![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
De Bmw`ul alb nu se ocupa nimeni? :(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
scuze de intarziere.pt gabriel xenon
|
pai poti sa ai mama h4-ului ca sigur nu mai vezi nimic atat timp cat ai luat juma din far
|
Asha ii Designu` :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
na mai,ce nu va mai convine?important e pana la urma sa-i placa celui care a vrut-o modificata.
|
6 Attachment(s)
Puteti face ceva realizabil la broscuta asta ??
Jante din acelea late originale VW Aripi umflate , folie spate, si fara bari daca se poate plzzz la vara vreau sa ma apuc de ea |
2 Attachment(s)
Sal!!!... Imi puteti da si mie 2-3 ideei cum pot face aceasta masina???... PLS:oops:
|
10 Attachment(s)
Salut la toata lumea...eu sunt nou ca membru dar vizitez forum-ul cam de un an....am si eu o propunere pt virtual designeri....sau desenatori pe hartie....am niste poze luate de pe net si as vrea sa ma ajutati sa le modificati...pt un proiect pe care vreau sa-l incep acum in primavara...va atasez niste poze....
Este vorba de o dacie de preferabil sport...si ...as vrea ceva asemanator in fata ma refer cu un mustang...as vrea sa gasiti voi cea mai buna varianta si daca se poate sa se lucreze si la spate si la jenti...dar in prealabil as dori botul...din profil as prefera cum e mustangul bleu care este fotografiat tot din profil. Pozele cu dacia le-am luat de la Night Devil....mersi pt ajutor Multumiri anticipat. |
Pune poze cu MASINA TA!!!
|
am pus
sau nu se vad? |
Quote:
Deci... ori pui poze cu masina ta, ori cererea ta ramane la stadiul de cerere ! |
Quote:
o sa pun si poza cu masina mea ...nu e asta o problema dar ....se pare ca s-a inteles gresit.... Sper sa nu se supere Night Devil ca am luat pozele de la el...erau pt nota informativa si ca material pentru un virtula tuning facut de cei care se pricep in photoshop.... Mii de scuze daca am gresit cu ceva.... |
Ai gresit, dar nu e nici o problema; nu-ti da nimeni in cap. Regula cu masina personala a fost introdusa de ceva timp, pentru ca oricine putea sa puna un Veyron sau vreun Skyline la modificat si... era in zadar.
PS: am modificat si pe prima pagina a topicului ! |
1 Attachment(s)
poza cu masina mea
|
multumirile mele pentru calin_m_power
imi place la nebunie... cred k in primavara sunt ocupat :-D :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte...pt a ...2 oara...vreau si eu un VT la mashinuca mea :sad: nu foarte impopotzonat dar...sa iasa ceva frumos va rog mult de tot...multzumesc anticipat :rolleyes2 :rolleyes2
|
se ocupa cineva? :cry2: :crazy: :help: :tenisclap
|
asteapta si tu putin... ai pus'o de 2 ore si vrei sa fie gata... nu e asa usor... una doua gata masina + ca nu e obiligat nimeni sa o faca... de placere se fac masinile aici... Spor la treaba... ;)
|
stiu man dar nu mai am rabdare :) daca vrea cineva sa se apuce ok daca nu ...asta e nu e nici o suparare
|
:(............... Ganditiva si la mine;).... pls
|
cocot 28,alte poze nu ai cu masina ta,ca din astea sincer nu prea pot face mare lucru?
|
poate da cineva o vopsea si la opelul meu ? - astra f rosu de la pg 174 ?!
Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
sarna` astept cu nerabdare :P
|
1 Attachment(s)
pt. cocot 28.mai dificil cu poza pe care ai postat-o dar ceva a iesit........
|
1 Attachment(s)
deci cum ti-am promis rapid finutz si cat am putut la ora asta care-mi pica ochi ca sa faq :D :arrow: your car :arrow:
|
wohoo nice :D sarna` mult cand ai timp tranteste`i si`un eleron frumusuhel te rog mult...nu azi...cand ai tu timp! ms mult
|
Quote:
|
sunt dispus sa astept :P
|
3 Attachment(s)
cocot 28 ...uite 3 idei facute pe masina mea(tot 1300)
|
Quote:
incep prin a spune sorry pt offtopic...dar barum...ce naiba e chestia aia de pe geamu fatza?...arata ca o bucata dintr-o placuta de inmatriculare :))) |
daca te uitzi mai atent acolo e o mashina si de la blitz asa se vede....si dece offtopic?
|
Quote:
|
Quote:
|
momentan nu prea am timp de vt(sesiune:(), astea sunt mai vechi,poate cand o sa am timp o modific si pe a ta
|
Ok Ms.....
|
4 Attachment(s)
poze noi.. :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |