![]() |
Re: Challenge`s .....
;) mi s-a stricat tastatura si nu pot scrie..sorry~x(~x(~x(
|
din cate stiu eu am avut o intelegere...cine castiga challenge-ul pune masina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai acceptat provocarea pe masina asta...eu aproape am terminat-o...imi pare rau dar trebuia sa spui de la inceput....asa ca fa ce stii la ea....facem challange-ul si dupa aia mai facem unu cu masina ta...daca nu iti convine
sper sa nu faci faze ca nu mai participi....ca nu m-am chinuit de pomana la ea.... si + de asta e dintr-un unghi usor.... |
fac si eu un challenge cu oricine ... just 4 fun
|
hai bn...sa ma ast ca o fac pana miercuri
|
mai dar cu "proiectul rabla" ce sa intamplat????:?: :?: :?: :rolleyes2
|
Re: Challenge`s
L33l00...........hai k ma bag eu asha just 4 fun cu tn vrei?????????
|
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina pentru challange-ul cu "Dj-ul"
am pus si originalul... |
dak poti mai asteaptama si pe mine putin...ca nu am treminato..cum ti-am spus si pe prv am avut alte prioritati..si am o intrebare...pot sa fac eu poll`ul sau nu am voie? ca nu am inteles ...
|
cred ca moderatorul va face pollul.....
|
pt dj-ul: vezi ca deadline-ul expira azi la 00:00
|
1 Attachment(s)
hai man ca am facut o mare prostie...am sters .psd-ul si m-am apucat de ea iar...nu am mai facuto la fel..da asta e...riscul meseriei...a iesit aiurea..ziceai ca mai facem unu dupa asta..cu masina mea...ce zici ?
hai sa ne faca si noua cineva poll`ul..gabi ? |
nasol...sper ca data viitoare sa modifici mai mult masina :) ....facem si alt challange...dupa ce se termina pollul la asta...parca asa e legea...oricum....asteptam sa se termine pollul asta :D
|
Va rog frumos sa terminati cu atatea poll-uri cate 1-2 pe zi....intru de dim si vad cum mai apare cate 1...ca ciupercile dupa ploaie...mkr de ar fi niste mashini calumea....mie mila de saracu gabi care trb sa faca zilnic poll...a inceput concursu ptr 4td lumea lucreaza la mashinutze si voi face'ti poll-uri intre voi ca NEBUNI...:|
Preferabil ar fi sa nu se stearga acest post ca poate se simt unii P.s bine va facut gabi la ultimu poll ca sa putem sa votam si originala :twisted: |
|
tu nu-ti dfai seama cum e sa intri dupa 2 saptamani :D .. sa nu shtii unde sa t uitzi D:
|
Quote:
e extrem de enervant sa intri pe sect.asta si sa vezi aceiashi useri la battle again & again... |
hai k le-am terminat si eu intr-un final :D
|
pana la urma cine pune masina pt battle public ?
|
Castigatorul ultimului battle de grup. La battleu' cu Lamborghini Gallardo a castigat Yackone, care a propus rabla; daca la battleu' cu rabla castiga tot el - lucru 100 % sigur - tot el va propune masina pentru urmatorul battle.
|
3 Attachment(s)
pls sa faca cineva un poll .... battle just 4 fun intre mine si no limits design ( si btw pls sa se faca ca sa se poata vora si originalu .... is curios :lol:)
|
nu se mai face nici un poll, L33L00 winner..........
|
Deci chiar ca nu are rost sa se faca nici un poll:lol: ,cum a zis si point master
L33LOO winner:twisted: |
are rost sa faceti poll?!
|
chiar nici eu nu vad rostul....dc sa mai faceti poll...deja e clar...leeloo e "the winner"
|
extra tare....cred ca e prima oara cand leeloo e the winner=))....felicitari, asta chiar imi place....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
have fun....tura asta nu ma bag...lipsa de timp;)
|
I'm innnn !!
|
imi incerc si eu norocul cu asta...
|
daca nu puneti originalu la battle`u asta eu nu mai postez niciodata pe 4t si ma las de vt :) :) :)
kiddin...poate ma bag si eu |
ma bag si eu...pana cand e deadline-ul?
|
ma bag si eeu....deci...deadline?...
|
cred ca pana sambata ar fi oki
|
ma bag si eu