Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

AdY9005 05-12-07 17:23

Re: Comentarii lucrari!

Patryck : geamuri prea negre , plasa prea mare si ireala , brush ireal

p.s. e nashpa rau fara faruri :rolleyes2

Patryck 05-12-07 17:25

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1231544)
patryck: smudge, plasa ireala, jantele din alt peisaj, gramuri prea negre, ideea de design pe care ai urmat'o este masivitatea?

la plasa ce ar trebuii sa fac ca sa nu mai para ireala :?:

keemo 05-12-07 18:10

2 Attachment(s)
un bmw de la mine... n`am mai postat de mult ..probleme cu furnizorii de internet...

L33L00 05-12-07 18:14

2 Attachment(s)
pls comment

MARI_NSL 05-12-07 18:27

@keemo - negrul nu cred ca este ala perfect . janta spate este stramba . bara fata este alta culoare .....ai intunecat prea rau masina . :-P

OmB* 05-12-07 18:27

@aic-> spoilerul fata nu e "aceiasi culoare" cu restul masinii... adica spoilerul are reflexii violet masina nu... Roata spate pusa stramb... si reflexiile de pe geamurile laterale de unde vin??? pt. ca vad ca masina e intro cladire.... cam atat,

@L33L00-> la modul de lucru nu prea vad greseli ... sunt cateva elemente de design care nu imi plac ... dar asta tine de fiecare... oricum una peste alta masina e marfa

keemo 05-12-07 18:30

1 Attachment(s)
cam asta ar fi donorul ...
nu prea cred k sunt diferente de culoare la spoiler.

MARI_NSL 05-12-07 18:38

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1231679)
cam asta ar fi donorul ...
nu prea cred k sunt diferente de culoare la spoiler.

fara suparare man . cred ca nu vezi bine . sau ai probleme cu monitorul . daca tu zici ca bara este aceeas culoare :lol: uitete la partea de sus si la partea de jos :x

keemo 05-12-07 18:43

omule doar partea neagra din donorul meu e c/p p masina ...
in donorul meu ... masina e rosie si portiunea aceea e neagra ..asta am dorit sa fac si p masina mea...dar vad k am creat discutii...
masina mea are alta nuanta de negru decat plasticul ala c/p.nu am dorit sa fie aceiasi culoare.. intelege

MARI_NSL 05-12-07 18:55

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1231698)
omule doar partea neagra din donorul meu e c/p p masina ...
in donorul meu ... masina e rosie si portiunea aceea e neagra ..asta am dorit sa fac si p masina mea...dar vad k am creat discutii...
masina mea are alta nuanta de negru decat plasticul ala c/p.nu am dorit sa fie aceiasi culoare.. intelege

oky :lol: bafta .

Trickz 05-12-07 19:21

lulu: sterge emblema de porsche de pe jante. janta care se vede prin priza de aer este prea virata.

andrey2003 05-12-07 19:56

Quote:

Originally Posted by LULU (Post 1231638)
pls comment

ce a zis tkz +

nu`mi place ca design deloc.. mult mai frumos stock`u.. :)

parerea mea :)

wlady 05-12-07 20:31

Keemo ... ce ai patit ? E absolut noobish masina ! Janta spate off, partea aia de la bumper de pe auris are reflexii rosii, masina e desaturata si nu are reflexii, umbra de sub masina e total aiurea... omule m-ai dezamagit ! Hai sa vad ca-ti revii !

Lulu... sti ce zic despre ea :wink:. Kitul abflug e frumos pe masina daca ignoram frumusetea stokului masina e mult prea tare... mie oricum imi place ! GJ !

HoricutzWSR 05-12-07 22:16

yeh,ideea in sine e ok.but you don`t go on messing up perfection :)

wlady 06-12-07 06:40

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1231890)
Keemo ... ce ai patit ? E absolut noobish masina ! Janta spate off, partea aia de la bumper de pe auris are reflexii rosii, masina e desaturata si nu are reflexii, umbra de sub masina e total aiurea... omule m-ai dezamagit ! Hai sa vad ca-ti revii !

Lulu... sti ce zic despre ea :wink:. Kitul abflug e frumos pe masina daca ignoram frumusetea stokului masina e mult prea tare... mie oricum imi place ! GJ !

Masina era defapt aurion :lol: nu auris :)). Seamana numele....

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning