Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 16-08-07 20:34

re: Club Ford Capri

sincer cred k ai inteles totul pe invers...:oops:

citeste mai atent ce scriu, n-am eu chef de plastice, masini moderne, gunoaie din astea TDI, EFI, spoilere & shit .... :wink: asta am vrut sa-ti spun :lol:

zbvz 16-08-07 20:44

Pai asta-ti ziceam si eu caprarule!!!!!8) ......tu nu vezi ca-ti stau unii la dreapta ta :lol: :lol: :lol: care-ti zic ca mantaua are tractiune fata.....:lol:
Pana nu invata "ion" ce inseamna vintage OPEL sau FORD nu avem ce discuta.....invata-ti colegii de forum cum sta treaba cu vintage X,Y,Z si vorbim..."fir intins";)

florin_cars 16-08-07 20:47

eh...a gresit si codrin, e baiat bun...dar Fordist cam inrait :lol: nu-l omoram cu pietre acum, sauuu.... trebuie? :twisted: :twisted:

CUMPAR URGENT CAPRI 1/2/3 SARITI CU OFERTE BUNE..nu gunoaie ponosite de 1.000Euroi ;)

Silencer Power 16-08-07 21:27

Va salut frati caprari!:D

Am pus borbeturile pe capri (9x16) si incap de minune, raman centimetri buni intre tot ce o "inconjoara". Din pacate sunt toate strambe :(... Silencer a fost primul care le-a indreptat (el are doua, eu doua).

Totusi, un minus exista... prezoanele scurte, prin urmare trebuie schimbate.

zbvz 16-08-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1050591)
Va salut frati caprari!:D

Am pus borbeturile pe capri (9x16) si incap de minune, raman centimetri buni intre tot ce o "inconjoara". Din pacate sunt toate strambe :(... Silencer a fost primul care le-a indreptat (el are doua, eu doua).

Totusi, un minus exista... prezoanele scurte, prin urmare trebuie schimbate.

Da si reducerea a fost pe masura.:-) ....ti-am zis sa nu ma injuri daca sunt strambe ca nu le-am probat niciodata.....

silencer 16-08-07 21:55

io cand mi-am cumparat capra mi-a spus proprietarul ca are o roata stramba si a fost un mizilic de reparat comparativ cu astea 4 pentru care stramb este un understatement. au fost dea dreptul ovale. baiatul care le-a reparat a zis ca le face dar pe barba noastra daca se crapa vre-una... asta e.. mergem mai departe. trebuie spus doar ca comparativ cu astea cele vechi (205x45x16) arata jenant, minuscule.

florin trebuie lamurit din nou:
o sa ne ocupam de mecanica cand masinile o sa arate decent. nu 350 de cai si gauri in podea sa mergem ca Fred. nu e nici o graba, lasa plasticele sa existe, asa macar ne diferentiem noi de ei.

zbvz 16-08-07 22:08

[QUOTE][ baiatul care le-a reparat a zis ca le face dar pe barba noastra daca se crapa vre-una... asta e.. /QUOTE]
Cata costat roluitul? ca-l platesc eu.

zbvz 16-08-07 22:17

[QUOTE=zbvz;1050660]
Quote:

[ baiatul care le-a reparat a zis ca le face dar pe barba noastra daca se crapa vre-una... asta e.. /QUOTE]
Cata costat roluitul? ca-l platesc eu.
Eu il vreau pe baiatul care le-a facut....

zbvz 16-08-07 22:32

Parca -mi suna ceva cunoscut.....filmul asta este forever tanar .....:lol: iti platesc indreptatul .

Silencer Power 16-08-07 23:21

Dupa ce m-am intors de la mare si le-am spalat:) m-am speriat cand le-am vazut pe toate strambe (strambe cu precadere la interior) si m-am linistit cand am vazut ca inca se pot indrepta. Ce a fost mai rau s-a rezolvat, asa ca ii dam inainte... as fi fost dezamagit sa aflu ca nu se mai poate face nimic sau sa cedeze vreo janta.

silencer 16-08-07 23:29

exact, a iesit morcovu acu ca s-au indreptat.. cel putin ale mele :)) tot peste tot jantele sunt superbe si merita. daca as reusi sa ma conving ca si motorul ala merita as fi si mai fericit. in sensul ca sare din bugetul cunostintelor si banilor, simultan. deci sper ca nu te-ai suparat prea tare.

zbvz 16-08-07 23:38

I-am zis prietenului tau sa nu-mi adreseze injurii daca sunt strambe pe interior....eu nu am mers cu ele si i-am facut si o mare reducere.....a vazut ca-mi crestea iedera prin makina de curse:).....si am acceptat cat avea la el.....daca este problema platesc eu indreptatul.
Cred ca o sa gasesc si capacele fara pretentii....:)

Silencer Power 16-08-07 23:49

Nop, nu este niciun fel de problema cu indreptatul, care oricum a depasit reducerea (o spun in spirit de gluma).:)
Dar daca gasesti capacele ar fi o treaba, chiar vroiam sa te intreb daca le mai ai.

zbvz 16-08-07 23:54

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1050810)
Nop, nu este niciun fel de problema cu indreptatul, care oricum a depasit reducerea (o spun in spirit de gluma).:)
Dar daca gasesti capacele ar fi o treaba, chiar vroiam sa te intreb daca le mai ai.

le aveam intr-un timp prin portbagajul makinei de strada...sincer nu mai stiu unde sunt dar fac tot posibilul sa vi le dau.
Apropo sa vii sa-ti tai slicurile alea michelin ca se incalzesc mai repede taiate...8)

zbvz 17-08-07 00:04

Sa-ti tai slicurile inseamna sa-ti tai un desen pe ele....poate nu ai inteles....

silencer 17-08-07 00:25

un desen cum ar avea niste cauciucuri normale? asta nu inseamna ca nu faci decat sa transformi slickuri in cauciucuri normale?

zbvz 17-08-07 01:27

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1050863)
un desen cum ar avea niste cauciucuri normale? asta nu inseamna ca nu faci decat sa transformi slickuri in cauciucuri normale?

hai ca te prostesti...bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zbvz 17-08-07 01:36

[QUOTE=silencer;1050863]un desen cum ar avea niste cauciucuri normale? asta nu inseamna ca nu faci decat sa transformi slickuri in cauciucuri normale?[/QUOT
un set de slicurib taiate se incalzesc mult mai repede decat un set de slicuri netaiate.......

zbvz 17-08-07 01:46

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1050777)
exact, a iesit morcovu acu ca s-au indreptat.. cel putin ale mele :)) tot peste tot jantele sunt superbe si merita. daca as reusi sa ma conving ca si motorul ala merita as fi si mai fericit. in sensul ca sare din bugetul cunostintelor si banilor, simultan. deci sper ca nu te-ai suparat prea tare.

nu m-am suparat...stiu cum este sa nu ai nici macar de-o ciunga in buzunar......:lol:

florin_cars 17-08-07 02:36

zbvz, incearca sa-ti concentrezi ideilie intr-un post, doua..dk trec cele 5min, dar tu-ti dai singur QUOTE, iti raspunzi la mesaj...si 4-5 una dupa alta sunt ale tale...ar fi mai fain dk ar fi mai ordonate :-P

poate reusesti dk incerci..dk nu te pricepi la copy & paste atunci e Ok..inteleg d c nu merge..:wink:

L.E. ehh acu am dat inapoi 3-4 pagini si am vazut borbetele :D
ciudat..asa bine arata in poz a si de fapt..necesitau reparatii.

Silencer Power 17-08-07 08:02

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1050975)
esti prost?

Slicurile pentru spate sunt varza cu conopida, deci ar ramane cele de fata... personal nu tin neparat sa le am taiate, dar daca ii explici lui Silencer, in nu mai mult de 3 randuri, cum sta treaba cu taierea slicurilor poate o sa ai ocazia sa-l cunosti la o bere bauta langa niste slicuri taiate.

silencer 17-08-07 18:09

frate ce om, deci asa se vorbeste in ziua de azi, ce frumos.
1 cum a zis si florin, pune-ti si tu gandurile in ordine inainte sa postezi ca umpli threadu asta cu prostii.

2 fa diferenta dintre un om care pune o intrebare si unul care face o afirmatie. stii tu, semnele alea doua care le-ai invatat sper prin scoala primara. prost e ala care afirma, nu cel care pune o intrebare prosteasca pentru a afla un raspuns inteligent, care apropo, nu l-am aflat. in schimb in 2 posturi cred ca ai scris ca slicu taiat se incalzeste mai repede.

3 vezi cum vorbesti. eu am vrut sa-ti vorbesc mult mai urat cand am vazut in ce hal sunt jantele in schimb cand ai fost "dragut" si te-ai oferit sa platesti roluirea am zis ca nu are rost sa sar calu.

4 slicurile late sunt terminate, multumim foarte mult pentru cele de fata, o sa fie destul de greu sa le impartim dar ne descurcam noi, suntem prieteni.

5 cred ca daca te intreb cateceva dintr-un domeniu mai cunoscut mie, o sa radem cu totii copios in schimb nimeni nu va avea obraznicia sa te insulte catusi de putin, deci din nou, repet, putina moderatie. cum naiba sa stie un neavizat ca slicurile se "taie" ca sa se incalzeasca mai repede? desen? ce vrei sa desenezi pe ele? un tweetee? un dragon, fii mai explicit, ti-au trebuit 2 posturi sa te exprimi, noi am inteles din primu ca te referi la creearea unui pattern pe cauciuc si eram curios mai precis cum se face asta si ce inseamna, cred ca nu eram singuru interesat deci multumim ca te-ai gasit tu sa ne insulti pe toti.

6 Double posters should be killed

silencer 17-08-07 18:20

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1050981)
nu m-am suparat...stiu cum este sa nu ai nici macar de-o ciunga in buzunar......:lol:

mda, nu ne permitem toti ciungi de 1500 de euro pentru care s-ar putea sa-ti trebuiasca aparat dentar special sa o mesteci si care s-ar putea pe deasupra sa fie deja mestecata pana peste punctul in care mai face baloane.

cine a inteles il rog sa zambeasca nitel, o sa simt si o sa ma bucur enorm.

florin_cars 17-08-07 18:39

:lol: :lol: nice shit bro :oops:

TZG@ 17-08-07 18:48

acu' ca marfa a fost data nu am ce strica vanzarea omului da' borbeturi de-alea cu tot cu capacele a vandut cineva cu 100 si ceva euro, 120, 130, fara cauciucuri da' tot setul... si in afara le iei cu 25 de euro bucata asha ca 100 de euro, cat cred ca am vazut vreo cateva pagini mai in spate e foarte mult... poate pentru unii vorbesc prostii da' sunt care sigur imi dau dreptate... ":D "

silencer 17-08-07 20:26

tzgo, nu contest ca se gasesc mai ieftine, dar sansele ca ele sa fie si 9x16 si 4x108 sunt mai mici, am vazut la nemti la 350 de euro setu, dar la nemti, adica mai pune transportul si scade roluitu :P . a fost o ocazie care pentru mine s-a justificat, mai ales ca am deja un set de borbet A 7.5x16 si deci mi-au trebuit doar 2. intreaba-l pe cel care le-a dat cu 100 de euro ce jante erau exact.

mersi florin

TZG@ 18-08-07 12:57

erau borbeturi, identice cu cele din poza, nu aratau la fel de bine... janta din poza arata ca noua... mergeau pe opel vectra, pe ursulet, nush cat avea 4x100 sau 4x108... omul avea si el capri, cred ca pentru capri le luase... oricum, 100 de euro toate 4... Pan' la urma daca tu consideri ca ai facut afacere nu inteleg pentru ce ii bati obrazu' omului... Inca ceva, transportul pentru jante nu cred ca ajunge atat de mult, pan' la urma il aduce pe autocar si-ti cantareswte janta... Nush cat o mai fi Kg la autocar da' nu cred ca e foarte mult... (ultima data, vara trecuta, am platit 2 euro pe KG)

florin_cars 18-08-07 13:14

da, numai k cine iti duce tie jantele la autocar ? nematzu de pe ebay? no way..fii serios :lol::lol: cunosc treaba..trebuie sa ai pe cineva dincolo sa-ti intermedieze treab aasta..stiuk am facut asa ceva ..:wink:

pai opelul, ursuletul au 4x100 deci e clar..din alea gasesti o gramada, mai ales pe ursi..la greu :-P :wink: si sigur erau pe 14/15 :)

zbvz 18-08-07 16:44

Scuze pentru jigniri eu am fost marlan....de fapt nu eram eu ci doua sticle de sprit sec de vara:oops:
Stiu ca erau varza slicurile de pe spate asa ca o sa va mai dau doua bune ca cele de pe fata bonus cu toate ca nu intrau in gheseft.
Exprimarea cu taiatul este racing_argou....nu mi-am dat seama ca cineva ar putea sa nu se priceapa ce inseamna asta.....
Posturile consecutive sunt si din cauza faptului ca se blocheaza site-ul la sectiunea de forum si nu ajung cele cinci minute pentru a efectua modificarile dorite.....
Azi am vandut si mecanica cu motor biturbo....o sa apara la liniute:-)

florin_cars 18-08-07 18:10

bafta cumparatorului..pe ce masina le monteaza? Sierra?
coaja ta are acte ?

cristi_radoi 18-08-07 20:08

florine, nu stiu daca mai e de actualitate anuntul, dar la Granada pe care o dezmembrezi mai ai cablul de kilometraj? asta numai daca se potriveste la Capri MKI V4 1,7! m-ar interesa foarte mult si oglinzile daca le mai ai! astept raspuns.
Multzam!!!

silencer 18-08-07 23:48

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1053261)
Scuze pentru jigniri eu am fost marlan....de fapt nu eram eu ci doua sticle de sprit sec de vara:oops:
Stiu ca erau varza slicurile de pe spate asa ca o sa va mai dau doua bune ca cele de pe fata bonus cu toate ca nu intrau in gheseft.
Exprimarea cu taiatul este racing_argou....nu mi-am dat seama ca cineva ar putea sa nu se priceapa ce inseamna asta.....
Posturile consecutive sunt si din cauza faptului ca se blocheaza site-ul la sectiunea de forum si nu ajung cele cinci minute pentru a efectua modificarile dorite.....
Azi am vandut si mecanica cu motor biturbo....o sa apara la liniute:-)

eh, ma bucur ca s-a dus euforia alcoolului. o sa ne vedem pentru slicuri daca chiar esti atat de dragut sa faci asta si poate speram noi, pentru capacele. apropo, azi in drum spre "casa de vacanta" (o chestie pe la tara) ti-am vazut masina langa inca 2 am impresia ca erau. asa ca, cum un preten mi-a zis o data sa-mi mai spal motoru, TAIE-TI BURUIENILE DIN MASINA. :D

florin_cars 19-08-07 16:35

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1053380)
florine, nu stiu daca mai e de actualitate anuntul, dar la Granada pe care o dezmembrezi mai ai cablul de kilometraj? asta numai daca se potriveste la Capri MKI V4 1,7! m-ar interesa foarte mult si oglinzile daca le mai ai! astept raspuns.
Multzam!!!

asadar: cablurile kilometraj stiu k sunt identice la intrarea in cv, dar la bord..n-am idee. Granada MK II/Sierra DOHC s-au pupat...restu nu stiu.
Iti dau poze cu cablul, mufa..si vezi dk seamana cu ce e la tine :wink:
oglinzile sunt si ele..dar am un posibil client la toata masina...care moare dupa oglinzile alea..eu mai astept putin dupa el, dk nu ia masina...se vand toate cele 3 piese ce le vrei tu ;)

zbvz 19-08-07 21:59

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1053635)
eh, ma bucur ca s-a dus euforia alcoolului. o sa ne vedem pentru slicuri daca chiar esti atat de dragut sa faci asta si poate speram noi, pentru capacele. apropo, azi in drum spre "casa de vacanta" (o chestie pe la tara) ti-am vazut masina langa inca 2 am impresia ca erau. asa ca, cum un preten mi-a zis o data sa-mi mai spal motoru, TAIE-TI BURUIENILE DIN MASINA. :D

Pufosilor eu am impresia ca ori voi2 sunteti "vagabonzi" ori eu nu mai stiu de gluma....
Lasa buruiana mea acolo unde este...... ca e "vana nu masa".... si e de vita nobila ....
Si chiar m-ati enervat cu plangerile voastre ....asa ca va dau banii inapoi pe Borbeturi daca voi va scapati in halul asta pe forum.....
Va astept marti 21.08.2007 la ora 11 AM sa-mi aduceti jantele inapoi acolo unde ati vazut masina mea plina de buruieni..... eu o sa va returnez cei 1192 RON pe care i-am primit de la voi pe ele in loc de 400 de euro .....vreau slicurile inapoi si platesc eu indreptatul.

florin_cars 19-08-07 22:32

bai baieti, faceti liniste :D..si pace, si dk a-ti batut palma, sunteti fericiti, ramaneti asa :wink:
nu va mai infoiati unu pe altu, k unu-i mahmur, k altu nush ce...
Be serious :):)

zbvz 19-08-07 22:38

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1052038)
mda, nu ne permitem toti ciungi de 1500 de euro pentru care s-ar putea sa-ti trebuiasca aparat dentar special sa o mesteci si care s-ar putea pe deasupra sa fie deja mestecata pana peste punctul in care mai face baloane.

cine a inteles il rog sa zambeasca nitel, o sa simt si o sa ma bucur enorm.

......vreau jantele inapoi atat....

zbvz 19-08-07 22:42

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1054788)
bai baieti, faceti liniste :D..si pace, si dk a-ti batut palma, sunteti fericiti, ramaneti asa :wink:
nu va mai infoiati unu pe altu, k unu-i mahmur, k altu nush ce...
Be serious :):)

Lasa ba Florine ca unu nu a baut si este mai tuta decat ala baut.....:lol:

zbvz 19-08-07 23:09

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1050790)
I-am zis prietenului tau sa nu-mi adreseze injurii daca sunt strambe pe interior....eu nu am mers cu ele si i-am facut si o mare reducere.....a vazut ca-mi crestea iedera prin makina de curse:).....si am acceptat cat avea la el.....daca este problema platesc eu indreptatul.
Cred ca o sa gasesc si capacele fara pretentii....:)

Vreau jantele inapoi.....sa nu trimit eu dupa ele......

Silencer Power 19-08-07 23:35

Se pare ca pe undeva exista o neintelegere.

Zbvz - scuza-ma ca nu-ti spun pe nume, dar nu mi-l amintesc - pana in acest moment singurul cu care te-ai intalnit sunt eu, baiatul care ti-a dat banii pe jante, cel cu care am venit este un prieten stabilit in Austria, iar cel cu care am impartit jantele este alt prieten.
Nu-mi amintesc sa te fi jignit pana acum si nici sa fac vreun comentariu deplasat, asa ca pretind sa ai aceeasi atitudine.
In alta ordine de idei ceva imi este neclar, si ca sa intelegi la ce ma refer am sa incerc sa fiu concis cu explicatia. Asadar, tu il jignesti pe Dragos aka Silencer, el iti atrage atentia ca nu este civilizat cum ai procedat, tu iti ceri scuze si ne faci o oferta "draguta", asa cum a spus Dragos, cu slicurile, el iti raspunde, multumit fiind de oferta facuta, si-ti mai spune ca ti-a vazut masina, despre care i-am spus eu unde este si pe langa care el chiar a trecut in drum spre casa pe care o are la Branesti, iar reactia ta este, asa cum ne-ai obisnuit pana acum, agresiva si nejustificata... iti ceri jantele inapoi, desi nimeni nu a mai mentionat nimic de uzura, roluire, gume etc etc etc.
Nu este nicio problema in a ne spune ca ai gasit un client care da un pret mai bun, te intelegem si iti vom da jantele inapoi cu cea mai mare placere, dar te rog, chiar te implor - nu mai mult de o data - nu ma jigni, nu-l jigni pe Dragos si daca vrei in continuare sa ne intalnim marti o vom face fara ezitare.

Astept raspunsul tau!

DASCALUGABRIEL 21-08-07 19:06

mai copii! nu vreu sa ma bag ca musca ,da dak aveti ceva de impartit mergeti fratilor in padure si urlati la luna pina va trece.sincer nu isi au rostul discutiile astea aici
aici ar trebui sa vedem ce naiba mai facem la capre nu sa ne luam de jugulara.
asa ca chill si relax....

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning