![]() |
Re: Club CIELO
@ Xorro: in targ la Vitan, pe prima sau a 2a alee din dreapta, e un magazinas mai mic pe partea stanga a aleii (sa nu te duci la cel cu multe spray-uri scoase afara, isi bat joc aia). Acolo e un nene foarte de treaba care te poate ajuta. Tu ii spui ce vrei si el iti da ce iti trebuie. Dar gandeste-te ca mai trebuie si vopsita dupa ce o repari... poti sa folosesti si Feruginol sau Deruginol, le gasesti la magazine cu materiale de constructii si chimice sau chiar la piese auto. Este lichid, dupa ce cureti cu peria de sarma sau cu smirghel, il dai cu pensula pe zona aia, lasi sa se usuce si mai dai odata, de 2 ori. De fiecare data dupa ce se usuca, mai dai cu smirghel sa mai cureti. Smirghel gasesti peste tot, iti trebuie de granulatie mai mare sa cureti bine rugina si de granulatie mai mica ca sa finisezi chitul. Pt chit iti trebuie smirghel hidro, din acela care se foloseste cu apa, pt finisaj cat mai bun. Chit, smirghel hidro, grund si vopsea gasesti unde ti-am zis eu in targ.
Sa nu te apuci de chituit si vopsit daca nu ai curatat absolut toata rugina, fiindca acolo va rugini iar. @ Ovidiu: pune saibe glover la incuietoare, ca sa nu se mai desfaca suruburile de la vibratii. Eventual, poti sa pui si cate o bucatica de material mai cauciucat intre tabla si incuietoare, sa nu mai vibreze asa rau. @ Soryn: Castrol Dexron 3, pt cutii automate ;) Intra 1,8l, costa 20-30ron/l si, la a mea (probabil ca nici la a ta) nu exista buson de golire al cv... deci trebuie desfacut capacul de jos al cv, ceea ce inseamna ca ai nevoie si de o garnitura noua pt capac. Dar sa stii ca nu e obligatoriu sa fie de la ulei... la vechiul Cielo problema a fost din nuca schimbatorului si/sau din timonerie, nu mai retin exact care. daca zici ca schimbi cam brutal... posibil sa distrugi si placa de presiune. |
wrs marker-e cum cauti u am gasit eu in carrefour colentina sunt 8 lei parca dar difera putin culoarea ....
geo eu din cate am auzit pe la service la cielo nu e bine sa schimbi uleiul din cutie doar completezi !!! nu ma pricep doar am auzit !!! dar am programare luni la service si ma interesez !!! in rest ... mi-am luat huse noi ( in sfarsit ) am pus niste led-uri sub bord ... acum vopsesc pleoapele ... miercuri in ajunge si eleronul pt luneta ca la dun3_g la masina ... si in functie de cat dau la service poate schimb si stopurile ... acum incerc sa fac rost de un aparat foto mai bun sa pun si poze ...( aparatul meu l-am imprumutat si cand l-am primit innapoi curgea apa din el ) ... si inca ceva am fost p fundeni langa pod sa intreb de polish la masina ... tipul mi-a zis in felul urmator ... " masina are cateva zgarieturi care trebuiesc retusate cu vopsea ... cu tot cu vopsea si cu mana de lucru ar ajunge cam la 130 euro !!!( masina mea a trecut prin iad am gasit-o in parcare cu capota usa fata si spate dreapta + ambele bari zgariate ) ce ziceti de pret??? merita ... nu as vrea sa o revopsesc ...!!! |
xorro nu e greu sa chituiesti ... am incercat eu ... pe un papuc la munca si pe capacele de masina mea . daca zici ca vrei sa te implici incearca pe o usa de la alta masina ... dar ai grija cum dai ca ... e mult de slefuit dupa aceea !!! si dupa ce dai cu chit si slefuiesti mai e o mana de " sprit chit care trebuie aplicat dupa slefuire !!!
nu ma pricep dar am vazut la altii si am incercat si eu !!! acum ma bate ideea sa incerc cu fibra , am de lipit o bara la papuc la firma si pot sa experimentez pe ea !!!:) |
o sa incerc mai intai pe aripa care probabil o sa o schimb ca mi se pare prea coapta....
|
salutare din nou...o intrebare pt toata lumea...stiti cumva un magazin cu multe piese cielo..ca oriunde ma duc nu gasesc ce imi trebuie..ultima oara am vrut sa imi iau conductele de frana pe spate(cele care intra din furtunu din punte in cilindru) si am gasit la un magain de la morarilor...pretul era acceptabil iar cand am venit sa il ridic (a trebuit sa dea comanda si mi-a adus doar unu.. :( ) m-am trezit cu un carnat de vreo 3 m care mie imi trebuie maxim 20 cm ..si nu e bun acela din pacate...alte probleme mai am la inchiderea de pe o usa din spate..pur si simplu nu mai deschide si nu mai inchide..sa fie de la motoras? aveti idee daca la un cielo din 96 non euro i-am bagat gpl este condiderat acum vrun euro (nu am ajuns sa o omologhez inca )...
STOP ACCIDENTELOR , VIATA ARE PRIORITATE!:lol: |
Din pacate, nici eu nu stiu magazine prea multe cu piese Daewoo... stiu ca e depozitul Meteor, in Crangasi, acolo gasesti absolut orice. In schimb, iti pot da id-ul cuiva care dezmembreaza Cielo.
Masina ta e non-euro, indiferent ce i-ai face. Doar sa-i pui un motor euro X, cu tot cu catalizatoare, si sa il omologhezi la RAR. Inchiderea e posibil sa faca figuri de la motoras, de la vre-un fir intrerupt, sau de la vre-un contact imperfect. |
imi spune careva pls de cat is difuzoarele spate la cielo...16....16.5 sau 17 cm ? nu is sigur...ms
|
16 sau 16,5 dar nu conteaza prea mult... intra de 16,5 sigur, am eu Pioneer. Si cu mici modificari, intra si 6*9 ovale.
|
1 Attachment(s)
Salut!! as dori si eu o informatie..daca se poate , de unde fac si eu rost de masca (sau cum se numeste) asta neagra....din poza....sau unde vad si eu mai multe modele....si la ce bani....mersi mult baietii bafta!!
|
Iti cumperi masca / grila ,tai "liniutele" de plastic , pui plasa din vitan , vopsesti nichelu si iti lipesti pleoape din scotch.
Daca vrei alte detalii sau sa ti-o fac eu PM. spray 20 ron plasa 20 ron lipici. |
|
Alt subiect despre care s-a vorbit de N ori :| Asta e nene, tare greu sa dai un search :rolleyes2 :rolleyes2
|
Mersi mult baietii...nu vreau sa ii pun ploape..ca mi se pare o taranie....doar masca aceeia o fac neagra....si da mera lene sa dau un search..:) bft!!:D
|
ce spuneti de boxele astea? ma gandesc sa le iau dar nu ma prea pricep in domeniul asta...am observat ca la multe boxe difera raspuns in frecventa...la astea ii 60-20000 hz...oare e bun? :D
http://domo.ro/Audio-Video/Echipamen...upunkt_THX-662 |
Nu cumperi difuzoare pana nu le asculti , te duci intr-un magazin / magazine unde au multe modele de difuzoare si le asculti acolo .
|
Dc nu incerci www.*************** am impresia ca sunt chiar din Timisoara si ai de unde sa alegi...sau daca nu www.*********** eu numai de la "be loud" mi am luat mai toate "sculele" ce le am pe masina,iar de la caraudiomag un packbass magnat.acum te priveste ce vei face!bafta
|
WRS tu ti-ai vopsit tamburii cu etrierii cu spray? Si daca da cate ai luat ca eu am luat unul mic si mi-a ajuns pentru un singur tambur (mai are ceva da nu ajunge si pentru celalalt)?. Pana maine-poimaine stau asa....doar cu un tambur rosu....restu...:lol:
|
Quote:
|
******* cred ca au preturi putin mai mici...20-30j de mii/buc nu cine stie ce
vreau sa imi schimb si eu player`u am un alpine CDE-9870R cu un apline iDA-X300 |
@B-64-KTL am vopsit doar etrierii (Doar fata) mie mi-a ajuns ba chiar mai ramasese 1/3 din tub , pe dreapta fata deja a inflorit vopseaua, probabil de la temperaturi :>
|
Eu vreau sa-mi fac tot....mie mi-a ajuns un tub pentru un tambur (mi-a mai ramas ceva dar sigur nu ajungea si pentru celalalt, poate pentru un etrier). Etrierii i-ai dat jos sau ai dat direct pe masina?
|
ktl`ule u de ce nu iti faci grila sport ? cu plasa?ar da super cu farurile alea sincer :X
|
Din lipsa de "scule" nu i-am putut da jos , asa ca i-am vopsit cu pensula direct pe masina .
|
din pacate nu imi permit sa schimb motorul ca sa o fac vrun euro...asa ca raman cu cel montat si sper sa nu scoata ce este non euro... tot nu am gasit nenorocitele alea de conducte de care ziceam si pana la urma schimb doar pisonasul si arcul de la cilindru...era frumos daca reuseam sa schimb tot cilindru dar nu pot sa desfac conducta din spate ca e ruginita si sa nu se rupa daca o fortez..
|
stie careva cat costa un radiator de AC la dezmembrari...un pret estimativ? in magazin ajunge pe la vro 600 lei..
|
Foloseste spray degripant, il lasi 15-20 min sa-si faca treaba si o sa se desfaca mai usor. Dar decat sa risti sa rupi conductele, mai bine il lasi asa.
Nu-ti face probleme cu normele euro, momentan nu e decat o idee, nu e nimic legal. Cand va exista lege, atunci iti poti face probleme... si o sa ai doar solutia asta, cu schimbarea si omologarea motorului sau poate vor gandi si ei ceva de genul montarii catalizatorului pt a scoate macar euro 1. |
Se vor gasi kituri pentru a face dintr-o masina non-euro una euroX.
Eu am auzit de 2010 . Mai e pana atunci. |
Quote:
|
am si io o porblema...miercuri noaptea sau joi dimineata plec din dragasani spre mare...si prin bucuresti am io o persimtire ca ma ratacesc...nu ma ajuta si pe mine cineva?adica sa ma astepte la intrare in bucuresti si sa ma duc pe centura spre consanta....:D
|
Ne`au pus indicatoare :)) au cam umplut bucurestiul cu ele.
|
aaa.e bn atunci :))
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare....:) tine vopseaua aplicata direct peste "cromu" ala de la grila? sau cum trebuie sa ii fac....
|
Dai jos grila si iei "cromul" la smirghel. Dupa ce l-ai curatat, dai cu smirghel cu granulatie mai mica, ca sa finisezi orice urma, stergi de praf, degresezi cu alcool tehnic sau benzina... si vopsesti.
|
Mersi !!
|
bai.....care vine la mare?
|
Snappy este deja acolo... !! :-P
|
:)) bv lui...io am anulat nu ma mai duc...ma duc pe la voineasa...hai care vine?de dineri pana duminica,corturi nebuni,gratare masini,,, :D sa ne chefuim si noi putin
|
cam cat o fi consumul pe GPL daca pe benzina ajunge la 12 in oras? aveti idee?
|
Quote:
|
....si de stilul de condus
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning