![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
SHINE RUNNER RACING VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURI SI FERICIRE
|
vineri si duminica as dori sa ne intalnim TOTI ca sa rezolvam problema cu stickerele si apoi sa vedem cum facem cu sfintitul.
|
vineri ... esec ... duminica va sparg daca nu veniti !
|
c esec bre ca ai luat bataie la biliard ?:))):twisted::evil:
|
placerea a fost de partea mea
|
|
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei ,a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT ! KATANA TEAM Piatra Neamt Buddy Lexx |
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Clubul ShadowCrew va ureaza un Paste Fericit
|
Paste fericit alaturi de cei dragi !
|
din partea "nebunilor" va multumesc si va doresc un paste plin de fericire alaturi de cei dragi.
pasteti fericiti. :) EDIT: Posts: 325 |
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
buna crazy drivers... ce mai faceti?
care ai nevoie de tractari.... 0745 216 423 |
Quote:
|
Avem o provocare la Cluj . Daca vreti sa-i dati curs va astept ---> https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1436...ie-2009-a.html
In 10-11 Octombrie 2009 va invitam la RACE WEEKEND CLUJ-NAPOCA. Evenimentul combina 3 tipuri de concursuri automobilistice, in cadrul carora participantii vor avea ocazia sa isi demonstreze calitatile de pilot la concursul de indemanare, sa isi masoare puterea masinilor pe care le conduc in cadrul concursului inter-cluburi Dyno Race, sau sa participe la cursa nocturna de sprint paralel organizata pe 200 de metri de catre KO Racing. Evenimentul va avea startul sambata 10 Octombrie la ora 9:00 la sediul firmei SPD ZOOM, unde cluburile sunt invitate la un concurs inedit DYNO RACE. Concursul consta in masurarea puterii la roata a autoturismului pe standul dinamometric Superflow AutoDyn30. Autovehiculele vor fi impartite in 3 categorii distincte: motor benzina – aspirat, motor turbo – diesel, motor turbo sau compresor – benzina. Fiind un concurs intre cluburi, fiecare club va inscrie 3 masini, cate 1 pentru fiecare categorie. Castigator va fi desemnat clubul care acumuleaza cei mai multi cai putere. Se vor putea inscrie doar autoturisme cu tractiune pe o singura punte. Cel de-al doilea concurs, Cursa de Accelerare, se va desfasura sambata 10 Octombrie incepand cu ora 18:00, la Centrul Agro Transilvania din localitatea Dezmir de langa Cluj-Napoca. Cursa de indemanare, organizata de catre *************, va avea loc duminica 11 Octombrie incepand cu ora 10:00, pe un circuit amenajat in parcarea Centrului Agro Transilvania din localitatea Dezmir. Acest concurs va fi destinat exclusiv amatorilor, pilotii licentiati doritori sa participe la eveniment fiind incadrati intr-o clasa separata care nu va conta pentru clasamentul general al concursului. Regulamentele fiecarui concurs le vom publica in curand, impreuna cu harta traseului, lista partenerilor evenimentului si detaliile despre cazare pentru cei din alte orase care doresc sa participe. Inscrierile vor incepe in data de 15 Septembrie si se vor face prin e-mail. Numarul de participanti va fi limitat la toate cele 3 concursuri. Participantii vor avea instalate pe masini camere video on board, iar filmele vor fi publicate pe http://www.*************. __________________ |
Nu stim daca vom ajunge. Este posibil sa vina Fritz totusi din Suceava. La cum il stiu cred ca o sa semneze de prezenta. :D
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
KATANA TEAM ureaza tuturor membrilor Crazy Drivers , sarbatori fericite , sanatate si sa ne vedem cu bine la evenimente.
VLX Salutari baietilor din Suceava ...ne vedem la anu cu bine ! |
|
Felicitări şi la mai mare :)
|
ba...care mai esteti pe aici.. ca s-a asezat praful....
|
mishu is here!asteapta caldura!:D
|
:))) mishu nui asa k iarna nu-i ca vara?.....dupa cum reiese iti place mai mult vara :D salutare baieti
|
mai stam si pe aici?:))) nu am ma intrat pe aici de inainte de revolutie :)))
|
poate ar trebui sa ne gandim la o intalnire anuntata. eu nu v`am vazut de mult timp.
|
Quote:
|
unde la ce ora?
|
ti-am raspuns la intrebare pe mess :) :P
|
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
3 Attachment(s)
Ce vremuri...
Am căutat prin p.c. nişte poze şi am găsit ceva interesant, la întoarcerea de la 4tuning days 2006, de la standul Crazy Drivers de atunci. Pe atunci se putea :) |
Multumesc Aleks
|
Cu multa plăcere mare şef de trib :)
|
1 Attachment(s)
Hello crazy drivers. revin si eu , daca ma mai primiti pe aici, unii sper ca ma mai stiu, am o saptamana de cand am primit masina. Mai sunt ceva oameni prin suceava din club? Nu mai stiu nimic de voi .
|
ne-am mutat pe crazydrivers.ro
|
EVENIMENT VATRA DORNEI , CURSE 402 M SI EXPO PE 14-15 AUGUST
1 Attachment(s)
NOUTATI ...
CURSE 402 M LA SUCEAVA (VATRA DORNEI) PE 14-15 AUGUST STARTUL VA FI DAT CU SEMAFOR PROGRAM SAMBATA DE LA 12:00 IAR DUMINICA DE LA 10:00 VA FI SI EXPO TUNING DETALII IN LINK despre amplasare .. poza http://jet100.com/images/prezentare-dorna.pdf |
Re: EVENIMENT VATRA DORNEI , CURSE 402 M SI EXPO PE 14-15 AUGUST
2 Attachment(s)
cat despre drift va fi o mica demonstratie facuta de Razvan LKN si Mihai Maxim
|
Vrem mai multe detalii Fritz , linkul nu se deschide :P .
|
Quote:
in ele e poza cu pista .. si date de amplasare |
Imi pare rau ca nu am venit dar am primit invitatie la concertul Iron Maiden la Cluj , dar vin la urmatorul .
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning