Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

tuluca.dan 22-06-11 11:10

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

gasesti pe Gugal! dai la search asa LUCASURI MATIZ,TICO,etc ....... sanatate! asa vezi ca sunt d`astea de dezmembrari in prostie pe net ....... vezi si tu!

C T 19 K R A 22-06-11 12:07

Quote:

Originally Posted by tuluca.dan (Post 4414228)
ms dar vezi tu in Constanta e plin de gropi, unde e groapa asta, nume etc un nr de telefon ceva! ms

pe langa inel 2 cum vii dinspre city dupa sensul de la camp faci prima stanga apoi a 2-a sau a 3-a stanga si treci de primul stop si e pe stanga.Nu mai am numar de telefon:cry:

CT-05-UST 23-06-11 23:25

are cineva sa dea imprumut sau chirie 4 roti pe 14 sa mearga pe un logan am nevoie de ele pt perioada 2-3 iulie :P:D

agentulsecret4 24-06-11 15:51

SALUT doresc sa inchiriez sofer cu masina si platforma pt un drum de bucuresti de dus o masina. un coupe de 2 locuri.platesc motorina plus cat doreste soferul(in limite rezonabile). si taxarea. cei de la tractare imi iau 11 mil. nu dispun de asa suma si mi-se pare ridicol. masina se afla in cernavoda si trebuie dusa la un service din bucuresti.

ma puteti gasi la 0721235 902 sau porsche_mrk

va multumesc

B-72-RZD 25-06-11 14:47

32 Attachment(s)
Sper sa ma incadrez in topic, incerc sa va scap de niste eventuale neplaceri.
Cand auziti de ACS Service sa fugiti ca de dracu'!
M-am gandit sa profit de CASCO si sa remediez toate zgarieturile si avariile pe care masina le-a suferit pana acum.
Usa spate dreapta a venit noua, i-a scutit de munca, insa pragul a trebuit indreptat. Aripile fata au avut si ele nevoie de putin tratament, usa stanga fata a fost indreptata si kituita. De inlocuit au mai fost parbrizul si stop stanga.
Pe 14 iunie am lasat masina la ei. Le-a luat o saptamana sa o dezechipeze. In schimb, au vopsit-o, echipat-o, schimbat parbriz in 2 zile.
Cand am vazut masina am ramas :shock:
-vopsea scursa si atinsa alocuri
-chedere si alte elemente gazate
-un plastic rupt
-geamuri vopsite
-suruburi lipsa
-plasticele zdrangane
-cand inchid usile geamurile oscileaza un metru
-pragul ce trebuia reparat, intradevar, vine la linie cu usa, dar paralel si la 2cm distanta
-antena pare sa fie aceeasi, insa nu se mai pliaza pe plafon
-nu stiu ce au facut inafara de schimb de ulei + filtru de ulei, ca masina se aude de parca n-ar avea toba, se aude gros de tot cand urca in ture.

Cand am fost in urma cu cateva zile la ei si mi-am gasit masina dezechipata, dar fara nicio urma de izolare a interiorului, cu scaunele fleasca si bordul plin de zoaie, mi-au spus ca e OK.
I-am zis nenorocitului, azi cand am luat-o, toate defectele astea.
Senin mi-a raspuns ca trebuie sa venim luni sa gasim restul pieselor si sa o desfaca baietii din nou sa stranga totul cum trebuie. Ba mai mult, eu venisem cu geamul din spate gata vopsit la service :lol:

Si mai tare ma enerveaza faptul ca factura ce o trimit ei la firma de asigurare evalueaza lucrarea la 6000RON. Adica 60 de milioane de aceasta capodopera.

Atasez niste poze Before&After.

e N d Y 26-06-11 00:32

Si autocenter la fel e , cam greu in ziua de azi sa gasesti un service calumea.

C T 19 K R A 26-06-11 08:51

Si Marra Car Service la fel e:cry:

misublu89 26-06-11 11:31

incepem sa enumeram service'urile :)) eu adaug in lista kamsas ! teroristi domne, duci masina la revizie si a2a zi sa iti pice bobina de inductie...:))

silviu msv 26-06-11 11:38

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4422876)
incepem sa enumeram service'urile :)) eu adaug in lista kamsas ! teroristi domne, duci masina la revizie si a2a zi sa iti pice bobina de inductie...:))

misu mai nou li se spune EXPOCAR

misublu89 26-06-11 11:42

tie ti'au facuto? ieri la rompetrol nu era motorina, si din ce am auzit la mai toate peco'urile din oras....

silviu msv 26-06-11 11:48

a fost gata de vineri ,dar mi sa aprins si mie un bec in bord ieri si astept intalnirea pentru un test

misublu89 26-06-11 11:50

hai k pun si eu OPCOM'ul la bataie de acum incolo...il aduc azi pt cn are nevoie...

dorii 27-06-11 16:42

salut cine stie pe unde gasesc un far de touareg la dezmembrari :rolleyes2

tuluca.dan 02-07-11 15:19

stie cineva prin Cta sau pe langa, centru de dezmembrari unde sa gasesc o skoda fabia .... ms!

Daniel_DRV 02-07-11 19:49

încearca în zona cet, dar nu stiu daca au si fabia acolo...

topser 05-07-11 09:27

are cineva un nr de telefon de la cei de langa autogara care pun folii? garajul ala rosu... mersii:lol:

Reviver 05-07-11 17:12

sunt si eu interesat pentru ca zilele astea tot caut sa pun folie si am gasit undeva folii Suntek si nu stiu daca se merita sau nu...cineva care e prin zona sau si-a pus la ei un nr de tel si o parere ?

Sonny™ 05-07-11 17:59

Quote:

Originally Posted by Reviver (Post 4445205)
sunt si eu interesat pentru ca zilele astea tot caut sa pun folie si am gasit undeva folii Suntek si nu stiu daca se merita sau nu...cineva care e prin zona sau si-a pus la ei un nr de tel si o parere ?

iti zic eu ca baietii de la suntek fac treaba buna, am colaborat cu baiatul si e super calitatea, acum depinde de tine;)

topser 05-07-11 20:06

am gasit nu mai e nevoie multumesc, ma interesa sa colez o masina.

cat despre folii , si eu am tot suntek pe masina de 2 ani , si sunt foarte multumit...iar despre baietii de la autoglass xpert service, numai cuvinte de bine!!

x_cess 06-07-11 00:07

Quote:

Originally Posted by tuluca.dan (Post 4438171)
stie cineva prin Cta sau pe langa, centru de dezmembrari unde sa gasesc o skoda fabia .... ms!

salut,posibil sa gasesti la lumina la dezmembrari.stiu ca au multe marci de masini..nu stiu daca au skoda fabia..dar ai putea sa incerci

Choby 06-07-11 12:31

salutare , nu stiti unde pot gasi niste capace de far pentru fiat linea , sau un centru de dezmembrari care sa aiba fiat ?

Daniel_DRV 06-07-11 16:55

Unde găsesc ulei de motor Castrol JLX PROFESSIONAL 5w-40 ptr (în afara de bavaria) scrie pe spate "special ptr bmw seria 5(e39,e60) şi toate modelele de Porsche"

78KLM 06-07-11 16:59

Quote:

Originally Posted by x_cess (Post 4446211)
salut,posibil sa gasesti la lumina la dezmembrari.stiu ca au multe marci de masini..nu stiu daca au skoda fabia..dar ai putea sa incerci

salut - unde este parcul in Lumina ?

[IlluSioN] 06-07-11 17:07

Quote:

Originally Posted by 78KLM (Post 4447712)

e dupa o vale aiurea. 0748950865

x_cess 07-07-11 01:34

Quote:

Originally Posted by 78KLM (Post 4447712)

salut..intri in lumina..daca vii dinspre ovidiu..traversezi tot satul..la iesire treci pe sub un pod de tren urci un deal si faci dreapta pe un drum pietruit parca..apoi mergi cca 100-150 de m si tot pe dreapta trebuie sa se vada o curte mare cu masina..sunt niste drumuri de pamant pe acolo..dar reusesti sa ajungi.

B-72-RZD 07-07-11 11:24

Aveti idee cu ce pot curata niste chedere de vopsea???
Diluantul am inteles ca ataca cauciucul.

tuluca.dan 07-07-11 12:59

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 4449276)
Aveti idee cu ce pot curata niste chedere de vopsea???
Diluantul am inteles ca ataca cauciucul.

daca....... chederul este dintr`un cauciuc mai moale, incearca cu detergent si un burete ( partea verde) ...... daca este mai tare cauciucul incearca cu detergent si un burete de sarma, da sa fie tot asa sarma moale........

eu la dacie am scos chederul de la usa, l`am lasat in apa fierbinte la inmuiat pana s`a mai racit apa, si am frecat cu un burete de sarma si detergent ..... si a iesit ........

quick_5hifter 07-07-11 22:00

Salutare,
Rog sa-mi dea si mie cineva pe privat numarul de telefon al unuia dintre fratii "fibra", cum le zice lumea, Catalin sau Ionut. Mi-am pierdut agenda si nu prea am de la cine sa cer telefoanele lor...
Multumesc!

GABBY_ 07-07-11 22:13

0724 275792 catalin
Spor la treaba si sa revii cu poze dupa tunareala:)

quick_5hifter 08-07-11 16:13

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 4450530)
0724 275792 catalin
Spor la treaba si sa revii cu poze dupa tunareala:)

Multumesc pentru telefon!
Nu pentru mine intrebam, eu m-am lasat de fibra .... de sticla.

78KLM 08-07-11 18:43

Quote:

Originally Posted by x_cess (Post 4448668)
salut..intri in lumina..daca vii dinspre ovidiu..traversezi tot satul..la iesire treci pe sub un pod de tren urci un deal si faci dreapta pe un drum pietruit parca..apoi mergi cca 100-150 de m si tot pe dreapta trebuie sa se vada o curte mare cu masina..sunt niste drumuri de pamant pe acolo..dar reusesti sa ajungi.

multumesc Omu` sper sa nimeresc

d81cristian 19-07-11 12:43

Probleme marii

Salut baieti,
Am si eu o intrebare/problema,acum vre-o 10 ani,am luat o masina de la un nene un bmw rechin cu 300 dolari plus actele suportate de mine.Dupa o vreme adica 2-3 saptamani s-a ivit o problema in familie si am dat-o inapoi la om,oricum ma batea la cap cum ca ii pare rau dupa masina si mi-a restituit banii,aproape in intregime(250dolari) i-am dat masina si actele masinii plus factura de vanzare cumparare pentru a merge la firma unde a facut-o sa o anuleze. Doar ca acum incepe problema,am primit de la fisc,aia cu executarea silita un plic cum ca nu am platit impozitul la masina de vr-o 5-6 anii si trebuie sa platesc 700lei sau ceva de genu,ce anume ar trebui sa fac in situatia de fata,ma poate sfatuii cineva? Am fost la aia si le-am explicat dar au zis ca ei nu au ce face,eu trebuie sa platesc ca firma care a facut factura de vanzare cumparare a predat actele si eu trebuie sa platesc.... s-o dau furata? sa platesc?nici eu nu stiu...

Daniel_DRV 19-07-11 15:32

Re: Probleme marii

sfatul meu ar fi sa mergi la financiar si sa ii intrebi cum in ani trecuti nu ti-a fost trimisa instiintare de plata ?Si depune o plangere ptr cercetarea dosarelor vechi,

si cum cred ca numai ai contractul va trebui sa te uiti pe numele cui apare si in evidenta politiei si atunci o poti scoate de la fisc ca dezmembrata sau o dai furata,dar vei intampina probleme pr fals in declaratii(in cazul in care actalul proprietar arata contract de vanzare de la tine pana la el, dar ptr plata sumei este putin nasol ca va trebui sa il dai in judecata pe actalul proprietar....
poti face o plangere penala impotriva fiscului (ptr abuz in serviciu, si fals in acte) cum nu ai primit si instiintarea de plata a autovehicului in decursul anilor trecuti..
multa bafta...o sa ai de alergat......mai asteapta pareri si solutii si alegeao pe cea mai buna care te-ar avantaja....

aikman 20-07-11 09:47

:)) la fisc or sa ridice din umeri ... eu am fost cu amenzi de la o masina care era vanduta , nu figura pe numele meu , dar am amenzi de la ea , fiscu ma trimite la politie , politia la fisc ... si tot asa ... parerea mea personala e ca bine le-a facut la astia de le-a taiat salariile ... la cat muncesc , ar trebui sa primeasca mai putin

zorro6299 20-07-11 15:12

Salutare baiti ,

Va cer info despre un targ auto , din CT , as vrea sa vin sa " incerc " sa mi vand " caruta " , am incercat pe la noi dar fara rezultate, apoi in Sv am fost , in Bc am fost si cred ca am trecut si pe la Focsani...aaa, cred ca si in Vitan ( B ) am fost acum vreo luna cand am avut treaba in Bucale'..... si acum m-am gandit sa vin la CT, fiind si caruta decapotabila , voi ce parere aveti ?!

.... si m ar interesa un ziar local din CT, in care gasiti carute de vanzare / poate dau un anunt apoi fac si o plimbare.

... daca este cineva dintre voi care ofera cazare ( contra cost desigur ) sa mi lase PM cu nr de contact si yd mess ) merci fain. / in ideea ca as veni pt cateva zile la plaja ( maxim 3 ) 8) daca tot bat drumu"....

Apropo vreau sa vand un g3 cabrio / inmatriculat in ro. - undeva in 2400 e,fara alte combinatii.

Merci fain tuturor care-mi vor raspunde & scuze daca am deranjat topicul ;)

P.S. care se poate sterge de moderatori daca e considerat in +

http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...nj-265536.html

* l-am pus doar pentru curiosi ;) si pasionati deopotriva 8)

tuluca.dan 20-07-11 15:40

anunt poti sa dai la ziarul Telegraf . Adresa: Constanta, str. Mircea Cel Bătrân nr. 119
telefon: 0241.488.310
telefon/fax: 0241.67.20.49 / 0241.67.25.99

cat despre cazare o sa iti dau pm cu 2 nr de telefon.

d81cristian 20-07-11 16:10

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4474590)
sfatul meu ar fi sa mergi la financiar si sa ii intrebi cum in ani trecuti nu ti-a fost trimisa instiintare de plata ?Si depune o plangere ptr cercetarea dosarelor vechi,

si cum cred ca numai ai contractul va trebui sa te uiti pe numele cui apare si in evidenta politiei si atunci o poti scoate de la fisc ca dezmembrata sau o dai furata,dar vei intampina probleme pr fals in declaratii(in cazul in care actalul proprietar arata contract de vanzare de la tine pana la el, dar ptr plata sumei este putin nasol ca va trebui sa il dai in judecata pe actalul proprietar....
poti face o plangere penala impotriva fiscului (ptr abuz in serviciu, si fals in acte) cum nu ai primit si instiintarea de plata a autovehicului in decursul anilor trecuti..
multa bafta...o sa ai de alergat......mai asteapta pareri si solutii si alegeao pe cea mai buna care te-ar avantaja....

ideea este ca nu am vandut-o eu,eu am cumparat-o,apoi am dat-o inapoi la proprietar ca am intampinat niste probleme cu banii si lui ii parea rau ca a dat-o,i-am dat actele plus factura pe care o facusem cu el de vanzare cumparare,de pe numele lui pe numele meu,sa se duca la firma aia sa o anuleze,doar ca mi-a aparut mie la fisc dupa o perioada cum ca nu am achitat impozitul la ea. este posibil sa o fii vandut a 2-a oara?! daca poate stie cineva prin constanta un bmw rechin model vechi alb,cu numerele ct"82"bmw,de cand s-a intamplat faza nici nu mai stiu sigur numarul dar cred ca "82",merci pt sfaturile date pana acum,astept si altele.

d81cristian 20-07-11 16:32

Quote:

Originally Posted by d81cristian (Post 4476939)
ideea este ca nu am vandut-o eu,eu am cumparat-o,apoi am dat-o inapoi la proprietar ca am intampinat niste probleme cu banii si lui ii parea rau ca a dat-o,i-am dat actele plus factura pe care o facusem cu el de vanzare cumparare,de pe numele lui pe numele meu,sa se duca la firma aia sa o anuleze,doar ca mi-a aparut mie la fisc dupa o perioada cum ca nu am achitat impozitul la ea. este posibil sa o fii vandut a 2-a oara?! daca poate stie cineva prin constanta un bmw rechin model vechi alb,cu numerele ct"82"bmw,de cand s-a intamplat faza nici nu mai stiu sigur numarul dar cred ca "82",merci pt sfaturile date pana acum,astept si altele.

inca ceva,omul locuieste pe undeva pe strada sucevei sau tulcei,in zona aia

para06 20-07-11 16:55

maine ma duc sa imi pun folii la cei de pe th.burada , foliile sunt de calitate? si-a mai pus cineva?

Mi-a facut un pret bun pt luneta + geamuri spate . 200ron cu tot cu autorizatie

cata_brd 20-07-11 22:23

Quote:

Originally Posted by para06 (Post 4477032)
maine ma duc sa imi pun folii la cei de pe th.burada , foliile sunt de calitate? si-a mai pus cineva?

Mi-a facut un pret bun pt luneta + geamuri spate . 200ron cu tot cu autorizatie

am dus masina tatalui meu acolo ..un opel vectra sw .. nu mai tin minte cat am platit ..cred vreo 300ron ...a iesit misto ;) pacat ca nu am poze
ps: stau in italia dar in vacante vin in ro .. am ales sa pun folie in ro pentru ca pretul este de 5 ori mai mic fata de italia :P

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning