![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
absolut superba masina,esti un adevarat pasionat:peace: poate pe viitor un motor original gordini? :bat::D
|
3 Attachment(s)
Quote:
Baieti,va dati seama ca si mie imi vine f greu sa ratez ocazia 4tuning days, dar pentru mine luna Aprilie va fi cea mai dificila d.p.d.v financiar..e chiar belea..iar in banii pe care ii am pentru masina nu vreau sa intru ca nu mai fac nimic..:rolleyes2 O sa vad,poate gasesc vreo solutie de mijloc..si sa termin ce am de facut la masina pana atunci:rolleyes2 E gata si radiatorul:-) |
asa era radiatorul..cu sonda de masurat temperatura? sau ai pus-o tu..;)
|
Quote:
bafta totusi poate ajungi si la 4td e si pacat sa nu fi acolo. |
E proaspat implantata termocupla aceea..mai vine si prietenul electroventilator si instalatia si gata cu elicea;)
|
3 Attachment(s)
Te-am vazut azi la curse cu masina e o bijuterie ai facut senzatie cu masina ,toti ziceau e ceva deosebit.
L.E. Te-am confundat e una din pitesti tot un gen de model Uite e frumoasa si asta. |
Quote:
scz de off |
Quote:
|
In pozele de mai sus arata cat de cat dar in relitate arata bestial pe cuvant am cateva poze cu ea dar nu merge sa le bag sunt prea mari
|
Stiu eu de ce zic asa..i-am scris si la el pe topic;)..nu-mi place stilul ales..:sad:
|
Alta viata la compartimentul motor...felicitari ;)
|
Quote:
|
E din ce in ce mai bine, Bogdan!
Ia vezi, poate incurci motoarele la montaj... poate montezi altceva din greseala! :)) Bafta! |
Quote:
|
dc va impungeti atat cu batul ? aveti ceva de castigat ? daca unu dintre voi zice "bine tu ai dreptate" castigati ceva sunteti mai fericiti.Cred ca bogdan a zis ca o poti face mai "originala" nu cred ca te-a criticat nu te mai supara morcov atat si incearca sa asculti un sfat oricum masina ta o faci cum crezi tu.A ta e speciala si a lui bogdan e speciala...daca va dati sfaturi ajungeti sa va luati pe strada la bataie?Pentru ce?Uitati-va in buletin cati ani aveti si mai ganditi-va odata inainte sa va spuneti ceva.Daca nu suntem criticati niciodata nu vom fi mai buni in ceea ce facem !
|
Eu am crezut ca am incheiat subiectul,de moment ce nu am mai postat nimic critic legat de masina ta;)
Adevarat,nici eu nu respect in totalitate stilul Gordini,dar sunt mult mai aproape prin tema clasica..care mie imi place cel mai mult si este cea mai stilata;) Chestia cu ornamentele de pe praguri se va rezolva,voi gasii si cleme sa le prind altfel..holsuruburile au fost o solutie de moment,ca nu mai aveam rabdare si vroiam sa pun totul la exterior. Si eu am eliminat f multe de la interior,inclusiv mochete,difuzoare,cric manivela,chei,roata rezerva,scuturi fata-spate..si alte acareturi nefolositoare..acum masina are aprox.850Kg:rolleyes2..deci nu numai tu cauti sa faci fel de fel de artificii pentru performante..numai ca eu nu sunt complet inclinat spre asta,cel putin momentan;) Masina mea este in lucru si probabil va fi in permanenta imbunatatire pe toate planurile,deci nu mi-am spus ultimul cuvant. Criticile si intepaturile(gen viteza de depasire) ma fac mai puternic si mai hotarat..asa s-a nascut si ce se vede pana acum din masina asta;) |
Eu tot citesc la topicuri si vad numai lucrucri acide din partea multor pers. de pe forum, parerea mea fara rost:???:. Eu demult nu mai rasp. multor afirmatii facute cu intentie sau fara:idea:. Bogdane e cel mai import.lucru sa iti faci masina cum iti place tie:idea:, a lui Morcov cum i place lui si etc. Nu-si au rost disc. inutile. :-)Cu referire la renuntarea multor parti de pe masina, pt. a diminua din greutatea masini e buna ideia, dar multi nu stim ca luam dintr-o parte si punem in alta(anvelope si jante), cu cat sunt mai late cu atat pleaca mai greu masina si e nevoie de un surplus de putere din partea motorului. Pt. cei cu motoare mai mari e f. bine , pt.noi cu motoare mici sunt bune anvelopele si jantele in stabilitate si in aspectul masinii. Sporrrrr la munca in continuare.;)
|
Quote:
trist foarte trist. in loc sa dati unu cu celalat mana si sa mergeti mai departe cu capul sus,sa va ajutati etc ,voi va certati................. in fine treaba voastra,voi stiti ce aveti de inpartit. eu unu, nu am treaba cu nici unul dintre voi,dar va admir pe amandoi foartre mult, pt unde ati putut ajunge cu aceste masini care multa lume le desconsidera. bafta tuturor. |
Oameni buni..dar nu e vorba de ura sau mancatorie aici..departe de mine asa ceva..eu nu am nimic cu Morcov,nu sunt invidios pe ceea ce a realizat el pentru ca eu am ce am in garaj si nu port invidie pe Dacia altuia..:rolleyes2
Totul a constat in cateva observatii din partea mea,pur si simplu mi-am dat cu parerea referitor la cum mi-ar fi placut mie sa fie exteriorul RNO-ului..si de aici toti mi-au sarit in cap si au inceput sa arunce intepaturi si acuze ca sunt invidios,ca nu stiu ce,ca nu stiu cum..in sfarsit. Asa ca haideti sa nu degeneram discutiile ca din partea mea nu e nici-o problema,nu am nimic cu Morcov si nici cu masina lui pentru care l-am si felicitat de fapt, pe el si echipa DRT:idea: Sunt discutii si atat, nu e vorba de mai mult..iar aceste discutii au fost reproduse si intelese gresit. Numai bine tuturor:-) |
in fine,a fost strict o parere a mea.
ia zi rotile? cand? deabia astept sa o vad cu rotile puse.:) |
salutare...mi-as dori din tot sufletul sa vad nig-ul si rno-ul la buzau una langa alta cand se va organiza marele premiu al buzaului 2009...ce spuneti baieti?
p.s.-bogdan, eu sunt baiatul care a mers de la buzau la braila cu breakul lui fxf cand am adus puntea..numai bine |
Eu astept clipa când o să fiti amândoi fata`n fata si o să dati mâna ca doi pasionati de autohtone (dacă nu din respect, de frică si tot o să o faceti)
P.S.: vă ia mama dracu` pe amândoi dacă nu terminati cu prostiile |
Azi am sunat dupa jante si cica saptamana viitoare vin..eu unul nu mai am rabdare:rolleyes2
UVX,totul e sa anunti din timp cand se organizeaza ceva la Buzau si eu vin negresit:-) Ja Rule,gata sefu'..ne strangem mana ca la ambasada:-)..si eu imi doresc sa le vad pe amandoua una langa cealalta,ar fi f frumos pentru toti cei carora Dacia le naste amintiri placute si nostalgii8)..ca tot hulesc toti Dacia,sa vada ca se poate daca ai imaginatie si ambitie;) |
Quote:
si da probabil o sa le vedeti la Brasov.... toate reginele 1300 |
Ce o sa fie la Brasov?
|
intalnirea babelor :D de abea astept sa imi clatesc ochii
eu unu vin cu carnetelul de notat saptamana asta parca e sau saptamana viitoare? |
Cand unde si la ce ora? :)
|
Quote:
9 MAI !! nu aprilie |
Quote:
|
Excelent. O sa fiu prezent si eu sa asigur capitolul foto. Debia astept.
|
Quote:
ar fi bine daca sar face un topic legat de expozitia asta |
Quote:
Atunci o sa ne cunoastem si noi si poate lamurim micile neintelegeri..pasiunea asta pentru 1300 trebuie sa insemne mai mult decat orice discutie aiurea;) Hai ca abia astept ziua de 9 Mai..o sa fie o intalnire grozava,mai ales ca vine cineva din Suceava cu 4 exemplare "ca scoase de pe poarta uzinei"..o sa le vedeti8):-) Quote:
|
de la suceava vine una,poate 2 maxim;)
|
Quote:
|
si bogdan ai terminat compartimentul motor ?
|
primiti si 1310 la intalnire?
|
Quote:
Asa ca am demontat iar si astept verdictul electricianului; cam in jumatate de ora plec la garaj sa dau a doua mana de vopsea si la interiorul capotei motor iar saptamana viitoare sper sa montez totul la loc si sa o scot la plimbare..ca sta de ceva timp:rolleyes2 Oricum,nu ma grabesc..o sa pun tot ce am mai bun si mai lucios pe ea pentru intalnirea de la Brasov(in materie de nichelaje), intre timp am mai achizitionat si strungarit cateva piese pentru interior(evident nichelate), se pare ca se va lega si treaba cu semipuntile si vin si jantele..asa ca sunt vesti bune,dar trebuie sa le fac cum trebuie si sa iasa totul f bine la final:-) TAF, nu ma ocup eu de organizare..ideea a venit de la celalalt Forum,dar banuiesc ca nu sunt restrictii de model:rolleyes2 Sunt bineveniti toti pasionatii de Dacia8):-) |
6 Attachment(s)
Cam asta e stadiul lucrarilor; nu se vad mari progrese dar am stabilit si rezolvat multe chestii de detaliu..se vor vedea la final;)
|
servo la frana de ce nu iti pui ?
|
Quote:
Merge electroventolatorul? Era problema de la el sau de la cabluri? Daca e el problema mai am eu unul prin curte, era la dacia veche pus... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning