Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

Nautilus 03-02-11 20:40

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

PS Citat: "Ceea ce am constatat noi este ca majorarea de 20% a pretului benzinei nu s-a datorat poverii fiscale, asa cum s-a incercat a se acredita ideea.

Tot ceea ce inseamna impozite si taxe in pretul final al carburantului reprezinta undeva la nivelul a 49-50%. Pot sa va spun ca, la inceputul lui 2010, ponderea era undeva la 51-52%, iar la finalul anului procentajul a scazut. Deci, nu putem pune pe seama poverii fiscale aceasta crestere"
- vicepreşedintele ANAF Dragoş-George Bogdan, joi, 27.01.2011.

~Nautilus

DTH 04-02-11 03:00

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4049925)
CLAUDIA ...ce facem Sambata dupe ora 13:00 ?? ne strangem sa mai vorbim si noi ??? in parcarea de la Palatul Parlamentului ???

MI se pare mie sau am inteles ca se scumpeste benzina cu 5 bani ???

De Luni încolo .....eu pot să mă prezint ...weekend-ul ăsta îl am foarte ocupat din păcate :rolleyes2:sad:

rover_cabrio 04-02-11 08:55

suntem in Februarie ...si deja sa scumpit iar cu 5 bani ..deci benzina bagi acuma sa zicem IN GENERAL cu 5.05 avand in vedere ca la CITY MALL la acel OMV era ieri 5,09 benzina 0.95 carrera :)

deci se pare ca este FOOARTE POSIBIL sa se ajunga la 7 lei LITRU la sfarsitul anului , Painea la 1.5 lei . si toate cele se vor scumpi !!! SALARIILE vor scadea in CONTINUARE sau vor STAGNA ca e si criza , nu sunt bani la Guvern si ETC !!!

ROMANIA multumim , deci se poate !!!

rover_cabrio 04-02-11 09:20

in perioada IMEDIAT URMATPARE se vor scumpi :

Paine cu 10-15 %
Lactatele cu 4-8%

>>>>>> ULEIUL cu aproximativ 30% <<<<<

si scumpirila Continua , poate multi inca nu realizeaza ce inseamna Benzina si Motorina scumpire intruna , in pietele din BRASOV un kg de CARTOFI se vinde cu 1-1.5 lei KM avand in vedere ca in Bucuresti un KG de cartofi se vinde cu 3 lei KG !!!!

Nautilus 04-02-11 09:41

1. E cam greu să fie 7 lei (1,64 EUR) fiindcă atunci toată lumea ar trece la bulgari sau la unguri şi ar pune de acolo. Deşi mare brânză nu faci nici aşa, profitul ar fi cam de 30-40 de lei la un rezervor de 55 l.

2. Scumpirea motorinei e o pagubă mai mare decât scumpirea benzinei, fiindcă toate camioanele şi microbuzele care transportă orice fel de marfă, inclusiv alimentele, folosesc motorină. Şi tractoarele agricole de asemenea.

3. Cum a spus DanSGH mai sus, practic niciunul dintre noi nu a fost afectat foarte tare în calitatea sa de automobilist de scumpirea carburantului. Un om obişnuit pune de vreo 500 de lei pe lună carburant, în medie, dacă merge aproape zilnic. Eu ştiu că puneam de 450-480 de lei pe lună la Seat când mergeam în fiecare zi, şi nu e tocmai economic la carburant, cum sunt 1.4TDIurile, TDCIurile şi altele.

De fapt, ştiind că toate veniturile salariale sunt calculate în funcţie de minimul pe economie, în prezent stăm mult mai bine ca pe vremea "duduirii economiei", fiindcă în 2006 raportul dintre salariul minim pe economie şi costul celui mai uzitat carburant, benzina de 95, era cam de 98,2:1, iar în 2008 de 112,5:1 până la 122,72:1. Azi, e de 138,06:1 până la 142,85:1. Deci fiecare angajat obişnuit poate pune mai mult carburant, chiar dacă acesta e scump.

Dar asta nu ajută cu nimic. Degeaba ai bani să pui benzină sau motorină, dacă fiecare bun ce trebuie transportat cu un vehicul cu motor e mai scump.

Aici e problema, scumpirea în lanţ a tuturor mărfurilor, de la alimente, chiloţi, pixuri, vin, bere, plasme şi iPoduri, până la biletul RATB (autobuzele folosesc motorină) , biletul de tren, gigacalorie (CETurile Bucureştiului ard gaz). Dacă ai de plătit mărfuri mai scumpe, căldură mai scumpă, facturi mai scumpe la orice fel de utilităţi, faptul că (teoretic) ar trebui să ai bani de benzină sau motorină nu mai prezintă nicio importanţă. În practică nu-i mai ai.

E o problemă asemănătoare cu aceea a amenzilor de circulaţie - toţi trollii şi lătrătorii de forum o ţineau una şi bună, că amenzile sunt prea mici la noi şi că trebuie pedepse mai drastice. Însă punctul de amendă e stabilit la 10% din salariul minim pe economie în acel an, şi astfel din 2002 până acum a urcat mereu, 30 de lei, 31, 33, 39, 50, 54, 60. Acum e 67. În momentul în care salariul minim pe economie va fi la nivelul ţărilor europene mijlocii, 660-700 de euro, şi în câţiva ani va fi, fiindcă nici criza nu ţine o veşnicie, vom plăti amenzi de câteva mii de euro. Şi atunci trollii care au primit lucrul pentru care s-au rugat vor începe iar să zbiere, fiindcă nu întotdeauna e o plăcere să iei din propriul tău medicament.

~Nautilus

rover_cabrio 04-02-11 09:44

prietene sa o recunoastem ROMANICA este o tara de SARANTOCI !!! 50% CARE O DUC FOARTE BINE si 50% care isi numara zilele !!!

DanSGH 04-02-11 11:20

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4051422)
prietene sa o recunoastem ROMANICA este o tara de SARANTOCI !!! 50% CARE O DUC FOARTE BINE si 50% care isi numara zilele !!!

Daca era cum spui tu de 50% cu 50% eu zic ca era bine, mai realist cred ca este undeva la 15% max, care o duc foarte bine, restul o duc din rau spre mai rau, noi cei din Bucuresti poate ca suntem influentati de numarul mare de masini, de ce masini se gasesc in Bucuresti, de cluburile care sunt plin aproape noapte de noapte, dar daca o sa te duci prin tara e jale!

mircione 04-02-11 11:23

Eu unul chiar asi fi dispus sa merg pana in Bulgaria daca este mai ieftin sa fac plinul chiar cu un castig infim de 30 lei la un plin, decat sa bag bani in buzunarul nesimtitilor astoara de pe la noi incepand de la guvern pana la moharii astia ai benzinariilor. Statul roman nu merita banii nostrii deoarece stie sa ia ca o sugativa de la noi si sa nu mai dea aproape nimic. Oare cand se vor trezi si romanii nostri la realitate ca noi nu facem protesd doar impotriva scumpirii carburantului ci inpotriva scumpirii in general? Dar mai avem de lucrat la mentalitatea noastra. Cred ca noua ne trebuie ceva gen ca in Egipt cu incendieri de statii dar oare va fi mai bine sau doar se va repeta istoria? :D Romanii nostrii lasa de dorit.

DanSGH 04-02-11 11:41

@ Nautilius
Pe mine ca, conducator auto nu ma afecteaza scumpirea carburantilor, exact cum spus mai sus si cum si spus si tu, eu de 3 ani folosesc masina doar cand am nevoie de ea, si din cand in cand cand am chef sa ma plimb, in rest din primvara pana in toamna folosesc bicicleta, si crede-ma ma simt mult mai bine, nu mai prind un semafor chiar si de 3 ori, nu mai dau 2-3 ture pana gasesc un loc de parcare etc, economisesc din toate punctele de vedere, bani, timp, stres ... Ma afecteaza scumpirea carburantilor deoarece sunt un consumator de bunuri si servicii.
Din nefericire suntem catalogati golani, uni care au avut bani si acum nu mai au bani de benzina si sufera ca nu pot sa se desparta de masina.
Ca sa se schimbe ceva in tara asta, schimbarea trebui sa plece de jos in sus, de la noi la guvernanti, si o sa se schimbe cu adevarat cand omul, cetateanul, poporul o sa isi dea seama ca defapt el conduce tara, ca el este stapanul, si ca el poate sa-i "concedieze" pe cei care sunt pusi sa administreze tara, nu sa o conduca. Este exact ca intr-o societate comerciala, unde angajezi un administrator, manager, director sa iti conduc firma, nu esti multumit de el il concediezi, tu il platesti, tu ai puterea de decizie.
Cel mai usor de condus un popor este sa-l indobitocesti, ceea ce se intampla defapt in Romania!

Daci 04-02-11 21:52

Quote:

Originally Posted by DanSGH (Post 4051747)
Daca era cum spui tu de 50% cu 50% eu zic ca era bine, mai realist cred ca este undeva la 15% max, care o duc foarte bine, restul o duc din rau spre mai rau, noi cei din Bucuresti poate ca suntem influentati de numarul mare de masini, de ce masini se gasesc in Bucuresti, de cluburile care sunt plin aproape noapte de noapte, dar daca o sa te duci prin tara e jale!

Sa mori tu! Da' noi ceilalti ce mama naibii crezi ca facem? Crezi ca in apropiere de vama se traieste din salar? Sau din Romania? In rest mi se rupe de altii, ca acolo unde e prostie, exista si saracie!

L.E.: Ce facem cu lingaii de cur american? FMI ne va indatora si pe noi si genaratia urmatoare, deci ca sa supravietuiesti, te adaptezi, nu mai schimbi, ca nu ai cu cine in Romania! Pai sa inteleg prin afirmatia ta ca voi cei din Bucuresti sunteti "buricul pamantului"? Nu incepe sa faci diferenta intre Bucuresti si alte orase ca ti-o cam iei pe coaja. Pana acum toti am fost uniti pana a venit PDL si a dezbinat mai mult ca toti ceilalti la un loc.

DanSGH 04-02-11 21:55

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4053705)
Sa mori tu! Da' noi ceilalti ce mama naibii crezi ca facem? Crezi ca in apropiere de vama se traieste din salar? Sau din Romania? In rest mi se rupe de altii, ca acolo unde e prostie, exista si saracie!

Sa mori tu! nu eu, mai plimbate si tu prin tara sa vezi saracie!

Daci 04-02-11 22:02

Quote:

Originally Posted by DanSGH (Post 4053718)
Sa mori tu! nu eu, mai plimbate si tu prin tara sa vezi saracie!

Mi se rupe de tara! Cine i-a votat pe astia?

Nu merg mai mult de 150 km departare de casa! E dezastru! Nu suntem tara demna de Uniune Europeana. Cumparaturile pentru casa le fac din Unagria, concediile in afara tarii (cu masina pentru placerea de a conduce pe autostrazi) si pentru calitatea serviciilor.

Crezi ca ma intereseaza pretul benzinei? NU! Ma intereseaza viitorul copilului meu! Daca ramane in tara va lucra pentru americani, pentru FMI! Daca pretul benzinei creste, implicit si cel al motorinei, vor creste toate produsele alimenatare. Problema este ca noi lucram pe salarii mici, preturile produselor achizitionate de noi sunt la nivel de UE, patronii romani sau straini cu afaceri in Romania realizeaza profituri mult mai mari ca in tarile lor. Deci, bani se fac! Unde sunt? La stat sau la patroni?

DanSGH 04-02-11 22:10

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4053733)
Mi se rupe de tara! Cine i-a votat pe astia?

Nu merg mai mult de 150 km departare de casa! E dezastru! Nu suntem tara demna de Uniune Europeana. Cumparaturile pentru casa le fac din Unagria, concediile in afara tarii (cu masina pentru placerea de a conduce pe autostrazi) si pentru calitatea serviciilor.

Eu i-am votat?! Felicitari ca ti se rupe de tara!

Nu te intereseaza pretul benzinei si tot ce ai spus tu mai sus, doar viitorul copilului tau, pai viitorul lui nu este afectat de ce ai scris tu mai sus?

Daci 04-02-11 22:21

Quote:

Originally Posted by DanSGH (Post 4053755)
Felicitari ca ti se rupe de tara!

Ce am invatat la scoala? La varstele noastre, majoritatea scolilor le-am facut dupa revolutie si am invata aceeasi scoala comunista cu istoria deformata, pentru a ne transforma in "iubitori de patrie".

Spunem un lucru bun despre tara asta. Eu traiesc la marginea ei, nascut intr-un cartier german din Arad, unde am crescut pana la varsta de 10 ani intre germani ( pana in anul 1990) cand au inceput sa paraseasca tara, oara de ce? Dar noi romanii am ramas sa speram la mai bine. Poate pentru unii a fost, pentru altii poate nu, dar uite, noi doi, spre exemplu, discutam in cotradictoriu si nu se rezolva nimic. Nu era mai bine sa fim uniti? Sa aspiram srpe aceleasi interese? Nu sa vindem resursele, nu sa vina supermarketurile straine sa ne vanda produse romanesti, nu sa vina un chior sa starneasca scandal intre bugetari si privati, angajati si pensionari, ba chiar persoane cu handicap, etc.

Nautilus 04-02-11 22:26

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4053733)
Problema este ca noi lucram pe salarii mici, preturile produselor achizitionate de noi sunt la nivel de UE, patronii romani sau straini cu afaceri in Romania realizeaza profituri mult mai mari ca in tarile lor. Deci, bani se fac! Unde sunt? La stat sau la patroni?

Uite una caldă: petrolul a stat la ~100 USD toată săptămâna, sărise la 102-103 USD/baril (Brent-ul) şi 91-92 USD/baril (WTIul) în ziua bursieră americană de ieri (după ora României s-a încheiat azi pe la prânz). Motivele nu erau practice, mai degrabă propagandistice (frica de război civil în Egipt, blocarea Canalului Suez etc).

Balonul a început să se dezumfle azi, la ora 16:00 (ora SUA), adică acum după ora noastră, Brent-ul e >99 USD, WTI-ul >88 USD. Până la încheierea zilei sperăm chiar să stăm mai bine.

Dacă-i aşa, Petrom şi Rompetrol ne dau înapoi cei 4 bani/litru la motorină?.. ;)

~Nautilus

PS chiorul comunist care stârneşte scandal o s-o facă mult şi bine atâta vreme cât adversarii săi (adică Pilotul şi Floricica) sunt şi mai răi, şi mai proşti decât el. Când alegi pe cineva într-o funcţie, alegi unul mai bun, nu "oricine, numai ăsta nu".

Daci 04-02-11 22:26

Citat: "Cel mai usor de condus un popor este sa-l indobitocesti, ceea ce se intampla defapt in Romania!"

Mare dreptate ai! Sincer. Problema e ca multi il cred pe chior si altii il privesc ca pe un salvator.

johnsonxxl 04-02-11 22:27

noi romanii nu suntem in stare sa ne unim...de la inceput pe acest forum cu aceasta discutie au fost zeci de discutii contradictorii fara rost.degeaba suntem maxim 1000 care vor sa faca ceva..restul de 20 de milionae ce fac?mai ziceau unii colegi sa luam exemplu de la cei din egipt..nici chiar asa dar macar 10 % din dorinta lor de schimbare sa o avem cu totii..

DanSGH 04-02-11 22:31

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4053791)
Ce am invatat la scoala? La varstele noastre, majoritatea scolilor le-am facut dupa revolutie si am invata aceeasi scoala comunista cu istoria deformata, pentru a ne transforma in "iubitori de patrie".

Spunem un lucru bun despre tara asta. Eu traiesc la marginea ei, nascut intr-un cartier german din Arad, unde am crescut pana la varsta de 10 ani intre germani ( pana in anul 1990) cand au inceput sa paraseasca tara, oara de ce? Dar noi romanii am ramas sa speram la mai bine. Poate pentru unii a fost, pentru altii poate nu, dar uite, noi doi, spre exemplu, discutam in cotradictoriu si nu se rezolva nimic. Nu era mai bine sa fim uniti? Sa aspiram srpe aceleasi interese? Nu sa vindem resursele, nu sa vina supermarketurile straine sa ne vanda produse romanesti, nu sa vina un chior sa starneasca scandal intre bugetari si privati, angajati si pensionari, ba chiar persoane cu handicap, etc.

Sincer chiar nu stiu de ce te-ai luat de mine, si de ce discutam in contradictoriu ... nu cred ca am spus/scris undeva ca este bine in tara asta, cred ca am spus acelasi lucru ca si tine, exprimat altfel poate ...

Nautilus 04-02-11 22:31

Dacă e ceva de făcut acum, în maxim câteva zile, sunt stickerele şi fluturaşii.

Deja am auzit de la diverşi oameni care nu au de-a face cu netul şi nu ştiu ce facem noi aici propunerea: "de ce nu alegeţi unul singur să-l boicotaţi, de exemplu Petrom?"

~Nautilus

Daci 04-02-11 22:32

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4053813)
noi romanii nu suntem in stare sa ne unim...de la inceput pe acest forum cu aceasta discutie au fost zeci de discutii contradictorii fara rost.degeaba suntem maxim 1000 care vor sa faca ceva..restul de 20 de milionae ce fac?mai ziceau unii colegi sa luam exemplu de la cei din egipt..nici chiar asa dar macar 10 % din dorinta lor de schimbare sa o avem cu totii..

Tot protestul realizat de noi, nu multi la nivel de tara, am realizat ceva: putem fi uniti! Asta a demonstrat ceva intre noi cei tineri. S-au facut boicoturi in multe orase in acelasi timp ceea ce nu a fost trecut cu vederea.

johnsonxxl 04-02-11 22:35

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4053830)
Tot protestul realizat de noi, nu multi la nivel de tara, am realizat ceva: putem fi uniti! Asta a demonstrat ceva intre noi cei tineri. S-au facut boicoturi in multe orase in acelasi timp ceea ce nu a fost trecut cu vederea.

stiu ca si eu am fost implicat in asa ceva si mi-am dat interesul...dar suntem prea putini...la ultimele boicotari am atins un nivel maxim de cate persoane?1000-2000? si restul de 4 milioane de conducatori auto?

Daci 04-02-11 22:35

Quote:

Originally Posted by DanSGH (Post 4053824)
Sincer chiar nu stiu de ce te-ai luat de mine, si de ce discutam in contradictoriu ... nu cred ca am spus/scris undeva ca este bine in tara asta, cred ca am spus acelasi lucru ca si tine, exprimat altfel poate ...

Te-ai luat de altii din tara care stiu sigur ca depind mai mult sau mai putin de "vecini" si ca nu e "jale in tara". Bine, sunt si altii...M-am simtit sa le iau apararea celor de pe langa mine, adica AR-TM-BH-SM. Sorry! Vreau sa se stie peste tot.

Daci 04-02-11 22:43

Concluzie personala: pentru a boicota OMV-Petrom-PetromV suntem prea putini la nivel national, deci cine iese in "profit"? Noi, cei care renuntam la masini incetul cu incetul, ne sustinem unii pe altii sa folosim bicicletele, spre exemplu sau mersul cu autobusul (care folosete combustilbil din benzinarii)...chiar nu mai stiu ce se poate face...ne-am unit cativa si vad ca o cam dam la intors...chiar singura modalitate e varsare de sange cu pierderi de vieti omenesti?

DanSGH 04-02-11 22:43

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4053842)
Te-ai luat de altii din tara care stiu sigur ca depind mai mult sau mai putin de "vecini" si ca nu e "jale in tara". Bine, sunt si altii...M-am simtit sa le iau apararea celor de pe langa mine, adica AR-TM-BH-SM. Sorry! Vreau sa se stie peste tot.

Nu m-am luat de nimeni, doar i-am raspuns lui Rover ca era bine daca proportia era 50% cu 50%
Crede-ma am fost plecat prin tara, hai sa iti dau un ex in Lupeni, un angajat la Penny lucreaza 12h/24 pe un salariu minim pe economie.
Ok poate ma insel eu ca e jale in tara, chiar m-as bucura sa nu fie.

Nautilus 04-02-11 22:46

Cei puţini pot să fie mulţi în momentul în care mai lasă netul deoparte şi se mai adresează publicului în limbajul şi cu mijloacele pe care aceştia le înţeleg.

Însă dacă renunţă fiindcă "sunt puţini", în ochii publicului nu mai au niciun credit.

~Nautilus

Daci 04-02-11 22:46

Quote:

Originally Posted by DanSGH (Post 4053873)
Nu m-am luat de nimeni, doar i-am raspuns lui Rover ca era bine daca proportia era 50% cu 50%
Crede-ma am fost plecat prin tara, hai sa iti dau un ex in Lupeni, un angajat la Penny lucreaza 12h/24 pe un salariu minim pe economie.
Ok poate ma insel eu ca e jale in tara, chiar m-as bucura sa nu fie.

Ai dreptate cu salariile. Sunt multi pe asemenea salarii, deci optimism...cred ca sub zero...asa ca pesimism...pentru mai bine.

Daci 04-02-11 22:56

Suntem 3 persoane care discutam de vreo juma' de ora, la nivel national, sunt mult mai multi care citesc, cati vor fi in stare de ceva?

dany12epz 05-02-11 00:09

Romanul e roman si istoria adevarata ne demonstreaza ce fel de oameni salasluiesc pe plaiurile mioritice...nu mai vreau sa comentez stilul nostru balcanic caci as starnii controverse din nou si au foist destui pe cest topic care nu au vrut decat sa ne starneasca zazanie.
Bun am fost sa zicem maxim 2000 poate tot atatia suntem si cei care ducem boicotul in forma actuala...tocmai ce am vazut ca luk oil a prelungit oferta de weekend cu reducerea de 5 bani si astfel devin cei mai ieftini de pe piata eu zic ca un asemenea comportament de concurenta pe piata trebuie incurajat,cum in austria exista diferente la benzina de la 1.15 euro per litru la benzinariile jet si altele cu tarife mai mari asa ar trebuii sa fie si la noi.
sunt de acord cu cei care blameaza guvernul...am si eu motivele ,mele insa in acest caz adica cel cu benzina nu este cazul.
Au fost si lucruri bune facute de acest guvern insa datorita mass media acestea au fost discreditate ori trecute cu vederea....va dau ultimul exemplu cand acum cateva zile Fmi-ul a incercat sa liberalizeze piata gazelor...guvernul a refuzat stiti si voi cum s-a intamplat cu petrom-ul si privatizarea...am fi ramas ca petrom sa vanda si gazul la ce pret vrea...desi acesta este luat gratis din campurile de petrol si pentru care plateste numai extractia petrolului.
Problema nu sta intr-un partid sau altul....la noi toata clasa politica nu are credibilitate si oricine ar venii in functii ar fi totul la indigo,singura diferenta ar fi culoarea politica...am ajuns astfel pentru ca noua nu ne pasa de ei,le permitem orice si induram orice...ei nu vor mai fi in slujba cetateanului cel ce i-a votat ci devin interesati doar inavutire si influenta...si numai noi suntem de vina.
Impreuna doar 2000 de oameni am reusit sa reducem din buzunarele statului 60.000 euro pe zi din taxa de 1 cent care mai mult ca sigur daca noi am fi stat in casa ar fi ramas in continuare de platit...eu personal din consumul pe 2011 am reusit datorita acestei reduceri o economie de 25 de euro mult sau putin voi sa spuneti...insa daca nu ieseam rezultatul era 0...astfel am descoperit si o noua benzinarie cu care masina imi economiseste 0.5 litri /100 km + inca o economie de 5 bani daca alimentez in weekend...o fi rau o fi bine?

a3ds 05-02-11 00:21

Eu nu cred ca ati fost nici 200 in toata tara. Serios, nu incerc sa fac flame sau ceva, e purul adevar. Iar la cate milioane de soferi sunt in Romania, cifra asta nu reprezinta absolut nimic. De acord cu ce zici tu, balcanism n shit. Tot balcanism este si protestul asta indreptat gresit, impotriva cui nu trebuie. Ca si votatul cu securisti anticomunisti(de 2 ori) si tot ce se intampla ampulea in tara asta, totul tine de cretinismul acestui popor. Poti sa ii zici balcanism, eu ii zic cum mi se pare corect, prostie cretinism incultura servilism, tara lui Mitica si a caprei vecinului.

Daci 05-02-11 00:27

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4054154)
Eu nu cred ca ati fost nici 200 in toata tara. Serios, nu incerc sa fac flame sau ceva, e purul adevar. Iar la cate milioane de soferi sunt in Romania, cifra asta nu reprezinta absolut nimic. De acord cu ce zici tu, balcanism n shit. Tot balcanism este si protestul asta indreptat gresit, impotriva cui nu trebuie. Ca si votatul cu securisti anticomunisti(de 2 ori) si tot ce se intampla ampulea in tara asta, totul tine de cretinismul acestui popor. Poti sa ii zici balcanism, eu ii zic cum mi se pare corect, prostie cretinism incultura servilism, tara lui Mitica si a caprei vecinului.

Deci daca zici ca nu am fost nici macar 200 la nivel de tara...da-mi adresa si ti-o postez in coordonate GPS aici pe forum. Mi se rupe de ce cred toti, dar adevarul e ca ai votat PDL cu Băse!

Daci 05-02-11 00:34

Adevarul e aici.

Daci 05-02-11 00:37

M-am saturat de oameni care cred ca o ducem bine si ne indreptam intr-o directie buna.

Ne indreptam spre criza alimentara...

Mai direct...

Puterea de cumparare va scadea!

Daci 05-02-11 00:58

Noapte buna! Tuturor!

DanSGH 05-02-11 06:58

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4054154)

Normal sa nu crezi ca am fost nici 200 in toata tara avand in vedere unde lucrezi .... de curiozitate esti bine platit? pt ca am obs cei care lucreaza in "slujba statului" au Astra GTC sau Scirocco.

DanSGH 05-02-11 07:03

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4054189)
M-am saturat de oameni care cred ca o ducem bine si ne indreptam intr-o directie buna.

Ne indreptam spre criza alimentara...

Mai direct...

Puterea de cumparare va scadea!

Ai dreptate.

mircione 05-02-11 10:13

PENTRU BUCURESTI . Colegii mai facem vreo intalnire? caci eu plec de acasa si sa stiu daca ne vedem la piata constitutiei .

AR.10.NBV 05-02-11 10:22

ma prosteste nu se mai facu :?::?::?::?: iara trece cateva luni iara se scumpeste , la traiau nostru foarte scump combustibilu , astea isi bat joc de noi pana la urma sescumpesc toate si noi tot un salar de cacaua avemm daca aveam salar ca si in germania sau in alte tari era de ajun retu la combustibil :???::???::???::???::???::???::???::???::???::???: :???:

rover_cabrio 05-02-11 10:38

Quote:

Originally Posted by mircione (Post 4054767)
PENTRU BUCURESTI . Colegii mai facem vreo intalnire? caci eu plec de acasa si sa stiu daca ne vedem la piata constitutiei .

salut , nu se mai face nimik momentan ....eu oricum NUMAI pot sa ajung ca de 2 zile stau in casa m-a tras un curent INFECT de am bagat la antibiotice in mine cate 2 la 6 ore SUNT spart :(( si mai ratez si un gratar azi la PADURE ca e ziua unui baiat :((

POATE stabilim si noi astia in perioada imediat urmatoare sa mai facem ceva VEDEM !!!

montero 05-02-11 17:28

indraznesc sa intreb dak mai 'atacam' si noi vreun petrom ceva ? 'oemveu' ?

rover_cabrio 05-02-11 18:23

Quote:

Originally Posted by montero (Post 4056158)
indraznesc sa intreb dak mai 'atacam' si noi vreun petrom ceva ? 'oemveu' ?

indraznesti DEGEABA pentru ca nu ai cu cine !!!

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning