![]() |
Re: Divertisment
Sotul se uită la televizor.
- Ia o pungă - spune soţia - si du-te la alimentară... - Nu-i treaba bărbatului să meargă la alimentară. - Oh, nu? Bine, dezbracă-te si du-te in dormitor, vin si eu imediat. - Nu mai are voie omul sa glumească...Unde-i punga? :)))))))))) |
|
Divertisment
Un barbat in celula, acuzat de viol, isi mustra penisul…
- Vezi mai Georgica, unde te-am bagat eu si unde m-ai bagat tu!! |
O adolescentă merge la tatăl ei şi-l întreabă:
- Tată, eu ies pe-afară cu prietenul meu. Putem să împrumutăm cheile de la maşină? - Da, dar nu are benzină! - Nu-i nimic! Şi aşa nu ieşim din garaj… |
Longest Nerve in the Body?
Did you know that in the human body there is a nerve that connects the eyeball to the anus? It's called the Anal Optic Nerve, and it is responsible for giving people a shitty outlook on life. If you don't believe it, pull a hair from your ass and see if it doesn't bring a tear to your eye. |
Divertisment
Ce ai cand seful este neamt?........Ai organizare, civilizatie! Ce ai cand seful este evreu?.........Ai o afacere! Ce ai cand seful este roman?.........Ai grija!
|
Mamico, ce faci goala pe taticu ?!
- Sar pe el ca sa-i dezumflu burta. - Te obosesti de pomana! In fiecare dimineata, matusa ingenuncheaza si i-o umfla la loc!! |
http://www. lalimita.ro/ro/fotografia_zilei/Tomberon_de_curse
am pus un space intre . si la limita... |
Am uitat aseara de el :lol:
|
Here we go again :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care varianta?3 Culori , varianta lu Marcel Pavel sau aia originala a lu Anton Pann? :D
|
1 Attachment(s)
:)))))
|
|
The 3 fastest ways of communication in the world are:
3. Tele-fax 2. Tele-phone 1. Tell-a-woman Need it faster?? Ask her not to tell anyone!!!! |
Doua batrane pe o banca la soare. Stau, stau, stau...La un moment dat una din ele:
- Auzi Ileana, aici pute a hoit. Ileana? .. Ileana ...? Ileana?! |
Quote:
|
Divertisment
"Cel care, toata ziua e activ ca o albina, puternic ca un taur, munceste precum un cal si seara se-ntoarce acasa rupt de oboseala precum un caine, ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou !"
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
who said a baby cart can't be cambered?
|
Ea catre el, in pat: - Totusi, ai un “clopotel” cam mic!
- Nu-i mic, dar nu-i obisnuit sa bata în marile catedrale. |
1 Attachment(s)
am vazut-o si pe asta..:))
|
|
Cum poti sa excelezi la birou ?
Pasul 1: Deschizi un Excel Pasul 2: Incepi sa excelezi :))))))))))) |
|
1 Attachment(s)
|
Divertisment
Organizez excursie in Bulgaria , (Burgas, Sofia, Plovdiv) cazare in strada , multiple activitati culturale si sportive printre care injuraturi adresate etnicilor tigani , mardeala tiganeasca..etc
|
|
1 Attachment(s)
L am gasit azi dimineata, cine vrea masina de linii? :-)
|
1 Attachment(s)
comentarile sunt de prisos...
|
Why do people use the phrase "work like a dog"? I wish I worked like my dog.. I'd sleep 18 hours a day.
|
1 Attachment(s)
Doamne ajuta :lol:
|
1 Attachment(s)
|
|
Fat Frumos ii zice calului:
-Ba, calule, stai aici pe loc, eu urc in turn la Ileana Cosanzeana, da daca vine zmeul, sa sar drept pe tine si sa fugim. Calul, ce sa zica, asta-i misia lui ingrata.. Fat Frumos urca, dupa un timp aud ciocanituri la usa. Fat Frumos se azvarle pe fereastra, Ileana se aranjeaza, deschide, cand colo, la usa, calul. -Bai, spune-i lu Fat Frumos c-afara ploua, asa ca-l astept aici. Un reporter şi un cameraman merg într-un sat pentru a face un reportaj despre cum îşi petrece ziua badea Ion. Ajunşi acolo, îl roagă sa povestească ce face în cursul zilei. - D-apoi, dimineaţa mă scol şi trag un pahar de palincă… - Stai, bade Ioane, că nu-i bine sa apară în media că bei de dimineaţă. Spune mai bine că citeşti ziarul… - No, atunce… dimineaţa mă scol, cetesc ziaru. După aia dau la porc să mânce, după care mai cetesc înc-un ziar. Până la prânz lucrez în atelier, în care timp cetesc vreo doauă-trei cărţi. La masă mai cetesc vro două reviste, iar sara adun fânul de pe câmp şi cetesc în acelaşi timp presa de sară. După cină ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 când închide biblioteca merem cu toată trupa la Costel, că el are tipografie!… |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning