![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
Revin cu intrebarea, putin reformulata : putem sa stim cumva, daca OBC-ul provine de la o masina cu 4c sau 6c, PANA NU-L MONTAM PE MASINA ?
Ex: luam OBC-ul din dezmembrari .. Deci cum aflam ? Ca doar nu ne apucam sa-l montam acolo si etc-uri .. Sau in fine, il iei de pe net, ti-l trimite careva si-ti spune ca e pt. 4c cum e masina ta .. si tu-l iei .. si-l montezi .. si .. in fine, ati inteles ideea :) Sau .. eventual, daca are OBC-ul un serial-number pe el, care daca il bagam pe net, sa putem afla .. ? Are asa ceva ? Nu stiu .. spun si eu, incerc si eu :) Concluzia : putem sau nu, stii INAINTE DE A MONTA OBC-ul, daca provine de la o masina cu 4c sau 6c .. Multumiri anticipate ! :) |
Quote:
|
Quote:
Asta doream sa stiu ;) |
am bagat eu pe realoem serialul la al meu si degeaba imi da toate motorizarile pe care s-a pus OBC
serialul la al meu e 65 81 8 357 684 daca imi poate spune cineva pe ce model s-a pus o sa ii fiu recunoscator |
Quote:
|
Ok sprinter... Multumesc fooarte Mult;) oricum maine ma duc sa il pun pe un 2.0i sa vad ce rezultate da si cum indica consumurile si restu.
O sa va tin la curent cu ce am facut |
Quote:
Le puteti si posta pe topic , nu ma deranjeaza . Eu pe pm am primit cererea si acolo am raspuns . |
Quote:
|
Deci pana la urma .. doar cu el montat la "cineva care are deja montat" se poate .. In cazul acesta, e riscant sa iei din dezmembrari (in cazul in care-l vezi pe raft, si nu-l da jos de pe masina in fata ta, sa vezi de pe ce s-a dat jos), iar de pe net sa-l iei .. aici iar e cu cantec, se merge pe incredere .. sau nu :)
|
Am verificat acel OBC pe masina mea. Eu am deja OBC si l-am pus pe al lui. OBC-ul e de 6 cilindri.
|
si cred ca mai si provine de pe o masina de 2000.
|
imi puteti spune si mie care sunt simptomele pompei de benzina atunci cand este pe duca???(oare daca in mers cand o scot pe liber imi moare motoru e de la pompa???? si becul este pe rosu):cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiti cumva unde pot gasii codul de la un casetofon Business cu caseta dupa e36?:Dsau ce anume trebuie ca sa`l "decodez".
|
sal ...imi puteti zice si mie cum se scoate panoul de la lumini ...pt k as vrea sa ii schimb becul k s-a ars ...si ce bec se foloseste...si daca aveti idee daca suspensia de pe 325i sau 328i merge si pe 316i si se comporta la fel ....mersi !
|
Quote:
Suspensia merge montata cu siguranta pe masina, dar iti va sta mai ridicata masina, in special de bot... pentru ca diferenta de greutate dintre 1.6 si 2.5/2.8 este foarte mare. va sta si de spate mai ridicata pt ca 1.6 are diferential carcasa mica. 2.5 & 2.8 au diferential carcasa mare... de unde ai din nou diferenta de greutate. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cum imi pot da seama de telescop daca e bun sau nu ? chiar daca e cu arc ..sau fara ? mersi !
|
Quote:
apesi serios pe coltul masinii corespondent telescopului respectiv si daca se apasa usor si revine tot usor (sau repede) cand ii dai drumu sau "tzopaie" de cateva ori cand ii dai drumu e clar,telescop naspa sau il poti inspecta si vizual,sa nu aiba scurgeri,etc daca e dat jos de pe masina e mai simplu...ii apesi tija la maxim si-o lasi sa revina daca se apasa greu si revine rapid atunci e bine daca se apasa usor si revine greu sau ramane tija la locu ei,atunci e naspa dar...dupa cum spuneam,testele astea sunt relative cel mai bine se vede pe masina,in mers |
Quote:
Quote:
|
hmm ..ideea e in felu urmator ..persoana care le vinde le-a dat jos dupa un 316i si le are cu tot cu arc ...nu le da la proba ..a zis k sunt bune ..le iei doar ca la loterie ..dai bani ..daca sunt bune e bine daca nu ai luat teapa inapoi nu le primeste ..si nu le da jos dupa arc decat daca le cumperi separat...si d'aia va intreb k e cam ciudat..oricum mersi mult !
|
hmm ..ideea e in felu urmator ..persoana care le vinde le-a dat jos dupa un 316i si le are cu tot cu arc ...nu le da la proba ..a zis k sunt bune ..le iei doar ca la loterie ..dai bani ..daca sunt bune e bine daca nu ai luat teapa inapoi nu le primeste ..si nu le da jos dupa arc decat daca le cumperi separat...si d'aia va intreb k e cam ciudat si nu stiu ce sa fac ..oricum mersi mult !
|
Eu zic sa mai ai rabdare.. nu te grabii ... eu am dat suspensie completa de e36 pe 250 lei .. cu tot cu arcuri cu tot ce trebuie
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,vins i eu cu o intrebare spre sa nu de ranjez,poate sa mai discutat,mis e stinge lumina de bord,adika tot ceasurile ledurile de pe comenzile de la clima si asa mai departe,insa ledurile martorii de poziti de frana de mana stau aprinsi si restul se stinge,am obs asta si iarna trecuta,in vara nu mi-ai mai facut figura,am obs knd dau drumu la cardura si mai ales la picioare innebuneste!! ce sa fie??
|
Quote:
|
Stie cineva cum pot desface grilajele de la difuzoarele fata?Cele de la picioare?As vrea sa le schimb si nu stiu cum pot ajunge la ele.
Multumesc! |
ce masina ai? Am schimbat si eu la a mea poate t ajut cu cva sfaturi...
|
Quote:
|
Quote:
|
pe partea soferului, scoti surubul care tine "manivela" de la care deschizi capota. scoti "manivela", si apoi tragi pur si simplu de masca difuzorului. nu mai tin minte sa mai fi fost vreun surub, dar daca este, se demonteaza. masca difuzorului e prinsa cumva si sub mocheta, oricum iese cand tragi de ea. pe partea pasagerului banuiesc ca e un surub, si iese tot pe acelasi principiu. eu am scos de vreo 2x masca de la sofer si a fost atat de simplu ca nu am retinut exact cum am facut (vine de la sine).
|
sal...cum se scot beculetele de la bricheta din suport ...sau se cumpara cu totu ...k nu imi dau seama ?
|
trebuie sa desfaci placa pe care este bricheta. becul se schimba prin spate. nu stiu daca poti scoate bricheta si altfel, dar eu asa am scos-o mereu. e simplu daca nu ai obc, pt ca trebuie scos compartimentul acelacu spatiul de depozitare si ceas (eu asa am) prima data, apoi tragi de placa pe care este bricheta si eventualele comutatoare (ASC, scaune incalzite etc) si iese usor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning