![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Felicitari pentru masinile aduse de voi īn Iaşi pentru că maşini modificate n-au fost multe, iar nivelul transformărilor suferite de ele a fost scăzut per ansamblu, din păcate. Cu toate astea, ce aţi adus voi a fost cel mai frumos, şi s-a văzut asta īn numărul de cupe ridicate.
Doar o observaţie, cam greu ar fi fost de luat cupa la tuning exterior, e greu să investeşti bani pe care i-a băgat Ono īn maşini, acolo nu trebuie să fie supărare pentru cupa lipsă, chiar nu se putea :) |
buddy_lexx... Cei care au dat cupele la Iasi nu gandesc asa, deci nu-si baga nimeni nici o unghie nicaieri. Mai e nevoie si de o schimbare majora de mentalitate, dincolo de cresterea nivelului la capitolul "Exterior". ;)
Orice fel de nivel in Piatra Neamt o sa creasca cu ajutor extern si cu interes local. Exact asa se intampla, si asta e felul in care lucrurile trebuie sa evolueze normal. aleks... A fost Onofrei (Brasov), nu Ono (Bucuresti). Sa nu faca lumea confuzii. ;) |
Multumim pentru aprecieri! Speram sa nu dezamagim nici in viitor si sa ne ridicam la nivelul asteptarilor de fiecare data!
|
Quote:
|
Felicitari tuturor castigatorilor si expozantilor!!! Felicitari organizatorilor! Felicitari!
Si multumesc enooorm celor care au fost prezenti la Mariko Inn in Roman la ora 9...adica cei din Piatra si Bacau cu care a vorbit Alin. Nu acuz pe nimeni dar va spun sincer caci eu am facut ceva eforturi ca sa fiu sambata cu masina gata ca sa merg de sambata la iasi si sa raman peste noapte...sa merg adica in ambele zile...am zis NU...stai ca daca e de mers in coloana...masini multe...frumooos ca anii trecuti alea alea...hai sa nu ma duc de sambata...lasa ca merg doar duminica dar mergem toti brigada frumoasa + sa vorbit si 2 saptamani pe forum despre trecerea si oprirea in Roman alea alea...nu se face asa ;)...puteati anunta ca sa nu stau 45 min de fraier in parcare sa ma uit cum trec masinile pe strada...intr'un final a venit Valex :) care nu stia de treaba asta...a trecut pur intamplator...am mers cu el si am mai dat pe drum de Caddy din Piatra si o masina AudioClass...nu mai zic nimic...era frumos macar daca se anunta...daca se vorbea ceva...oricum nu mai conteaza...va salut cu respect pe toti |
Ideea era ca eu am anuntat intalnire in OMV dimineatza! problema a fost ca io am plecat de sambata, FLP si resut au fost tot de sambata, si cine a venit duminca, adica NSl, Katana , Redline nu cred ca au bagat in seama ce am spus pe forum! SA se tina de "programul" ( nu ca le fac eu program sau ceva) care era acolo!
Mie sincer imi pare rau . Anul trecut am fost o gasca destul de mare , eram si eu si lumea s-a tinut, dar asa....fiecare a plecat cand l-a taiat capu sau cand a vrut sau a putut. Dupa caz. |
3 Attachment(s)
Oricum .. era mai frumos daca mergeam toti in coloana... duminica am mers doar 6 masini , un grande punto , fiat seicento(morf) , opel astra(valex) , vw bora, golful de la audioclass si cadillac deville .... era frumos sa mergem mai multi ... asta e ... pe viitor sa ne organizam mai bine(sper) :D
app ...de azi, un nou "membru oficial" 4Tuning... :arrow: |
Quote:
|
Eu initial voiam sa plec duminica , insa am plecat de sambata impreuna cu Claudiu , redctorul de la revista 4Tuning! Imi pare rau de dezorganizare , la urmatoru sper sa ne organizam mai bn!
|
noi neam decis in ultima zi sa mergem.. pt ca am avut probleme la masina "io cutia de viteze.. etc " si dupa multe discuti am zis ca sa plecam toti la 10 .. ca atuncea putea sa mearga uni ca au avut examene
|
Quote:
faza cu unghia a fost asa o gluma :P nu am zis`o cu rautate :P asta ziceam si eu..ca pentru a ajunge la un nivel de tuning exterior si nu numai ..inseamna sa bagi sume imense de bani care de cele mai multe ori depasesc suma de achizitie a masinei. Vorba ta..mai e mult pana se schimba mentalitatea printre oameni legata de tuning ,deoarece lumea crede ca cu un body kit si cu niste jante aruncate acolo pe masina au facut tuning. In general la noi se face mai mult styling (o restilizare a masinii)daca se poate numi asa. Chiar vorbeam cu baietii de masinile care au fost prezente la suceava si spuneam ca daca ramaneau si duminica masinile care au fost sambata la show deja se schimbau treburile . Oricum fata de prima oara cand ai fost la piatra neamt atunci pe 18 februarie 2007 am evoluat si noi spre bine!:D |
Quote:
sponsorilor care sustin FLP-ul la drift> auto alin ,red zone tuning,RS tuning,autocor serv,stylus server ,auto tuning echipei kosty ,vader ,filip concurentilor si celor care vin sa ne vada+auda |
Quote:
|
felicitari. sper ca nu v-am incurcat prea tare daca am stat pe langa voi. multumesc oricum. m-am simtit excelent, ca de obicei.
|
Baietii,ardem maine un gratar:D?
|
Sa speram k la urmatorul eveniment o sa mergem mai multi impreuna k asha am face alta imagine cand o sa ajungem toti in grup acolo...
|
Quote:
|
1,6 16v cu 120 cai....de ce?.....
|
Quote:
1.6 si ai 120 cai? ai resoftato? |
astazi la >duminica in familie >pe antena 1 va aprea pt citeva secunde si NT69FLP+tractoru de la service;););)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o mica filmare cu aparitia dar , maine o voi posta!
|
Quote:
|
da, pe la sf emisiunii a fost , in ultimele 30 min!
|
:sad: Condoleante familiei Balus pentru fulgeratoarea si nedreapta pierdere Maria Teodora fica lui Balus Ciprian si a lui Balus Alina.
Asi* vrea sa mai spun ceva dar nu mai am ce ...nu mai am cuvinte :( |
Condoleante!
|
Condoleante!
|
Quote:
|
Condoleante!! :(
|
Sincere condoleante :(:(:(:(:(:(:(
|
Imi suna cunoscut numele asta .. Balus .. da' nu reusesc sa-mi aduc aminte.. poate sa-mi explice cineva?
Condoleante |
Quote:
|
Ciprian sincere condoleante.....
|
Quote:
|
Pana la urma veniti vineri la Roman ?