![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Bravo trafy
|
multumesc, sa ma treci pe carnetzel cu sedintza foto:D
|
Te trecem da nu promitem weekendul asta.
Ai reparat masina? |
azi mi`a venit faru, masca tre sa o pun azi, faru la fel, maine dimineata ma duc sa`mi regleze cutia, sa schimb uleiu la cutie si sa`mi puna radiatoru pe suporti si sa`mi indrepte traversa la radiator, sa`mi centreze capota si sa`mi opreasca crapatura de pe parbriz:))
ma...acuma sa`mi spuneti cand vreti sa va plimb sa va fac programare:)))) deja am 10 persoane care tre sa le plimb:( |
trafy ... maine ma suni ... cand vrei sa iesim la plimbarica :D au zis ca ma ajuti cu baiatu ala cu moto` :)) pana al urma sursa mea nu are :(
|
nu intelesai ....
|
bravo ba trafy, sa ai gria, sa nu ti se urce la cap acuma :D fara incidente neplacute, amenzi si toate cele :) dai o bere :))
|
merci Kalu, dau o bere maine cand il ridic :)) ne dam la liniuta?:)))
|
bravos trafy .... ai grija de el
|
merci cEaskaaaaaaaaaaaaaaa:X:X:X o sa am:D
|
bravo trafykaaaa....:)....ma inscriu si eu la plimbarica:))))
|
ms ms:)) ok...te trec, luni dimineata
|
eh..a venit randu sa`i uram lui Jason bafta multa ( da de permis maine, sala ). Hai ba ca iei, lua navlegu ala de Trafy si nu iei tu ?:)))
|
BAFTAA JASOON !!!!bafta multa !!!! sa fi atent ! sa nu cumva sa gresesti :P:P:P baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MULTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
hai ca`ti tinem pumniii.,....Jason Jasom Jason
|
ia uite cum se mareste comunitatea de soferi nebuni, inca unu care da ... bafta jason...
|
BAFTA JASON....mamaaa....a bia astept sa vina si timpu meu>:d<
|
Quote:
|
iar aparusi ma?:| cum stai ma in padova daca ai IP de romania????? si cum e fordu ala al tau cand tu ai 14 ani?:|
p.s: ce mai face loganu ala cu care ai intrat in autobuz si n`ai patit nimic ? |
eeee....na si tu nu iarasi ci dinnou !!:lol::lol::lol:
|
felicitari trafy, sa nu-l dai la nimeni :))
|
multumesc, dap, o sa am grija:D
|
care avety poze ca am auzit ca o fost un accident cu o calibra rosie parka cu placute de Franta, acu 1 o zi, are cineva poze sau macar a auzit ceva despre asta
|
Quote:
Oricum, masina a derapat, si a intrat intr-un stalp...am ajuns la locu` accidentului cam la 30 de min dupa ce s-a intamplat, si inca odata cu kalu si cu alexik pe la vreo 2 ore, si tot acolo era masina.... Frumusica masinuta, pacat de ea.... sper numa` sa fi scapat astia... |
Quote:
|
adica ce vrei sa zici ?X(
|
Quote:
|
deci a fost super tare la pitesti (aproximativ)
o organizare destul de aiurea, o categorizare a participantilor si mai aiurea...oricum a iesit destul de fain si cat de cat corect :) la mai multe evenimente de genul :P PS: urmeaza la baia mare :) |
Sti ca din punctul meu de vedere a fost o cursa jalnica si comunista!!! Si am totusi motive intemeiate sa spun asta! In rest normal ca a fost frumos.....masini multe...si destul de multe foarte tari....ceva fatuci..si multi pasionati!
|
Quote:
|
trafy dai un email la primaria rm valcea cu petitie din partea forumului nostru, sa organizeze o cursa legala, in schimbul voturilor noastre, o idde buna
|
Ce fel de voturi Raducule? Voturi electorale pentru o cursa legala? In spiritul democratiei (cea ideala cel putin ca la noi nu e democratzie ci oligarhie restransa) nu ai voie sa faci un astfel de schimb curse legale pentru voturi electorale. Astfel de solicitari nu se fac prin e-mail, ca daca trimiti un e-mail primariei mai degraba sarbatorim Pastele Cailor decat raspunsul la e-mail, pentru ca, desi cineva ar vedea mailul in cel mai bun caz ti-ar spune ca nu se poate organiza o legala si si-ar pasa atributiile intre ei.
Si ca sa fie clar, si de asta scriu in bold characters, nu trebuie sa iti dai votul la schimb pentru ca autoritatile publice sa organizeze o legala: se inainteaza propunerea si in functie de posibilitatile publice se organizeazą sau nu. Asa ca, procedura corecta ar fi, dupa parerea mea, sa faceti o solicitare scrisa dar cu mare atentie la formulare, pentru ca acest forum nu are nici un fel de statut public (nu e club, nu e asociatzie sportiva, nu e nimic) si neaparat sa se mearga in audientza la primar. Cum nu sunt cluburi auto in Ramnic, trebuie cautat ceva cu statut juridic pentru a se putea organiza o cursa (deci ori o firma, ori un club, ori o asociatzie, ori - Primaria care ar putea fi una dintre cele mai solide alternative de organizare, daca nu cumva nenii de la primarie, in frunte cu procesatul si coruptul Gutau, platiti din banii nostri care stau la caldurica in birourile lor si semneaza autorizatii numai pentru dragii lor prieteni si pentru propriile interese nu sunt prea ocupatzi sa ne ia in seama cand le cerem sa organizeze o legala). Cam atat am avut de spus si in caz ca cineva s-a pierdut pe drum, nu trebuie sa oferiti votul vostru contra-cost pentru o legala... aaah, ca se organizeaza o legala si sunteti multumiti si vreti sa le oferitzi acelorasi tipi sustinerea pentru ca v-au satisfacut interesele e totul ok. |
Eu cred ca o idee de genul asta ar fi primita si de primarie, depinde cat de deschisi sunt. Toti sunt constienti (si primari si politie si toti) ca se alearga noaptea prin oras, poate o cursa organizata i-ar mai potoli un pic. Problema este inca de partea noastra, ca nimeni nu s-a dus in audienta sa vada daca primarul ar fi de-acord sau nu.
Stie cineva cat cantareste o janta cu tot cu cauciuc? Aproximativ, sa vad la cat m-ar duce taxele de curier. |
io zic ca daca s`ar organiza nu s`ar potoli....se fac cunostinte noi si cand se intalnesc pe strada mai dau cate una asa ca...
|
sa-si ia revansa :))
oricum,primarul ar avea numai de castigat in ochii tineretului si totusi,n-a cumparat nimeni niste jante prin curier?Cat a platit taxe? |
eu zic ca niste legale potolesc lucrurile...aici e vorba pur si simplu de intelegere :)
si daca facem filiala MR la valcea, o sa putem incerca cu legalele astea :P |
Quote:
|
http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=1
Recunoasteti Dacia alba ? :))) de la sfarsitu reportajului :-P |
Numai in ROMANIA se poate intampla .....Sa incurce curieratu plicurile sa le trimita in alt oras...in loc sa le aduca la VALCEA le`a trimis la Bacau :| deci asa ceva nu se poate :((:((
|
Baieti am si eu o problema. Eu sunt membru al asociatiei SNAC ( Societatea Nationala de Actiuni Comunitare) la Colegiul Tehnic Forestier si eu impreuna cu clasa mea am decis sa facem o actiune caritabila.
In ce consta asta : dorim sa facem cadou unor copii dintr-un centru de plasament din Babeni , niste jucarii obiecte vestimentare si de ce nu si bani, centrul de plasament se numeste PInochio. VA intreb daca doriti sa ai ajutati si voi cu ceva , copii sunt in jur de 27 ca numar si au pana in 14 ani. Daca doreste careva sa doneze ceva sau sa afle mai multe detalii despre ei va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0728525516 sau pe messanger id meu este brian_skyline _dx asta maine adica pe 1 Aprilie ( SI NU, NU ESTE O PACALEALA daca vreti sa va referiti la ziua de 1 Aprilie ) ca maine am Dirigentie si vom comenta pe tema asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning