Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

xxdadixx 25-12-08 09:08

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Facem, azi?

adrian78bmw 25-12-08 09:16

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1940989)
Facem, azi?

daca face-ti si drifturi:D merem in poligon?:oops:

stilostilo 25-12-08 09:16

Da, da nu mai mergem pana in deva

xxdadixx 25-12-08 09:24

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1941000)
daca face-ti si drifturi:D merem in poligon?:oops:

De unde drifturi ca-s rookie!

adrian78bmw 25-12-08 09:29

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1941015)
De unde drifturi ca-s rookie!

lasa ca ai DTC SI DSC :lol:

F.R.Sonic 25-12-08 10:48

Am trecut eu prin poligonu de la Hasdat dar inca nu e destula zapada ...

F.R.Sonic 25-12-08 11:38

intre 5 si 8 azi dimineata...
Kedy la fix ai apucat sa-ti schimbi tenesi cu niste bocanci pe Fiesta :D

xxdadixx 25-12-08 11:44

S-a dus deja de pe strada. Azi dimineata era ghetus!

F.R.Sonic 25-12-08 11:58

La Nadastie este si pe strada :D imediat ma duc pe acolo sa driftuiesc prin sat :lol:
Haideti pe acolo daca vreti...numa sa anuntati...dadi da si tu un bip de pe cosmote-u ala sa-l salvez
Ca sa-ti trimit mesaj de Merry Christmas :)

SpYk3 25-12-08 12:15

haideti prin cartier :lol: ca eu m-am dat aseara :lol:

BaLaurzor 25-12-08 13:33

era sa-mi rup gatu azi-dimineata pe la 7 de trei ori ca ningea si dedesubt era gheata :) no bin si mai era problema si ca abia asteptam sa ajung acasa ca muream de somn

SpYk3 25-12-08 13:39

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 1941372)
era sa-mi rup gatu azi-dimineata pe la 7 de trei ori ca ningea si dedesubt era gheata :) no bin si mai era problema si ca abia asteptam sa ajung acasa ca muream de somn

:lol::lol::lol:

dzrhd 25-12-08 14:00

cat ghinion:(

Marius3k 25-12-08 14:29

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1941225)
da si tu un bip de pe cosmote

Astazi m-am dat pe la ai mei prin sat pe zapada batatorita. :lol:

Kedy 25-12-08 17:19

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1941185)
intre 5 si 8 azi dimineata...
Kedy la fix ai apucat sa-ti schimbi tenesi cu niste bocanci pe Fiesta :D

Asa-i la fix 8) s-o nimerit ;)

Marius3k 26-12-08 07:48

Nu era nins, doar ud, iar la vreo 10 minute dupa ce ne-am intersectat a inceput o lapovita...

Nu stiu cum sta pe drumm Golfu' 3, da' G5 Plus cu care eram nu-i placea foarte mult apa de pe jos.

dzrhd 26-12-08 11:21

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1942135)
Sarbatori Fericite sa aveti si un An Nou cat mai bun ....

@cunosc drumul foarte bine si stiu unde sa-i dau si unde s-o las mai moale...atunci cand m-ai vazut, drumul era ok. nu era nins

las-o mai usor prin hasdat cand urci in calan ca dai peste forumistii plecati cu colinda

F.R.Sonic 26-12-08 12:02

Hai ba ca Gelu nu merge tare ca doar cat poate sa prinda un golf 3 :p!!!! :)

Marius3k 26-12-08 12:18

Ai fi uimit sa constati...

*HD_85_GEL* 26-12-08 14:44

ok...o sa va ascult...va promit k o las mai incet :D

@ pt toti userii am o rugaminte: Care ma poate ajuta cu o camera video maine in 27.12 mi-o trebuie pt cateva ore..... o luam de la tatamio dar e plecat in Timisoara pana dupa Anu' Nou. VA ROG FRUMOS!!!!! Care ma poate ajuta!!!

hdo2gti 27-12-08 12:53

ceau la toata lumea
m-am hotarat sa intru si eu pe forum pt ca sunt scarbit de fenomenul asta auto din romania,mai ales ca acum ca au cazut cativa fulgi si mai tot prostu se crede pilot si face piruete prin parcari sa impresioneze ...,pe cine,sincer nu stiu.
daca sunt printre voi uni mai talentati decat restul turmei dati un semn,as fi chiar curios sa vad ce puteti.mersi
astept
ps: succes si cat mai mult cauciuc ars...

adrian78bmw 27-12-08 13:02

Quote:

Originally Posted by hdo2gti (Post 1943920)
ceau la toata lumea
m-am hotarat sa intru si eu pe forum pt ca sunt scarbit de fenomenul asta auto din romania,mai ales ca acum ca au cazut cativa fulgi si mai tot prostu se crede pilot si face piruete prin parcari sa impresioneze ...,pe cine,sincer nu stiu.
daca sunt printre voi uni mai talentati decat restul turmei dati un semn,as fi chiar curios sa vad ce puteti.mersi
astept
ps: succes si cat mai mult cauciuc ars...

si totusi pana la urma nu inteleg..e bine sau sau rau sa faci drifturi?esti contra celor care fac dar totusi astepti potentiali doritori..

hdo2gti 27-12-08 13:08

nu sunt impotriva driftului,dar sunt prea multi copii si altii antitalentati care fac ,sau cred ca fac impresii

Kedy 27-12-08 13:10

prima data ar fi frumos sa faci o prezentare ca la carte la Useri HD/Deva ;)

adrian78bmw 27-12-08 13:10

Quote:

Originally Posted by hdo2gti (Post 1943947)
nu sunt impotriva driftului,dar sunt prea multi copii si altii antitalentati care fac ,sau cred ca fac impresii

cred ca la noi in comunitate nu se omoara nimeni dupa asa ceva..pe zapada oricine se invarte si o maimutza si cu orice masina..

hdo2gti 27-12-08 13:12

una e driftul si alta e sa nu sti sa conduci,dar sa te crezi pilot.
sunt impotriva celor care se cred piloti,desi nu au nici macar 10000 km parcursi.nu consider neaparat ca trebuie sa ai un milion de km ca sa fi sofer,pt ca sa nu uitam ca sena a murit in accident si ca un accident il poti face oricand oricat de bun ai fi,sun deranjat de atitudinea asta de "regii soseleleor" pe care o au toti ...,nici nu stiu cum sa-i numesc.

scuze ca am intrat asa nervos,dar chiar sunt iritat de faza asta
deci: ma numesc ciprian,am 28 de ani si sunt din calan

nu am acuzat pe nimeni din comunitatea hd/deva,pt ca nu stiu pe nimeni,eu faceam o referire la ce se intampla pe strada

nu stiu ce inteleg alti prin drift,dar eu consider ca este mai mult decat o banala intoarcere cu farna de mana intro parcare pe zapada

adrian78bmw 27-12-08 13:17

nu cred ca se va schimba nimik totu se rezuma la mentalitate..

hdo2gti 27-12-08 13:24

din pacate asa e,dar macar imi descarc supararea si imi spun si eu parerea despre cei ce transforma o arta in ceva penibil

apropo,sti baieti talentati si priceputi la drift de aici din zona?

r27kul 27-12-08 13:54

Quote:

Originally Posted by hdo2gti (Post 1943957)
deci: ma numesc ciprian,am 28 de ani si sunt din calan

O prezentare a masinii,ceva mai pe larg,care e sursa nemultumirii tale,asteptam raspunsuri?

hdo2gti 27-12-08 14:01

sursa nemultumiri am spus-o,sunt cei care cred ca stiu sa faca ceva dar de fapt fac parte din categoria penibililor si transforma driftul in ceva banal

ce masina am?una cu care nu iese in evidenta pentru ca eu unul nu mai imi permit luxul de a schimba cauciucurile la 3 luni si alte cele...

am un punto din 96,75cp,o masina modesta(slabuta rau)dar e a mea si asta e... poate in viitor cine stie...

r27kul 27-12-08 14:06

Slabuta rau?A mea are 60 ,ce sa mai zic.Incearca totusi sa-ti aduni gandurile intr-un singur post,nu e bine sa pui 3 succesive. ;)

hdo2gti 27-12-08 14:14

nu am mai intrat pana acum pe forumuri,asa ca...
dar azi m-am trezit enervat de "super pilotii" de cartier care tot fac piruete la mine la balcon,macar de ar sti,dar sunt de-a dreptul penibili,in parcare trag frana de mana si se invart,atat,sec fara pic de talent,tureaza motoarele degeaba si fac galagie...
nu spun ca eu as fi bun,sau ca vezi doamne ce stiu sa fac,dar pot spune ca am avut norocul sa pot manca ceva cauciucuri si masini pana acum asa ca...,foarte rar am facut cu spectatori,pt ca eu consider ca atunci cand faci ceva ce-ti place nu o faci sa-i impresionezi pe alti,mai ales cand nici nu te pricepi

mi-ar face placere sa vad ce pot alti,niciodata nu sti sau nu ai vazut prea multe,toata viata ai de invatat,asa ca daca aveti ceva de aratat puteti sa ma anuntati si pe mine

adrian78bmw 27-12-08 16:14

Quote:

Originally Posted by hdo2gti (Post 1944085)
mi-ar face placere sa vad ce pot alti,niciodata nu sti sau nu ai vazut prea multe,toata viata ai de invatat,asa ca daca aveti ceva de aratat puteti sa ma anuntati si pe mine

nu stiu daca ti-ai cautat bine locu..mai bine ar trebui sa citesti si regulamentul nu are rost sa postezi in nestire aici fara logica..acest forum este un mijloc de comunicare intre noi dar nu trebuie transformat in chat..si parca cu chestia cu "daca aveti ceva de aratat" te inscrii langa cei pe care ii blamai mai sus care se invart in parcari..

andrei09 27-12-08 22:57

Da mai exact cu ce te supara astia care trag frana de mana prin parcari sau la tine sub balcon ?eu unu sincer nu vad o problema in asta atata timp cat nu raneste pe nimeni si nu se baga in masina nimanui!fiecare ii liber sa faca ce vrea cand vrea cu bunul lui.Si sincer mai bine puneai niste poze cu masina ta si incepeai altcumva prezentarea!Ai intrat asa in forta de ne-ai intimidat credeam ca esti de la garda :evil:.si is inca in dubii !!!:rolleyes2

SpYk3 27-12-08 23:02

eu trag frana de mana unde am loc ....probleme? am video si la filme/poze pe zapada....etc.

am facut-o sa ma distrez ....care e problema?nu se mai poate distra lumea din cauza celor ca voi?

BaLaurzor 27-12-08 23:04

mie mi frica sa trag de ea :(( ... poate rup draq batu sau dau in ceva ... primesc ceva ca sunt cuminte ?

andrei09 27-12-08 23:08

o serie de aplauze si totusi trage de ea fara frica , ca nu se rupe si daca se rupe cumperi alta !!!:lol:sau pui vb ta un bat in loc.:Dnuma grija mare cu poleiu asta !

SpYk3 27-12-08 23:11

Quote:

Originally Posted by andrei09 (Post 1945040)
numa grija mare cu poleiu asta !

de aceeasi parere....:!::!::!:

adrian78bmw 27-12-08 23:17

problema e sa stii cand sa te opresti si unde sa faci chestile astea..

andrei09 27-12-08 23:20

Cel mai ciuda mii sa mor yo ca suntem atatia pasionati de masini si de tuning in masura posibilitatilor si nu avem un club sau ceva !sa mergem sa participam si noi la ceva ,asa ca incepatorii sa ne straduim sa se faca si la deva macar niste curse de liniute ca loc este berechet !sa organizam ceva !!si sa primim sprijin de la primarie!in alte orase cum se poate ?

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning