![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Bentley'u si Murcielago NU sunt ale lui Columbeanu.
Nu a avut niciodata Murcielago. |
41 Attachment(s)
si acum tineti-va bine > cel cu S65 AMG new are si carrera gt :)
am urmarit efectiv prin oras porschele alb :) am filmat 3 filme si din pacate al 3 si cel mai inportant pe magheru eu 120 el 200 atat apreciez eu :) a trecut pe rosu si nu am trecut > si nu se vede filmul urmaririi , dar am altele 2 cu sunetu :twisted: in rest casuall > sa nu plangeti pt S busit ...asa sunt femeile =)) 3 DB 9 decat 2 pozate > toate inmatriculate :rolleyes2 |
m bucur k ai prins si carrera gt ul...mai are un motor demential..cel mai frumos din romania..si mai multe masini f tari...
|
am vazut si eu DB9-le in fata blocului azi dimineata, e o prezenta absolut spectaculoasa. m-a surprins pentru ca totusi stiam ca i-a fost furat, sau ala era altul?
|
este dragut porschele...jantele nu sunt pt el..si sincer..porschele l maff..s aude de 100 d ori mai grav....:D
|
golful 4 ala albastru poate o fi fost senzatie acum 4-5ani, dar acum nu mai e nimic iesit din comun. faptul ca nu mai are nimeni kitul, si culoarea lui poate il fac unic ca realizare dar nu ca prestanta. oricum e frumos realizat si sa il stapanesti fara incidente 8)
|
porschele alb apartine lui claudiu patrascu..proprietarul MBM Tuning :P
|
frate
luati filmele ca merita :) sincer |
Quote:
hmmm ... poate gresesc eu ... dar cred ca nu esti bine informat ... eu stiu ca altcineva e la mbm ... :rolleyes2 |
Quote:
daca mint ei..mint si yo :| |
Quote:
Sunt destul de sigur ... :rolleyes2 |
bentleyul acela din cate stiu eu apartine lui rani patronul hotelului rex din mamaia si fiul lui dan adamescu de la unirea shopping center.si murcielagoul este tot a lui.daca te uiti ambele is de Stuttgart si au RA pe numar
|
1 Attachment(s)
daca si golf 4 e o masina tare vazuta in romania atunci am ajuns rau de tot....
i-ar la faza cu culoarea mai era un golf V aceasi culoare deci nu e o culoare unicat.... |
@sil4tuning fa-te paparazzi ca vad ca te pricepi, carrera gt si db9 cele mai bestiale
|
sil4tuning... esti tare...
o sa ramana un mister pt mine... cum de ai atat noroc si vezi numai "saracii" d-astea :) numai bine si ... mai asteptam poze |
r-nos15....masinile sunt...dar trebuie sa fii atent sa le vezi:P felicitari domnu' sil4tuning. te iubim:D:*=] ^_^
|
poi sunt constient ca exista in Rom... daaaar... nu am vazut.. de ex carrera gt... :)
|
Doamnee .. ce rau e in Romania ... nasol de tot !
|
da..a fost o greseala de exprimare cred, din partea mea .
m`am referit doar la bentley ca este a lui columbeanu. si nici de cum la murcielago. si am zis de bentley ca este a lui, pt k la 2 zile dupa ce l`am vazut in fata la rex, a aparut irinel la tv, tot la rex. si cum stiam ca el are unul identic....am tras concluzia. oricum...mea culpa daca gresesc |
ma S clasele ala ciopartit sigur nu e a lu jiji.. si a bagat ranga in el?:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
apropo ...am auzit ca sunt 2 carerra GT si 2 SLR ....sambata viitoare ies la vanatoare din nou > pana atunci game over :D
|
Quote:
S-ul Wxx e fake , nu e 65 :( ... S-ul busit .. stiu senzatia :sad: Succes in continuare |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
...arunc si yo p'aici un CL 63 AMG, un H3 incaltat frumos si un Mustang GT California Special |
fainute fillmuletele, are un sound super masina..
|
Superb CL-ul ... pacat ca e negru dar arata prea taree
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
WRX-ul unui preot/prfesor din Cluj :)
|
Quote:
Frumoasa masina... dar park tot albastra da mai bine.:-P P.S: Din ce tara e ?:shock: |
Quote:
|
Era in parcarea profesorilor de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj, pe langa 2 Passate, 2 Goalfe, Focus......( culmea, toate aveau la numar ceva de felul : MIR, DUH, FAM, SFM.....) Da stiu ca o duc bine ''slujitorii domnului'' :D
|
te rog nu te lua de mir ca si eu ma la masina :))
|
2 Attachment(s)
hop si eu cu 2 poze...nu e cine stie ce dar e prea tare masinuta:d
|
6 Attachment(s)
:twisted: :twisted: :twisted:
SICK CAR .. I LOVE IT |
fucking rocket :D > from audi rocket factory :D
|