![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Patryck : geamuri prea negre , plasa prea mare si ireala , brush ireal
p.s. e nashpa rau fara faruri :rolleyes2 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
un bmw de la mine... n`am mai postat de mult ..probleme cu furnizorii de internet...
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
@keemo - negrul nu cred ca este ala perfect . janta spate este stramba . bara fata este alta culoare .....ai intunecat prea rau masina . :-P
|
@aic-> spoilerul fata nu e "aceiasi culoare" cu restul masinii... adica spoilerul are reflexii violet masina nu... Roata spate pusa stramb... si reflexiile de pe geamurile laterale de unde vin??? pt. ca vad ca masina e intro cladire.... cam atat,
@L33L00-> la modul de lucru nu prea vad greseli ... sunt cateva elemente de design care nu imi plac ... dar asta tine de fiecare... oricum una peste alta masina e marfa |
1 Attachment(s)
cam asta ar fi donorul ...
nu prea cred k sunt diferente de culoare la spoiler. |
Quote:
|
omule doar partea neagra din donorul meu e c/p p masina ...
in donorul meu ... masina e rosie si portiunea aceea e neagra ..asta am dorit sa fac si p masina mea...dar vad k am creat discutii... masina mea are alta nuanta de negru decat plasticul ala c/p.nu am dorit sa fie aceiasi culoare.. intelege |
Quote:
|
lulu: sterge emblema de porsche de pe jante. janta care se vede prin priza de aer este prea virata.
|
Quote:
nu`mi place ca design deloc.. mult mai frumos stock`u.. :) parerea mea :) |
Keemo ... ce ai patit ? E absolut noobish masina ! Janta spate off, partea aia de la bumper de pe auris are reflexii rosii, masina e desaturata si nu are reflexii, umbra de sub masina e total aiurea... omule m-ai dezamagit ! Hai sa vad ca-ti revii !
Lulu... sti ce zic despre ea :wink:. Kitul abflug e frumos pe masina daca ignoram frumusetea stokului masina e mult prea tare... mie oricum imi place ! GJ ! |
yeh,ideea in sine e ok.but you don`t go on messing up perfection :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning