Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

mariusARD 28-03-09 09:19

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

absolut superba masina,esti un adevarat pasionat:peace: poate pe viitor un motor original gordini? :bat::D

Nastase Bogdan 28-03-09 13:36

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2190223)
Masina asta trebuie sa vina la bucuresti pe 10-12 aprilie...
Felicitari pentru jante , cea mai buna alegere :)

Multumesc. De asemenea va multumesc tuturor:-)
Baieti,va dati seama ca si mie imi vine f greu sa ratez ocazia 4tuning days, dar pentru mine luna Aprilie va fi cea mai dificila d.p.d.v financiar..e chiar belea..iar in banii pe care ii am pentru masina nu vreau sa intru ca nu mai fac nimic..:rolleyes2
O sa vad,poate gasesc vreo solutie de mijloc..si sa termin ce am de facut la masina pana atunci:rolleyes2

E gata si radiatorul:-)

crazyfornova 28-03-09 13:38

asa era radiatorul..cu sonda de masurat temperatura? sau ai pus-o tu..;)

dog99 28-03-09 13:40

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2189369)
Da, o sa merg pe reteta "traditionala" ca e cea mai buna,reteta care include discuri de Nova, S Nova..:rolleyes2
Am mai cautat sa aplic o metoda mai putin costisitoare dar e cusuta cu ata alba si nu am unde la mine in oras..(e vorba de dat 4 gauri in butucul original);)

Merci Luci si Speed4U, ma bucur ca va plac jantele:-)

Si cateva poze de la desfasurarea lucrarilor de cosmetizare..:-)..treaba nu e inca gata dar ma apropii si imi place cum iese8)

P.S: am dat jos si parasolarul..:rolleyes2

frumos,alta viata.
bafta
totusi poate ajungi si la 4td e si pacat sa nu fi acolo.

Nastase Bogdan 28-03-09 13:41

E proaspat implantata termocupla aceea..mai vine si prietenul electroventilator si instalatia si gata cu elicea;)

world cars 28-03-09 18:30

3 Attachment(s)
Te-am vazut azi la curse cu masina e o bijuterie ai facut senzatie cu masina ,toti ziceau e ceva deosebit.
L.E. Te-am confundat e una din pitesti tot un gen de model
Uite e frumoasa si asta.

B-11-AYG 28-03-09 18:38

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 2191532)
Te-am confundat e una din pitesti tot un gen de model

p.s e din Bucuresti masina si e a lui Morcov ssl;)
scz de off

Nastase Bogdan 28-03-09 19:27

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 2191536)
Uite e frumoasa si asta.

Sincer, ma asteptam la mult mai mult de la aceasta masina d.p.d.v estetic..sau poate nu e inca gata in totalitate si mai trebuie sa asteptam:rolleyes2

world cars 28-03-09 20:06

In pozele de mai sus arata cat de cat dar in relitate arata bestial pe cuvant am cateva poze cu ea dar nu merge sa le bag sunt prea mari

Nastase Bogdan 28-03-09 20:10

Stiu eu de ce zic asa..i-am scris si la el pe topic;)..nu-mi place stilul ales..:sad:

adi.schumi_tm 29-03-09 10:59

Alta viata la compartimentul motor...felicitari ;)

Nastase Bogdan 29-03-09 13:20

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 2192855)
Alta viata la compartimentul motor...felicitari ;)

Multumesc:-)..azi am dat si a doua mana de vopsea in compartimentul motor,astept sa se usuce si trec la montaj.

iMAGiNE 29-03-09 14:16

E din ce in ce mai bine, Bogdan!
Ia vezi, poate incurci motoarele la montaj... poate montezi altceva din greseala! :))
Bafta!

morcov_ssl 01-04-09 10:15

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2191832)
Stiu eu de ce zic asa..i-am scris si la el pe topic;)..nu-mi place stilul ales..:sad:

nu stiu dc te tot bati atata cu pumnu' in piept in legatura cu respectatul stilului gordini.... in primul rand nici tu nu respecti stilul.... in al doilea rand eu am renuntat la multe chestii inutile din interior pt ca masina mea sa fie cat mai usoara...si in locul tau nu as vorbi de unele bube ale altor masini...... ca nu vreau sa imi aduc aminte de ornamentele nichelate prinse cu autofiletante.....

BlueAngel 01-04-09 10:39

dc va impungeti atat cu batul ? aveti ceva de castigat ? daca unu dintre voi zice "bine tu ai dreptate" castigati ceva sunteti mai fericiti.Cred ca bogdan a zis ca o poti face mai "originala" nu cred ca te-a criticat nu te mai supara morcov atat si incearca sa asculti un sfat oricum masina ta o faci cum crezi tu.A ta e speciala si a lui bogdan e speciala...daca va dati sfaturi ajungeti sa va luati pe strada la bataie?Pentru ce?Uitati-va in buletin cati ani aveti si mai ganditi-va odata inainte sa va spuneti ceva.Daca nu suntem criticati niciodata nu vom fi mai buni in ceea ce facem !

Nastase Bogdan 01-04-09 10:45

Eu am crezut ca am incheiat subiectul,de moment ce nu am mai postat nimic critic legat de masina ta;)
Adevarat,nici eu nu respect in totalitate stilul Gordini,dar sunt mult mai aproape prin tema clasica..care mie imi place cel mai mult si este cea mai stilata;)

Chestia cu ornamentele de pe praguri se va rezolva,voi gasii si cleme sa le prind altfel..holsuruburile au fost o solutie de moment,ca nu mai aveam rabdare si vroiam sa pun totul la exterior.
Si eu am eliminat f multe de la interior,inclusiv mochete,difuzoare,cric manivela,chei,roata rezerva,scuturi fata-spate..si alte acareturi nefolositoare..acum masina are aprox.850Kg:rolleyes2..deci nu numai tu cauti sa faci fel de fel de artificii pentru performante..numai ca eu nu sunt complet inclinat spre asta,cel putin momentan;)

Masina mea este in lucru si probabil va fi in permanenta imbunatatire pe toate planurile,deci nu mi-am spus ultimul cuvant.
Criticile si intepaturile(gen viteza de depasire) ma fac mai puternic si mai hotarat..asa s-a nascut si ce se vede pana acum din masina asta;)

BTL-gordini 01-04-09 13:07

Eu tot citesc la topicuri si vad numai lucrucri acide din partea multor pers. de pe forum, parerea mea fara rost:???:. Eu demult nu mai rasp. multor afirmatii facute cu intentie sau fara:idea:. Bogdane e cel mai import.lucru sa iti faci masina cum iti place tie:idea:, a lui Morcov cum i place lui si etc. Nu-si au rost disc. inutile. :-)Cu referire la renuntarea multor parti de pe masina, pt. a diminua din greutatea masini e buna ideia, dar multi nu stim ca luam dintr-o parte si punem in alta(anvelope si jante), cu cat sunt mai late cu atat pleaca mai greu masina si e nevoie de un surplus de putere din partea motorului. Pt. cei cu motoare mai mari e f. bine , pt.noi cu motoare mici sunt bune anvelopele si jantele in stabilitate si in aspectul masinii. Sporrrrr la munca in continuare.;)

dog99 01-04-09 14:19

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 2201876)
nu stiu dc te tot bati atata cu pumnu' in piept in legatura cu respectatul stilului gordini.... in primul rand nici tu nu respecti stilul.... in al doilea rand eu am renuntat la multe chestii inutile din interior pt ca masina mea sa fie cat mai usoara...si in locul tau nu as vorbi de unele bube ale altor masini...... ca nu vreau sa imi aduc aminte de ornamentele nichelate prinse cu autofiletante.....

nu stiu de ce va tot dusmaniti atata.in loc sa fiti mandri ca aveti cele mai frumoase dacii din romania voi va mancati unul pe celalalt.
trist foarte trist.
in loc sa dati unu cu celalat mana si sa mergeti mai departe cu capul sus,sa va ajutati etc ,voi va certati.................
in fine treaba voastra,voi stiti ce aveti de inpartit.
eu unu, nu am treaba cu nici unul dintre voi,dar va admir pe amandoi foartre mult, pt unde ati putut ajunge cu aceste masini care multa lume le desconsidera.
bafta tuturor.

Nastase Bogdan 01-04-09 14:40

Oameni buni..dar nu e vorba de ura sau mancatorie aici..departe de mine asa ceva..eu nu am nimic cu Morcov,nu sunt invidios pe ceea ce a realizat el pentru ca eu am ce am in garaj si nu port invidie pe Dacia altuia..:rolleyes2

Totul a constat in cateva observatii din partea mea,pur si simplu mi-am dat cu parerea referitor la cum mi-ar fi placut mie sa fie exteriorul RNO-ului..si de aici toti mi-au sarit in cap si au inceput sa arunce intepaturi si acuze ca sunt invidios,ca nu stiu ce,ca nu stiu cum..in sfarsit.
Asa ca haideti sa nu degeneram discutiile ca din partea mea nu e nici-o problema,nu am nimic cu Morcov si nici cu masina lui pentru care l-am si felicitat de fapt, pe el si echipa DRT:idea:

Sunt discutii si atat, nu e vorba de mai mult..iar aceste discutii au fost reproduse si intelese gresit.
Numai bine tuturor:-)

dog99 01-04-09 14:46

in fine,a fost strict o parere a mea.
ia zi rotile?
cand?
deabia astept sa o vad cu rotile puse.:)

bz-04-uvx 01-04-09 15:27

salutare...mi-as dori din tot sufletul sa vad nig-ul si rno-ul la buzau una langa alta cand se va organiza marele premiu al buzaului 2009...ce spuneti baieti?
p.s.-bogdan, eu sunt baiatul care a mers de la buzau la braila cu breakul lui fxf cand am adus puntea..numai bine

Ja_Rule 01-04-09 15:37

Eu astept clipa când o să fiti amândoi fata`n fata si o să dati mâna ca doi pasionati de autohtone (dacă nu din respect, de frică si tot o să o faceti)

P.S.: vă ia mama dracu` pe amândoi dacă nu terminati cu prostiile

Nastase Bogdan 01-04-09 15:46

Azi am sunat dupa jante si cica saptamana viitoare vin..eu unul nu mai am rabdare:rolleyes2
UVX,totul e sa anunti din timp cand se organizeaza ceva la Buzau si eu vin negresit:-)

Ja Rule,gata sefu'..ne strangem mana ca la ambasada:-)..si eu imi doresc sa le vad pe amandoua una langa cealalta,ar fi f frumos pentru toti cei carora Dacia le naste amintiri placute si nostalgii8)..ca tot hulesc toti Dacia,sa vada ca se poate daca ai imaginatie si ambitie;)

morcov_ssl 01-04-09 18:15

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2202642)
Oameni buni..dar nu e vorba de ura sau mancatorie aici..departe de mine asa ceva..eu nu am nimic cu Morcov,nu sunt invidios pe ceea ce a realizat el pentru ca eu am ce am in garaj si nu port invidie pe Dacia altuia..:rolleyes2

Totul a constat in cateva observatii din partea mea,pur si simplu mi-am dat cu parerea referitor la cum mi-ar fi placut mie sa fie exteriorul RNO-ului..si de aici toti mi-au sarit in cap si au inceput sa arunce intepaturi si acuze ca sunt invidios,ca nu stiu ce,ca nu stiu cum..in sfarsit.
Asa ca haideti sa nu degeneram discutiile ca din partea mea nu e nici-o problema,nu am nimic cu Morcov si nici cu masina lui pentru care l-am si felicitat de fapt, pe el si echipa DRT:idea:

Sunt discutii si atat, nu e vorba de mai mult..iar aceste discutii au fost reproduse si intelese gresit.
Numai bine tuturor:-)

pe mine m-a deranjat faptu ca voi vroitai ca in 4 zile sa ies cu masina facuta complet..... nici acum nu e gata masina....nu prea cred ca o sa reusiti vreunu vreodata sa faceti masina de la 0 in doar 4 zile.....eu am reusit cu ajutorul echipei DRT....
si da probabil o sa le vedeti la Brasov.... toate reginele 1300

Sonny 01-04-09 18:22

Ce o sa fie la Brasov?

golidix 01-04-09 18:32

intalnirea babelor :D de abea astept sa imi clatesc ochii
eu unu vin cu carnetelul de notat
saptamana asta parca e sau saptamana viitoare?

Sonny 01-04-09 18:35

Cand unde si la ce ora? :)

LKS 01-04-09 19:23

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2203349)
intalnirea babelor :D de abea astept sa imi clatesc ochii
eu unu vin cu carnetelul de notat
saptamana asta parca e sau saptamana viitoare?

9 MAI !! nu aprilie

LUCI BV 89 WRC 01-04-09 20:48

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 2203271)
pe mine m-a deranjat faptu ca voi vroitai ca in 4 zile sa ies cu masina facuta complet..... nici acum nu e gata masina....nu prea cred ca o sa reusiti vreunu vreodata sa faceti masina de la 0 in doar 4 zile.....eu am reusit cu ajutorul echipei DRT....

da da aici la mine e mafia mare,eu o tin sub prelata pana atunci dau la ciocan,o sa vin doar sa trec cu cheia pe ale voastre :twisted: si cam atat ! momentan pe 9 mai dorim sa iasa ceva frumos cu o organizare de nota 10 !

Sonny 01-04-09 20:49

Excelent. O sa fiu prezent si eu sa asigur capitolul foto. Debia astept.

b08ygs 01-04-09 20:52

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 2203872)
da da aici la mine e mafia mare,eu o tin sub prelata pana atunci dau la ciocan,o sa vin doar sa trec cu cheia pe ale voastre :twisted: si cam atat ! momentan pe 9 mai dorim sa iasa ceva frumos cu o organizare de nota 10 !

cam pe unde o sa fie aceasta expozitie? presupun ca o sa fie intr-un loc foarte mare la cata lume o sa vina....
ar fi bine daca sar face un topic legat de expozitia asta

Nastase Bogdan 01-04-09 20:52

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 2203271)

Ar fi o mare bucurie sa te avem prezent la Brasov:D..eu am vorbit si am insistat si la Luci(cu DFN-ul) sa o expuna,sa fie cat mai multe Gordine una langa cealalta8)..poate aduceti si KAT-ul(zic bine nu?)
Atunci o sa ne cunoastem si noi si poate lamurim micile neintelegeri..pasiunea asta pentru 1300 trebuie sa insemne mai mult decat orice discutie aiurea;)
Hai ca abia astept ziua de 9 Mai..o sa fie o intalnire grozava,mai ales ca vine cineva din Suceava cu 4 exemplare "ca scoase de pe poarta uzinei"..o sa le vedeti8):-)

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 2203872)

Lucica,sa aduci o cheie mare,ca o sa ai ce zgaria:-)..hai vorbeste cu Lenuta poate se gateste in straiele alea frumoase si vine si ea alaturi de suratele ei:rolleyes2

alex55 01-04-09 23:36

de la suceava vine una,poate 2 maxim;)

Ja_Rule 01-04-09 23:45

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2203891)
poate aduceti si KAT-ul(zic bine nu?)

Cred că te referi la ZAT (portocalie)

BlueAngel 05-04-09 09:27

si bogdan ai terminat compartimentul motor ?

B-81-TAF 05-04-09 12:27

primiti si 1310 la intalnire?

Nastase Bogdan 05-04-09 13:23

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2212303)
si bogdan ai terminat compartimentul motor ?

Da,la motor e gata cu vopsitul..vineri s-a montat si mataraia si s-a facut instalatia pentru electroventilator dar acesta din urma a refuzat sa mai functioneze,cu toate ca i-am facut zece probe inainte sa-l montez..:rolleyes2
Asa ca am demontat iar si astept verdictul electricianului; cam in jumatate de ora plec la garaj sa dau a doua mana de vopsea si la interiorul capotei motor iar saptamana viitoare sper sa montez totul la loc si sa o scot la plimbare..ca sta de ceva timp:rolleyes2

Oricum,nu ma grabesc..o sa pun tot ce am mai bun si mai lucios pe ea pentru intalnirea de la Brasov(in materie de nichelaje), intre timp am mai achizitionat si strungarit cateva piese pentru interior(evident nichelate), se pare ca se va lega si treaba cu semipuntile si vin si jantele..asa ca sunt vesti bune,dar trebuie sa le fac cum trebuie si sa iasa totul f bine la final:-)

TAF, nu ma ocup eu de organizare..ideea a venit de la celalalt Forum,dar banuiesc ca nu sunt restrictii de model:rolleyes2
Sunt bineveniti toti pasionatii de Dacia8):-)

Nastase Bogdan 05-04-09 20:26

6 Attachment(s)
Cam asta e stadiul lucrarilor; nu se vad mari progrese dar am stabilit si rezolvat multe chestii de detaliu..se vor vedea la final;)

tmkrf 05-04-09 21:14

servo la frana de ce nu iti pui ?

Bogyciu 05-04-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2213597)
Cam asta e stadiul lucrarilor; nu se vad mari progrese dar am stabilit si rezolvat multe chestii de detaliu..se vor vedea la final;)

Merge electroventolatorul? Era problema de la el sau de la cabluri? Daca e el problema mai am eu unul prin curte, era la dacia veche pus...

All times are GMT +2. The time now is 05:39.

- Copyright 2026 4Tuning