota Supra MK3 '92 de la mine ,are motoras Bi-Turbo...
Astept pareri daca vreti sa dati...:lol: |
LA MULTI ANI tuturor!!!! imi pare rau ca nu am putut fi pe forum dar am cam fost plecat:(
in general mi-a placut cam tot ce am vazut...mrg mici probleme cu pozele la bobi_racers dar se rezolva nu intru in amanunte bai deci cand eram la revelion cu spritz-ul in nas mi-a venit o idee! ce ar fi daca cateva zile 1-2-3 cate o fi am face masini numai din slrr sa ne mai amintitm cum era la inceput de tot. Se baga cineva? |
3 Attachment(s)
Quote:
Frumoase masini allz Golf 3 VR6 La masina asta astept pareri!!:oops::oops: |
2 Attachment(s)
Citroen C4
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Raducu, frumos. Mai mult jantele fac o masina decat kitul. Da` totusi, pentru a face tuning, merg si niste piese schimbate, care sa dea bine cu masina, sa nu fie kitch. Si micusaguri, de exemplu o prelungire la barile stock, o grila fara semn. In rest e bine Dary, scoate gardu ala din masina. Strica tot aspectu` TORNADO Dupa ce postezi, si vrei sa mai scrii ceva, forumu asta, pentru a evita dublu-posturile, a pus functia EDIT. e un butonas ca cel de REPLAY, numa ca scrie EDIT. Data viitoare te rog sa il incerci si sa imi spui parerea despre el |
Ciudata in ce sens?
Mie mi se pare ca are botu prea scurt:-? Apropo nu mai fa posturi unul dupa altul pentru ca nai voie, 1.Ori dai edit. 2.Ori astepti sa posteze altcineva. Despre masina ta.: Pai neaparat trebuie sa aranjezi rotile(camber mai afara spate etc..) Si daca ai face si grafica ar fi super. Vezi ce faci. |
4 Attachment(s)
Dacia 1310 Sport ...Eu doar astept pareri,critici constuctive . Sa imi spuneti daca am ceva de modificat la ea.
|
2 Attachment(s)
:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning