Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Benzina sau motorina ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28777-benzina-motorina.html)

MihaiCsl 08-06-10 08:29

Re: Benzina sau motorina ?

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3423961)
tu sa intelegi ca eu mi-am un passat diesel pentru ca umblu mult si de la 1 mai pana acuma am facut 6500 km cu passat-ul si vreo 1500 cu bmw-ul. Ideea era ca multi se intind mai mult decat le permite patura,eu am avut nevoie de o masina cu consum mic,break sa fie spatiu pentru depozitare si carat piese etc. E verde, e VW , e break , e passat , e diesel , e urat , nu sunt fan si nici nu voi fi , masina este foarte ok, isi face treaba bine pentru ce am eu nevoie si sunt multumit cum s-a comportat de aproape 2 luni de cand o am.

Cum am zis si mai sus,fiecare e liber sa-si aleaga ce vrea, tie iti place benzina mie motorina si sincer daca n-as fi in situatia de a ma gandi la fiecare ml de combustibil consumat, tot diesel mi-as lua.

BMnWA 08-06-10 10:17

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3425008)
Cum am zis si mai sus,fiecare e liber sa-si aleaga ce vrea, tie iti place benzina mie motorina si sincer daca n-as fi in situatia de a ma gandi la fiecare ml de combustibil consumat, tot diesel mi-as lua.

incearca un motor mai mare pe benzina sa vezi cum se schimba cuplul . E una 1,4 1.8 dar cand treci de 2.0 mai ales la bmw e cu totul altceva.

MihaiCsl 08-06-10 10:39

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3425330)
incearca un motor mai mare pe benzina sa vezi cum se schimba cuplul . E una 1,4 1.8 dar cand treci de 2.0 mai ales la bmw e cu totul altceva.

Stiu dar cat cosuma unul de 2.0 ,2.5 sau de 3.0 ?:)
Pentru mine o masina nu se rezuma doar la cuplu si marca masinii,cand imi aleg o masina mi-o aleg dupa mai multe criterii. :)

BMnWA 08-06-10 10:44

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3425381)
Stiu dar cat cosuma unul de 2.0 ,2.5 sau de 3.0 ?:)
Pentru mine o masina nu se rezuma doar la cuplu si marca masinii,cand imi aleg o masina mi-o aleg dupa mai multe criterii. :)

cine isi ia diesel nu isi ia sa faca raliu , deci un motor 2.5 - 3.0 la mers frumos ajunge intre 8 si 9.5 . Asa am ales si eu passat-ul dupa necesitatile care le aveam.

lord_wader 08-06-10 11:06

In ultima vreme chiar si dieselurile ating perfomante bune, demne de "reiseri", sa ;uam numai exemplul passatului TDi de 140CP care la +1500kg face suta in 9.8s. Cate masini pe benzina, de familie, la fel de grele la passatu' ating aceasta performanta la motoare de 1.6,1.8 etc?

BMnWA 08-06-10 11:07

toate care au turbo :)))

aleks 08-06-10 12:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3425454)
toate care au turbo :)))

Adevărul e că toate maşinile de familie pe benzină au turbo...
Care-s alea?

SAX1987 08-06-10 12:41

MAi dureaza putin si toate motoarele pe benzina vor fi turbo, deja a inceput procesul:D Producatorii vor scoate masini cu motoare mici din cauza taxelor dar cu turbo pentru a fii la fel de puternice .

_anaconda_ 08-06-10 13:19

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3425451)
In ultima vreme chiar si dieselurile ating perfomante bune, demne de "reiseri", sa ;uam numai exemplul passatului TDi de 140CP care la +1500kg face suta in 9.8s. Cate masini pe benzina, de familie, la fel de grele la passatu' ating aceasta performanta la motoare de 1.6,1.8 etc?

2.0 TDI 140CP este omolog cu 2.0 FSI 150CP, chiar daca e aspirat.

2.0 TDI - 0-100 @ 9.8 sec / top speed - 209 km/h / 400m @ 17.3 / 1000m @ 31.5

2.0 FSI - 0-100 @ 9.4 sec / top speed - 213 km/h / 400m @ 16.7 / 1000m @ 30.6

Aproape 1 secunde pe 1000m, la viteza aia se traduce prin cateva autobuze distanta :lol:.

Daca e sa luam 1.4 TSI (150 CP), este la fel de rapid 0-100 si mai rapid 400/1000m...din 1.4.

MihaiCsl 08-06-10 14:36

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3425390)
cine isi ia diesel nu isi ia sa faca raliu , deci un motor 2.5 - 3.0 la mers frumos ajunge intre 8 si 9.5 . Asa am ales si eu passat-ul dupa necesitatile care le aveam.

Normal ca nu-ti iei diesel pentru a deveni "raisar" de oras, cel putin eu personal nu-mi iau diesel pentru acest motiv.
Am o benzinara in acest moment in famile,am cu ce sa devin "raisar",glumesc :)

BMnWA 08-06-10 14:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3425698)
Adevărul e că toate maşinile de familie pe benzină au turbo...
Care-s alea?

adevarul e ca o benzina nu are nevoie de turbo sa faca ceva spectaculos pe cand dieselul fara turbo e piu piu mac mac. Benzina e acolo de cand s-a facut,dieselul a trebuit aproape 3 decenii sa behaie pe strazi pana sa apara ceva de Doamne ajuta. Ce a fost benzina pe langa diesel nu o sa fie niciodata un diesel pe langa benzina. A4 1.8T familie , passat 1.8T familie , saab 2.0T familie , sunt ceva familiste si turbo,dar repet, nu trebuie turbo la benzina sa arzi un diesel.

cavaliere 08-06-10 15:04

Nu trebuie pentru ca sunt doua motoare cu principii diferite de functionare ;)

BMnWA 08-06-10 16:57

sincer chiar nu mai are rost discutia cu mac vs mas pentru ca fiecare foloseste ce are si ce are nevoie, deranjant e cum unii tin cu dintii de teorii despre diesel ca e net superior,lucru care eu nu il vad.E ca si cum am sta sa discutam ce pozitie e mai buna , capra sau deasupra... Fiecare f*** cum vrea si cum poate.

Korne 10-06-10 12:32

Conduc benzina, e clar ca e mai sportiv...dar un diesel e mai ok la drum lung. Daca ar fi sa aleg in situatia de acum as alege un diesel, pt costuri de combustibil mai mici si confort.
aviz celor care sustin sus si tare ca benzina e tot: amintiti-va de cate ori v-ati plans ca s-a scumpit benzina sau ca masina consuma mult.
aviz si celor cu diesel: nu il mai ridicati in slavi ca "glont pe strada" ca bateti pe langa...per ansamblu depinde pt ce foloseste fiecare masina...

rvaler2010 24-06-10 17:32

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3425390)

salut ! intre 8 si 9.5 in afara orasului ? sau cum ? ce motor ai pe passat ce combustibil, cat consuma in oras si afara (in ce oras) da mai multe detalii ! mersi, salut !

Nemilosu 11-07-10 09:42

Mai nou cred ca ar trebui adugat si gpl-ul din punct de vedere al economiei de combustibil.

BMnWA 11-07-10 12:27

Quote:

Originally Posted by rvaler2010 (Post 3467200)
salut ! intre 8 si 9.5 in afara orasului ? sau cum ? ce motor ai pe passat ce combustibil, cat consuma in oras si afara (in ce oras) da mai multe detalii ! mersi, salut !

cu e46-le meu de 2.2 170 cai cu roti 17 225 45 la mers frumos afara am scos cel mai putin 5.7 dar mers la plimbare 70-80 adica destul de incet, la mers sport 1-2-3 la 6500 rpm si 3-2 si iara 2-3 ajung la 8 8.5 , in oras ma ia cam 9-10 acuma ca i-am pus niste jante mai usoare chiar nu mai trece de 10 nici daca mai scot fum din cauciucuri de cateva ori bune pe zi. Sincer am consumul de la pisica cu motor de 1.8 116 cai. Si cum se comporta un dublu vanos cu ceva cai si putin cuplu chiar e destul de ok.

GTR 11-07-10 13:27

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3509700)
cu e46-le meu de 2.2 170 cai cu roti 17 225 45 la mers frumos afara am scos cel mai putin 5.7 dar mers la plimbare 70-80 adica destul de incet, la mers sport 1-2-3 la 6500 rpm si 3-2 si iara 2-3 ajung la 8 8.5 , in oras ma ia cam 9-10 acuma ca i-am pus niste jante mai usoare chiar nu mai trece de 10 nici daca mai scot fum din cauciucuri de cateva ori bune pe zi. Sincer am consumul de la pisica cu motor de 1.8 116 cai. Si cum se comporta un dublu vanos cu ceva cai si putin cuplu chiar e destul de ok.

:))) Te rog frumos termina ca o sa murim de ras pe aici. Sa-ti duci masina la BMW ca nici cu ultima tehnologie a lor nu au scos performantele astea.

Shodo 11-07-10 13:50

benzina.

nu`mi place fumul negru care iese la diesel, si nici zgomotul destul de mare care`l produc (interioru` mashinii)

GTR 11-07-10 17:45

Quote:

Originally Posted by Shodo (Post 3509883)
benzina.

nu`mi place fumul negru care iese la diesel, si nici zgomotul destul de mare care`l produc (interioru` mashinii)

Daca nu ai mers si tu cu un diesel mai nou, noi ce sa-ti facem!?

marius mihaescu 11-07-10 18:12

Quote:

Originally Posted by Shodo (Post 3509883)
benzina.

chestia cu zgomotul in interior la masinile noi si altele intretinute nu este adevarata ,dar fum scot aproximativ toate diesel urile ...

BMnWA 11-07-10 18:12

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3509838)
:))) Te rog frumos termina ca o sa murim de ras pe aici. Sa-ti duci masina la BMW ca nici cu ultima tehnologie a lor nu au scos performantele astea.

da tu crezi ca eu scriu aici de plictiseala sau ca sunt ceva inconstient ce nu are ce face si scrie fantezii erotice ? getere prietene , ce scrie pe BC aia am scris si eu. Mai lasa-ma in pxxda mxxii cu comentariile astea ca nu intru aici sa o dau la contre cu toti plictisitii ce au descoperit internetul la 40 ani.

GTR 11-07-10 18:48

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3510432)
da tu crezi ca eu scriu aici de plictiseala sau ca sunt ceva inconstient ce nu are ce face si scrie fantezii erotice ? getere prietene , ce scrie pe BC aia am scris si eu. Mai lasa-ma in pxxda mxxii cu comentariile astea ca nu intru aici sa o dau la contre cu toti plictisitii ce au descoperit internetul la 40 ani.

Pai cum sa te las cand te vad cu aberatii de gen:
"la mers sport 1-2-3 la 6500 rpm si 3-2 si iara 2-3 ajung la 8 8.5"
"chiar nu mai trece de 10 nici daca mai scot fum din cauciucuri de cateva ori bune pe zi"

Ce spui tu este posibil la un 320D (163-177). La 2.2 - 170 CP niciodata nu este valabil ce spui tu, motorul ala forjat sare lejer de 15% si nu scoate niciodata sub 10 % consum la un mers linistit in oras.

Astea sunt valorile producatorului:

Fuel consumption city
12,2 l/100km;
Fuel consumption highway
6,9 l/100km;
Combined
8,9 l/100km;

Eu nu am vazut pana acum masina care sa aibe consum sub valorile date de producator care sunt calculate in conditii pe care nu prea avem cum sa le intalnim noi in mersul cotidian.

Am avut si eu motorul asta si nu are nici o legatura de consum cu aberatiile tale.

Dupa ce ca esti ridicol mai si claxonezi.
.

.

BMnWA 11-07-10 19:10

eu banuiesc sau eu nu presupun ca as avea consumul asta, mie chiar atat imi arata pe bord,fara alte teorii si explicatii ca nu ma intereseaza povesti fara sfarsit, eu sunt multumit ca masina merge foarte bine si consuma cat o pisica de 1.8 , nu ma intereseaza sa ma creada nimeni , chiar am mai vorbit cu cineva care are exact aceeasi masina/motor/an si exact aceeasi chestie mi-a zis. Nu ma laud ca imi consuma 15-16, ma bucur ca face ceea ce face la consumul respectiv. Am scos Alba-Cluj 240 km cu consum mediu de 8.3 , am mers 230 cu ea pe autostrada, am stat constant la 180 la 160 , am fost in trafic,am cautat locuri de parcare,normal ca am mers si frumos nu am scos consum de 8 la 200,dar cand a fost de curentat nu am ezitat. Hai sa zicem ca am observat ca in general pe bord cam la toate masinile iti arata cam cu aprox 0.4-0.6 mai putin dar totusi si asa sa fie ajung cu un consum afara de sub 9. Decat sa raspunzi si tu aiurea sa ma iriti,ca nu iti vorbesc nici eu din auzite, mai bine asteptam si poate avem ocazia sa probam amandoi chestiile astea si cu diesel si cu benzina fara discutii si alte misto-uri.

Shodo 11-07-10 23:19

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3510376)
Daca nu ai mers si tu cu un diesel mai nou, noi ce sa-ti facem!?

sincer am mers, nu cu X5 diesel, dar cu ford mondeo diesel am mers....modelu` nou, deci pot spune ca e cat de cat o mashina noua si....e mai silentioasa a mea, golf IV benzinar decat aia...

Quote:

Originally Posted by marius mihaescu (Post 3510430)
chestia cu zgomotul in interior la masinile noi si altele intretinute nu este adevarata ,dar fum scot aproximativ toate diesel urile ...

:-s

BOMBARDIERU 11-07-10 23:45

vindeti masinile ma si mergeti cu metroul si ai terminat balamucu socoteli comparatii de 2 poli ati inebunit in contradictii

cavaliere 12-07-10 10:14

Ce abereaza unii aici .. 320 i cu consum de Logan si e34 mai bun si mai frumos ca un e39 si culmea si mai fiabil.
Mai nou e un trend sa ridici in slavi cazanele care ,culmea tehnologiei, facute acum 10-20 de ani sunt mai bune si mai fiabile ca niste masini mai noi/ mai puternice/mai economice .
I-auzi i-auzi la e39 schimbi volanta si injectoarele ca pe ciorapi. Proasta masina ,execrabil model,curat murdar. (not).
Altcineva merge cu maxim 9-10 in oras cu un 320 i . Alta minune tehnologica. Anunta te rog la Bmw ca sunt absolut idioti sa nu reuseasca asemenea consumuri cu motoarele de pe e90 .
Si cea mai tare din parcare "Acuma gumele sunt la fel pt ambele masini in principiu, dar masina lui nu arata bine cu jenti pe 15 cum arata a mea" .
Maxim!!!

Dennis_TL 12-07-10 10:20

am in familie un fiat bravo 1.6 multijet 120cp /290nm parca. vreau sa spun ca masina este excelenta ca si consum, motorul este senzational.
acum ceva timp am fost tulcea-sibiu cu 2masini, fiat ul si mitsubishi colt al meu , benzinar .
pe a1 si a2 am mers 140-150 amandoi , pe brasov-sb 120-130. in localitati 70-80, am avut statie si detector .
la intoarcere am ajuns la concluzia ca am platit circa 250ron in plus pe benzina...
votez diesel multijet de la fiat pentru consumurile extraordinare. inainte preferam benzina dar de cand cu criza si de cand au evoluat dieselurile deja sunt sigur ca urmatoarea masina va fi diesel.

BMnWA 12-07-10 17:23

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 3511878)
Ce abereaza unii aici .. 320 i cu consum de Logan si e34 mai bun si mai frumos ca un e39 si culmea si mai fiabil.
Mai nou e un trend sa ridici in slavi cazanele care ,culmea tehnologiei, facute acum 10-20 de ani sunt mai bune si mai fiabile ca niste masini mai noi/ mai puternice/mai economice .
I-auzi i-auzi la e39 schimbi volanta si injectoarele ca pe ciorapi. Proasta masina ,execrabil model,curat murdar. (not).
Altcineva merge cu maxim 9-10 in oras cu un 320 i . Alta minune tehnologica. Anunta te rog la Bmw ca sunt absolut idioti sa nu reuseasca asemenea consumuri cu motoarele de pe e90 .
Si cea mai tare din parcare "Acuma gumele sunt la fel pt ambele masini in principiu, dar masina lui nu arata bine cu jenti pe 15 cum arata a mea" .
Maxim!!!

e ca si cum tu ai femeia ta pe care ti-o f.... toata ziua dar eu care nu o cunosc vin si iti zic tie cum ii place ei,cum nu ii place,unde ii place etc asa vi tu sa imi zici mie de masina mea cum consuma si cum nu. Da-te cu loganul cu consum de 10 ca e masina by RENAULT si lasa ca ma dau eu cu 170 cai la acelasi consum. De fapt cine stie poate nici tu nu stii cum ii place la femeia ta..

lord_wader 12-07-10 19:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3513007)
e ca si cum tu ai femeia ta pe care ti-o f.... toata ziua dar eu care nu o cunosc vin si iti zic tie cum ii place ei,cum nu ii place,unde ii place etc asa vi tu sa imi zici mie de masina mea cum consuma si cum nu. Da-te cu loganul cu consum de 10 ca e masina by RENAULT si lasa ca ma dau eu cu 170 cai la acelasi consum. De fapt cine stie poate nici tu nu stii cum ii place la femeia ta..

1 la mana loganul si nici alta masina mai noua cu motor de 1400 nu consuma 10l/100km :D poate doar in oras si 2. chiar si un copil realizeaza ca o masina cu motor de 2.0, 2.5 nu are cum sa consume cat una de 1.4, fizic vorbind e cam imposibil, tu nu vezi cifrele date de producatori? nu vezi ca sunt cam proportionale cu cilindreea?

BMnWA 12-07-10 19:46

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3513309)
1 la mana loganul si nici alta masina mai noua cu motor de 1400 nu consuma 10l/100km :D poate doar in oras si 2. chiar si un copil realizeaza ca o masina cu motor de 2.0, 2.5 nu are cum sa consume cat una de 1.4, fizic vorbind e cam imposibil, tu nu vezi cifrele date de producatori? nu vezi ca sunt cam proportionale cu cilindreea?

imposibil ? poate daca se chinuie sa se tina dupa mine la un mers mai repejor nu stiu daca nu ar ajunge aproape de cifrele mele.

_anaconda_ 13-07-10 03:57

Un Passat 1.9 TDI 131CP 6 trepte, la 180 km/h tinut constant consuma 6% ? Eu zic ca nu, proprietarul zice ca da, probabil se lasa cu un pariu. Cine castiga ?

cavaliere 13-07-10 07:52

Asta e unii de pe forum au avut norocul sa cumpere masini limited edition la care consumul specificat de producator este mult peste cel real si le asorteaza cu femei la fel ( daca tot facem glume de tot soiul). Pentru restul dintre noi mai ghinionisti ramane masina gurmanda si femeia obisnuita.
Cat despre categoria de oameni care cumpara si apa minerala sh probabil .. ce rost mai au comentariile ?;)

Gixer 15-07-10 09:52

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3513824)
EU spre exemplu, la o masina de chiar 25 de ani si ulei .... cam pe'acolo ~ 45-50 ron/litru . Omule, intelege ca n-are nicio noima ceea ce zici, daca stii catusi de putin despre mecanica si intretinere auto atunci obligatoriu stii si faptul ca filtrul de ulei se schimba odata cu uleiul, neavand importanta varsta masinii . P.S. mi-a placut aia cu medici "ginecologici" 8):lol:

Asta este, ciuda e mare uneori, da, masina mea merge si cu ulei de tanc, da nici nu o sa il mai schimb si nici completez creca pt ca nu consuma gram, merge de-a latu tot timpul, o tin numai peste 4000 de ture si consuma in medie maxim 8%......aaaa, si am uitat un aspect: am prins 240kph si normal ca mai aveam pedala ;)
Nu cred ca am zis-o eu, da voiam sa zic mecanici ginecologi :-P

Gixer 15-07-10 10:05

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3514643)
1.Ciuda??:lalala::baby::baby: pe un "cazan"(asa cum se zice acum) de 20 de ani care mai valoreaza 1000-1500E? Si stai linistit ca as prefera oricand un Gti de 25 de ani, care il poti lua si cu 3.000RON si care iti cam sta in fata la viteze de pana in 180 cu toti caii tai putere. Si de unde stii tu cum sta treaba cu uleiul auto? lucrezi in domeniu?

2.Teoretic asa ar fi cum spui tu, stiu si eu asta, doar ca ala ieftin "de arata rau" la 4mii era mizerabil tare nu pe elementul filtrant-pazna aia- ci pe carton, pe corpul filtrului mai axact cu pamant efectiv ca pe un cooler, cu gaze, albine si chiar pietricele asta inseamna ca elemtul filtrant nu si-a facut treaba bine daca a trecut prin el asa tare. Al meu la 10mii era imbacsit tare pe panza iar restul era destul de curat, metaforic vorbind curat. Dar sa lasam filtrul de aer, si sa vorbim de telescopul tau :D cat crezi ca o sa reziste :D

1. Goalfa GTI oao, la ala trage fata asai? :lol: Da, pana la viteze de 180 unde normal ca inca mai si ai pedala se tine, la vo 50m in spate dupa care il pierd, pt ca la ala 180 pe ceas sunt 150-155 reali, dar asta e alta treaba, pt ca la prima curba daca tu nu lasi din gaz umbli sa cauti prin santz plasticuri, pe cand eu ii mai pot da inca gaz ca intra in curba :-P

2. Ai ma da cum iar o dai pe langa......adica vrei sa zici ca mizeria aia si mustele au trecut prin corpul filtrului....???

lord_wader 15-07-10 11:51

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3519585)
1. Goalfa GTI oao, la ala trage fata asai? :lol: Da, pana la viteze de 180 unde normal ca inca mai si ai pedala se tine, la vo 50m in spate dupa care il pierd, pt ca la ala 180 pe ceas sunt 150-155 reali, dar asta e alta treaba, pt ca la prima curba daca tu nu lasi din gaz umbli sa cauti prin santz plasticuri, pe cand eu ii mai pot da inca gaz ca intra in curba :-P

2. Ai ma da cum iar o dai pe langa......adica vrei sa zici ca mizeria aia si mustele au trecut prin corpul filtrului....???

Iar o dam in diverse pe aici si nu e bine :-) Eu am dat un exemplu de masina pe care as prefera-o in locul unui BMW de 20de ani. Totusi tu chiar crezi ca masina ta care a avut parte de tratamente speciale(forja, ulei de masline-pardon din Carrefour la superoferta, piese Sh, revizii....la 2x termenul nmormal, tu ai spus asta nu eu) chiar crezi ca mai are caii putere din talon. Uzura nu o pui la socoteala? plus greutatea considerabila o transforma cu siguranta intr-o masina mai slaba la demaraj decat una micutza, un Golf Gti sa zicem la care cu 250-300E maxim iti aduci motor in stare buna.
Uite un exemplu mai jos... si pe asta l-ai lasa cu 50m in urma, nu?

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Ow6146QJYkI&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Ow6146QJYkI&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

bluewmaster 16-07-10 23:46

deci, ce plm.

daca tot mi se sterg posturile, stimati moderatori, astept sa se stearga si restul posturilor off-topic, sau sa imi explicati, de ce imi stergeti posturile, si de ce nu se aplica aceste criterii la toata lumea??

daca aceasta este un topic privat in care au voie sa posteze doar cativa norocosi, anuntati`ne.

aleks 17-07-10 00:35

Quote:

Originally Posted by bluewmaster (Post 3523861)
deci, ce plm.

daca tot mi se sterg posturile, stimati moderatori, astept sa se stearga si restul posturilor off-topic, sau sa imi explicati, de ce imi stergeti posturile, si de ce nu se aplica aceste criterii la toata lumea??

daca aceasta este un topic privat in care au voie sa posteze doar cativa norocosi, anuntati`ne.

deci ce plt, nu ştim, dar dacă ai fi fost mai puţin concentrat pe propria-ţi persoană ai fi observat că s-au şters vreo 50 de posturi aşa, dintre care vreo 2-3 ale tale ce-i drept.
Eşti liber să postezi, dacă ai ceva pertinent de zis despre subiectul topicului, sau eşti liber să te abţii, dacă tu consideri că nu e de tine subiectul, şi doar atāt.

bluey 18-07-10 00:54

Golf 1.6D care ia 8% in oras???Si 525i care ia 10%???
Vai cat de amuzant.
Oare se poate restrictiona un user sa posteze doar la categoria funny?
Cred ca ar fi atractia sectiunii:)

expres 18-07-10 01:10

clio meu din 2005 are consum in carte 9,8 % in oras sau 9,5 ... si pe computer imi arata un 8 ... motorizare 1.4 8v ... iar afara are un 6 si unpicut

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning