Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

Evo-Jr 22-02-10 15:09

Re: Diverse (topic de offtopic)

ce masina ai babone?

RoByNeT 22-02-10 15:14

ai poza si scrie si Member OFF : [Fiat] :shock:

PS: vezi ca nu merge link`ul de vanzare de la urs.

babone 22-02-10 15:14

fiat punto din 95,1.4turbo ,133 cp stock (140cp actual cred) cu 960 de kg in carca
roby la poza e "melcu" :))

RoByNeT 22-02-10 15:15

uite sa vedem un meci : Mtx vs Babone :) e cat de cat treaba.

daffy duck™ 22-02-10 15:18

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3112530)
uite sa vedem un meci : Mtx vs Babone :) e cat de cat treaba.

de ce nu analizezi putin datele tehnice????

MTX : 1.6 16v ( 4 pistoane) 122hp , 1160kg
Babone: 1.4 16v Turbo ( 4 pistoane ) 133hp stock, max 1000kg

cam cum crezi ca o sa fie?

babone 22-02-10 15:20

daffy 8v la mine si 960 de kg

RoByNeT 22-02-10 15:20

ma ce conteaza ... mai depinde si de sofer, an, uzura, si etc ... nu stau sa ti le enumar pe toate ar trebui sa faci si tu niste legaturi.

daffy duck™ 22-02-10 15:21

bun...1.4 8v TURBO......si nu cred ca e turbo de fabrica...eventual o sa te rog sa pui o poza cu motorul

Evo-Jr 22-02-10 15:21

poate se da cu mine babone :) :D!!legal binenteles

RoByNeT 22-02-10 15:21

iti zic eu ca e T de fabrica.

daffy duck™ 22-02-10 15:22

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3112544)
ma ce conteaza ... mai depinde si de sofer, an, uzura, si etc ... nu stau sa ti le enumar pe toate ar trebui sa faci si tu niste legaturi.

frate, intr-un fel ai dreptate...pe partea cu uzura, anii soferul.....dar gandeste-te ca babone se bazeaza pe greutatea actuala ( 1000kg) si pe motorul turbo....pe cand matrix....doar pe....nimic in mare parte....

Lucian_GXZ 22-02-10 15:23

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3112391)
si ce raspuns ai vrea sa iti dau ? ti-am zis pur si simplu realitatea.... avand motoru aspirat nu am ce sa fii fac foarte multe......ca sa il duc in 180 cp imi trebuie undeva la 1500eu....

si dc sa ma iau de mana cu DRK ? care e problema daca mie imi place sa stau la o cafea "pe dorobanti" ? lume buna, nu te deranjeaza nimeni, nu te umplii de fum si de miros de mancare...

nu am nicio problema unde iti place tie sa bei cafeaua si nici ce vrei sa faci cu banii... doar ca din pozitia mea (probabil de om luat de fraier) s-a vazut urat ce si cum ai postat...

RoByNeT 22-02-10 15:23

iti zic eu ca noi vorbim cai verzi pe peretii acum. Se dau si vedem.

daffy duck™ 22-02-10 15:23

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3112549)
iti zic eu ca e T de fabrica.

ma refeream la turbina in sine...ca am inteles si eu vineri ca e turbo din fabrica dar vroiam sa stiu daca turbina e schimbata.....

RoByNeT 22-02-10 15:24

pai asta ti`am zis si eu ma din primul post ca e Turbina de fabrica :)

daffy duck™ 22-02-10 15:26

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3112562)
pai asta ti`am zis si eu ma din primul post ca e Turbina de fabrica :)

ai vazut tu masina si motorul.....ti'a deschis babone capota ???

in fine...whatever....vedem ce si cum

P.S babone, pe unde stai ca vrea sa vad si eu masina....Ms

babone 22-02-10 15:28

evo incercam ca nu am nimic de pierdut,eu la capitolul asta sunt paralel dar ceva ceva cred ca tot scot :D.la mine mai e si dezavantajul ca turbina intra numai dupa 3100 rpm asa ca nu o plecare foarte stralucita.nu stiu incercam,probam si vedem dar asta cam prin luna Mai.oricum sunt foarte hotarat si pentru Tulcea.

babone 22-02-10 15:30

stau in berceni,langa piata resita.de la fostul propietar am inteles ca turbina ei originala a crapat acum cateva luni iar el a comandat alta din italia doar ca sustinea ca ar fi primit una mai puternica pentru ca a fost o diferenta enorma dupa ce a montato pe cea noua,acum nici eu nu ma prea pricep la asa ceva si chiar nu stiu ce sa zic.fug pana afara si ii fac o poza

daffy duck™ 22-02-10 15:33

ok.....vreau sa vad si eu...si presupun ca si restu

Evo-Jr 22-02-10 15:35

poi da...las ca si eu am 1360 kile plus 100kile eu ...:))
ar fii interesanta liniuta!da,peste 1-2luni sa se mai usuce si sa se incalzeasca pe afara
ps:ms robynet pt linku cu ursu. :*

babone 22-02-10 15:53

2 Attachment(s)
oki deci cam asa arata sub capota
Attachment 1327694Attachment 1327695

kidu2006 22-02-10 17:41

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3112063)
Nu ca nu merg cu ea :D dar consum eu :D
Ba luciane am fost si m-am tuns la tanti coca acolo la tine a zis sa treci pe la ea sa-ti faca niste perciuni BO$$ daia ascutiti cum iti palc tie!

Cand te prind pe la OMV(ca si eu le vizitez) iti fac perciunii de Elvis .. ce ai tu cu perciunii ascutiti?Tre sa fie de BO$$ neaparat?:evil:

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3112402)
merita da nu ii am si nici nu mai lucrez

Ofer locuri de munca8)
P.S.: Nush cat de scumpe sunt piesele de tuning pt frantuzesti,dar cred ca iti trebuie mai putin de 1500euro ... Intereseaza-te de axe sport,evacuare banuiesc ca ai,admisie e ieftina si soft ...

P.S.2: Fiatul este turbo din fabrica si cu ceva investite poate deveni un fel de R58)

babone 22-02-10 17:45

kidule dupa datele tehnice ar fi mai tare decat R5 din cate stiu eu

kidu2006 22-02-10 17:58

Pai nush ca n-am vazut nici unu "in forta" pana acu` .. Mai bine apuca-te de el sa vedem ce stie sa faca8)
Aaa..ba mint,am vazut pe net acu 1 an un Ficatel dasta era negru si cu nr de Italia parca,am vrut eu sa-l iau da nu mi l-a dat:)) vroiam schimb,nu mai stiu ce masina aveam
Si cica avea vreo 200 si ceva de cp;) .. oricum pretul era foarte mic .. deci eu zic ca cu evacuare,admisie,turbina + soft iesi poate putin peste 200cp .. si cu cele aproape 1000kg,imagineaza-ti ce poate sa faca;)

babone 22-02-10 18:05

eh am planuri foarte mari cu el,cand o sa iau numere te iau o tura ca suntem vecini aici (stiu unde parcai mazda portocalie),de cel negru nu stiu ce zici,era unu negru la bacau dar era stock si l-a dat in vara pe 1200 de euro sau ceva de genu (neinmatriculat)

87MTX 22-02-10 18:31

m-am interesat si atata ma costa...la mai multe persoane, nu doar la unul singur
si lucian, nu te-a luat nimeni de fraier sau ceva de genu asta ..si scz daca a sunat aiurea cum m-am exprimat.....

RoByNeT 22-02-10 18:35

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3113156)
m-am interesat si atata ma costa...la mai multe persoane, nu doar la unul singur
si lucian, NU te-a luat nimeni de fraier sau ceva de genu asta ..si scz daca a sunat aiurea cum m-am exprimat.....

am adaugat eu ceva in quote ca se intelegea altceva :P

PS: nu am dat edit sa nu sufar de moderator.

87MTX 22-02-10 18:38

mersi mersi, chiar nu am observat .
stii ca nu am zis nimica niciodata in legatura cu editul facut de catre moderatori :D

daffy duck™ 22-02-10 18:40

@ kid : Automobilul Citroen C2 VTS este o masina destul de rara, mai ales in bucuresti unde sunt 5 modele. piesele costa destul de mult si ca exemplu iti dau axele cu came care costa 850e si nu am inclus montajul.

@ mtx : incearca sa explici la intalniri ceea ce ti-am zis, legat si de masina si de prezente.....

@ robynet : stim cu totii ca vrei sa suferi....nu mai incerca sa te scoti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

87MTX 22-02-10 18:48

zici ca e mai rara decat Koenigsegg :X:X:X:X :))

ce prezenta mah ? ca am lipsit de 2 ori in juma de an

daffy duck™ 22-02-10 18:50

da....stiu asta....dar eu te inteleg, stiu care e treaba...tre sa le explici si lor ce si cum...ca atunci cand cineva stie cam tot de tine....nu are ce sa iti reproseze ;)

87MTX 22-02-10 18:56

ce *** sa explic esti idiot ???? ca de ce nu am venit de 2 ori sau ce plm vrei sa explic ? ca deja devii idiot.... cand o sa fie bani atunci o sa fie altceva ....\
e bine asa ? ce altceva sa explic mai mult ?

daffy duck™ 22-02-10 18:59

offff matrixe....faci ce ti-am zis sa nu faci.....nu mai zic nimic la nimeni....va las

kidu2006 22-02-10 23:07

MTX nu te lasa impresionat de Lucian,nu e asa batran cum pare sa stii .. cu toate ca stiu ca el va cere sa ii spuneti Dl Lucian,sa vorbiti cu DVS cu el samd ..
E un pusti cordit :))))

RoByNeT 23-02-10 07:56

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3113237)
da....stiu asta....dar eu te inteleg, stiu care e treaba...tre sa le explici si lor ce si cum...ca atunci cand cineva stie cam tot de tine....nu are ce sa iti reproseze ;)

daffy sa fac plici tu ma bagi la idei in legatura cu tine si matrix =)))

daffy duck™ 23-02-10 10:42

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3114989)
daffy sa fac plici tu ma bagi la idei in legatura cu tine si matrix =)))

normal....ce sa zici si tu....daca ai fii fost atent ai fi tras urmatoarea concluzie....daffy e cu matrix peste tot, gen cum erai tu cu ion in liceu.....incercati sa nu o mai dati la glume si caterinci ieftine!

kidu2006 23-02-10 12:28

Hai poate va alinieaza Daffy pe toti,unde mai pui ca am auzit ca a facut si jujitzu cand era mic:shock:

RoByNeT 23-02-10 12:38

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3115377)
normal....ce sa zici si tu....daca ai fii fost atent ai fi tras urmatoarea concluzie....daffy e cu matrix peste tot, gen cum erai tu cu ion in liceu.....incercati sa nu o mai dati la glume si caterinci ieftine!

ba daca e zi`mi ca nu mai imi permit glume nici cu tine :) daca te`ai atacat la faza aia e clar. Imi cer scuze :)

daffy duck™ 23-02-10 12:59

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3115655)
ba daca e zi`mi ca nu mai imi permit glume nici cu tine :) daca te`ai atacat la faza aia e clar. Imi cer scuze :)

cand iesi la o tigare da-mi un telefon si ai sa vezi exact ce am vrut sa zic

cozo 23-02-10 16:21

Hai sa intervin si eu un pic.
Este un topic de off topic dar totusi v-as ruga sa lasati toate intepaturile pentru momentul in care veti fi fata in fata. puteti gasi destule subiecte de barfa!
am rugamintea ca cei care au ceva de impartit cu un alt membru inferno sa o faca la intinire cand suntem toti. aici nu se pot spune anumite lucruri de aceea am rugamintea sa va comportati civilizat si sa adoptati un limbaj profi si sa nu uitati cei 7 ani de acasa.

multumesc,
Sorin T.

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning