Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

73dy 14-12-09 14:11

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

bine ai facut

dragosssh 14-12-09 14:24

oare trebuia sa insist mai mult? pentru ca a 2 ziua sau a 3 dupa c mi-a zis ca nu mai tine la mine si ca sta cu mine din obisnuita nu am mai sunat-o si nimic...eu cred k am facut bine pentru ca nu m-am milogit ...

73dy 14-12-09 14:26

sa nu faci prostia sa te injosesti in fata ei...nu faci decat sa-i dai satisfactie...eu m-am milogit 2 saptamani si...acu sunt singur

Magos 14-12-09 14:34

Dragilor, treceti peste, ocupati-va timpul cu orice altceva decat sa va ganditi la ea/el.

Cu timpul, durerea pe care o simtiti se va cicatriza.

Nu are rost sa alimentati continuu o suferinta.

dragosssh 14-12-09 14:39

da...stiu c zici...dar totusi..este greu..pentru ca atunci cand tii la o persoana....nu are rost sa mai continui...
Oricum toata lumea acelasi sfat mil da....de vorbit ii usor...dar vrand nevrand gandu tot acolo imi zboara...inca nu stiu cat o sa mai dureze sentimentu asta..dar sper sa treaca repede

In loc sa ma gandesc ca mi-a tras tzeapa a 2 oara... si ca nu merita...io fac invers...aiurea de tot

73dy 14-12-09 14:42

e greu frate...e greu...si pentru mine si acum e greu...dar ce sa fac?sa fiu carpa ei toata viata?am si eu o demnitate nu?gandeste-te...esti tanar...viata merge mai departe...femeile vor mai venii si cine stie...cand nici nu te vei astepta...te vei indragosti de o alta...cand se va intampla asta...ai grija...sa pui frana...sa ai o rezerva.......sa nu te arunci cu capul inainte ........si va fi bine

dragosssh 14-12-09 15:12

da...asa este...

vacaroz 14-12-09 15:22

Quote:

Originally Posted by dragosssh (Post 2890633)
da....incerc...dar tot aiurea mi se pare..toata chestia asta...nu stiu...cica merge in biserica si jura ca nu ma mai inseala..si na...

in primul rand i`ti spun din propria experienta,18-20-22 de ani e o perioada cu multe ispite si cand nu poti rezista tentatiilor.stii ca se spune ca baiatul inseala cu.... si fata cu inima, si asta sa si intamplat. ea tea uitat, asta trebuie sa stii foarte bn, ea e fericita cu altul si pe tn tea dat laoparte.
uite eu la 18 ani eram in culmea fericirii, indragostit pana peste urechi, statea cu respectiva 14 ore pe zi, dormea la mn si viceversa, la mare la tara la munte la muzee la piata la wc`u impreuna. ne`am jurat amandoi ca... cat vom fi impreuna nu o sa ne inselam, tot in biserica.... si crede`ma ea mai ales chiar avea frica de dumnezeu, fata credincioasa, cu rugaciuni seara, la masa etc. peurma ispita a picat pe capul meu prima data...era genul ala de fata care spui tuturor, pe asta nu puteam sa o iert si sincer.... nici nu mai stiam cum o cheama pe pretena cat de indarjit eram.... normal ca am calcat stramb, desi jurasem credinta si eram cu ea 24 di 24 aproape. nu a aflat, totul a mers mai departe... peurma dupa 2 ani de relatie fara certuri serioasa si nimic... chiar i`mi aduc aminte ca dupa ce am implinit 2 ani ne`am dat mesaje, felicitat bucurosi la maxim.... la fix 2 ani si 2zile nu a mai rasp la tel, am sunato in disperareca sincer ma speriasem, nu ma asteptam la asa ceva si`mi spune cu cea mai mare sinceritate ca sa terminat, ca a cunoscut pe altcineva. jur ca mi`a trebuit 30 de min cel putin fara exagerare sa o cred, si mi`a spus cu lux de amanunte ca ea a cun pe unu care a si facut sex cu el...ce pot sa spun ca o sapt am fost la pamant, cazut psihic....nu mancam, nu eram instare sa port o conversatie nimic.....
peurma cu alt tipa, cannd eram hotarat sa fiu rece cu orice fata..... fusese un mic incident, eu vroiam sa pun piciorul in prag si sa zic nu... a venit dupa mn cu taxiul la bl, intr`un trening de casa, cum era imbracata si mi`a plans pe terasa la omv cam 3 ore pana am cedat...vroia sa ne mutam impreuna.la nici 6 luni sa aud ca ar fi bine sa ne despartim...ca nu mai merge relatia. insistent din fire cum sunt am vrut sa aflu dc...si pan la urma sa aflu ca "cel mai bun prieten" al ei ia marturisit dragostea lui pt ea si ca ea crede ca sunt facuti unul pt celalalt.
d`aia spuneam mai sus, baietii inseala cu scula, fetele cu inima.... si nudegeaba suntem considerati sexul slab. daca vor sa puna piciorul in prag si sa scape de tine... se uita ca zambetul pe buze la tine chiar daca te arunci in fata masinii si ea se considera fericita ca nu a trebuit sa dea explicatii.
singura consolare care o am eu este ca amandoua au realizat foarte repede ca dragostea lor nemarginita cu fat frumos din balega a fost doar o iluzie, si au ramas cu buza umflata.
nu fii bleg sa te mai si umilesti in fata ei, ti`a demonstrat odata ca poate scapa de tine fara sa clipeasca si sa ii pese de sentimentele tale....ai rabdare si ai sa vezi ca ajunge la urechule tale fara sa vrei adevarul, dc a vrut sa puna punct

73dy 14-12-09 15:28

vacaroz :D ce sa zic...ai perfecta dreptate...cand eram ca dragosssh nu vedeam viata fara ea...pur si simplu...dupa ce imi facuse o vroiam inapoi cu disperare...dar asta e viata...

dragosssh 14-12-09 15:33

vacaroz si eu iti dau dreptate...si intradevar tedy inca acuma mi-am revenit cat de cat dar inainte de abia puteam sa imi imaginez cum ar fii fara ea....eram disperat dar am avut puterea de a nu o suna si de nu ii trimite vreun msj sau ceva...inca uneori ma mai gandesc daca am procedat bine asa..

Magos 14-12-09 15:33

Cu cat adanciti mai mult aceasta problema, cu atat va doare mai rau.

Cu cat continui sa o tii pe a ta, ca poate-poate intr-o zi, tot pe tine te chinui.

Viata ar fi mult mai simpla daca am stii cand sa zicem stop.

Eu am invatat pe propria-mi piele, chiar daca a durut ca dracu'.

Este pacat cand vezi oameni care trec prin lucruri asemanatoare, si nu ii poti ajuta cu nimic...

vacaroz 14-12-09 15:36

Quote:

Originally Posted by dragosssh (Post 2890978)
vacaroz si eu iti dau dreptate...si intradevar tedy inca acuma mi-am revenit cat de cat dar inainte de abia puteam sa imi imaginez cum ar fii fara ea....eram disperat dar am avut puterea de a nu o suna si de nu ii trimite vreun msj sau ceva...inca uneori ma mai gandesc daca am procedat bine asa..

gandestete a clipele rele petrecute cu ea daca nu o poti scoate din minte. si cel mai important gaseste`ti o preocupare. fa ceva, sapa un sant, zugraveste casa, invata pt bac, fac etc, gesturi caritabile. asa o sa disperi si inevitabil vei ajunge cu gandul la ea

73dy 14-12-09 15:37

te asigur ca ai procedat bine...si sti de ce?daca ei ii mai pasa de tine...o roade faptu ca nu dai nici-un semn si tot ea te va cauta...daca nu-i mai pasa.......te va uita....uit-o si tu.....e cel mai indicat

dragosssh 14-12-09 15:38

da..iti dau dreptate...dar nu pot absolut tot timpu sa fac ceva care sa imi distraga atentia...inevitabil gandu imi mai zboara acolo..
Dar ce este culmea..ii faza ca dupa c mi-a inselat a 2 oara increderea eu inca ma mai gandesc la ea...si probabil daca sar intoarce a-si fii capabil sa o iert din nou..si ma dispera gandu asta..

vacaroz 14-12-09 15:39

gandestete ca ea sta cu noul iubit si se amuza pe seama ta acum.... nu merita sa ii mai acorzi atentie

73dy 14-12-09 15:40

oricum........timpul le va rezolva pe toate...o sa vezi...si eu eram la fel ca tine...si uite ca acum imi e mai bine

dragosssh 14-12-09 16:02

tare faza...cu noul iubit...ca sta si se amuza pe seama mea:))) foarte posibil...si totusi

swattm 15-12-09 18:21

am si eu o problema ...am fost 3 ani cu o fata si ne-am tot despartit....si acuma as vrea sa uit de ea pur si simplu sa uit de ea...nush ce sa fac imi zboara gandul tot la ea ...dar nu vreau sa ne impacam vreau sa o uit pt ca eu consider ca imi face rau...are cineva vreun sfat?

73dy 15-12-09 18:36

fa-ti de lucru:D ai masina?lucreaza la ea...gaseste-ti alta femeie.........iesi cat mai des cu prietenii si usor usor o s-o uiti.......

morpheusmaster 16-12-09 09:12

Quote:

Originally Posted by swattm (Post 2894616)
am si eu o problema ...am fost 3 ani cu o fata si ne-am tot despartit....si acuma as vrea sa uit de ea pur si simplu sa uit de ea...nush ce sa fac imi zboara gandul tot la ea ...dar nu vreau sa ne impacam vreau sa o uit pt ca eu consider ca imi face rau...are cineva vreun sfat?

Am eu niste sfaturi dar is cam putin ortodoxe, nu pot sa ti le spiun pe forum asa... :)) implica vrajitoare, sange de gaina si ghiare de pui, vraji si alte chestii...vezi cum te trezesti intr'o dimineata te uiti la ea nu o mai recunosti si iar te combini cu ea :)) nestiind ca in ultimii 3 ani tot cu ea ai fost...si in 3 ani iar ne scrii :)) (GLUMEEEEESC! Aberez...)

Ideea e ai grija ce'ti doresti cause it just might happen. De uitat nu ai cum sa o uiti...doar sa o lasi acolo undeva si sa te gandesti la ea cat mai putin...ai sa vezi tu...o sa fie greu

Psycho 17-12-09 10:39

ai ocazia ca in noul an sa iti doresti altceva , sa o iei de la 0

Mustang 17-12-09 11:43

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2899405)
ai ocazia ca in noul an sa iti doresti altceva , sa o iei de la 0

Just like me! ;)

vacaroz 18-12-09 14:54

deci sa spunem ipotetic.. exista un el si o ea.
ea este mai mereu ocupata desi la fac este lunea si martea, miercurea vreo 2 ore, deci de la 12 e libera. la telefon suni de 5 ori raspunde odata. vineri, sambata si duminica este ocupata si nu ne putem vedea, si atunci daca e posibil se intampla duminica. eu cred ca are pe altcineva. voi ce parere aveti?
edit. la inceput abia daca ne vedeam de 2 x pe saptamana, acum abia odata

Claudia 18-12-09 17:37

-Ori are o relatie serioasa mai veche, de care s-a plictisit si mai iese cu tine din cand in cand... sa mai schimbe peisaju
-ori pur si simplu nu are chef de tine, te evita, si iesiti cat mai rar pentru ca nu are "curaj" sa iti spuna pe fata ca nu o interesezi
-ori nu o interesezi, dar se complace, ca sa aiba cu cine sa mai iasa din cand in cand...
-ori munceste f mult si nu are timp, e prinsa cu tot felu`...

...si as mai avea si alte idei, dar toate au acelasi punct comun: nu are rost sa te mai tii dupa ea, e clar ca te evita.

73dy 18-12-09 17:45

Claudia :D ca tot esti fata...nu stiu daca ai citit povestea mea(e cu cateva pag in urma).daca ai putea s ate uiti putin....sa-mi spui ce parere ai...ce crezi ca a determinat-o pe fosta mea sa se ajunga la ce s-a ajuns...ms anticipat...

73dy 18-12-09 17:47

asta in cazu in care ea acum vrea sa ne impacam...si bineinteles...am refuzat-o...

vacaroz 18-12-09 19:09

-Claudia- nu e vorba de mn. e vorba de un prieten bun... cunosc ambele persoane din poveste... eu zic sa stea cuminte el. eu ii multumesc lui D`zeu ca inca mai merge bn :D

Claudia 18-12-09 19:22

Am recitit, printre randuri, sa-mi amintesc despre ce e vorba... Nu pot sa-ti spun decat ca :

Nu o sa reusesti sa-i intelegi rationamentul, pentru ca nu are unul. E varsta la care aproape tot ce zboara se mananca, se plictiseste repede, ii place sa aiba ce barfi cu prietenele, e curioasa sa cunoasca si alti tipi.
Nu iti bate capul cu ea.

Oricum nu simte nimic nici pentru tine, nici pentru fostu... poate pentru fostu mai simte ceva(daca a fost primu` din viata ei), dar probabil ala nu se poarta la fel de frumos cu ea si vrea sa se intoarca la tine fiindca era mai comod.
Daca va impacati probabil nu o sa mai fii ca inainte, si cand va observa asta nu o sa ii mai pari interesant... va veti desparti din nou.

Esti tanar, distreaza-te, iesi cu tot felul de fete, incearca sa inveti cate ceva despre femei de la fiecare fata pe care o vei cunoaste. Ea a fost doar un capitol din viata ta, si trebuie sa scrii alte pagini acum.

Esti prea tanar ca sa faci greseala sa te intorci la cineva care nu te merita. Daca o iubeai in asa hal incat nu puteai sa traiesti fara ea, va impacati de mult. Daca vrei sa o mai vezi ai putea s-o faci daca te consideri suficient de puternic sa te rezumi la atat, si sa nu ii promiti o relatie, ceva, sau sa o iei de la capat.

Si o chestie pe care am patit-o chiar eu, referitor la impacat....
Atunci cand simti ca ai pierdut pe cineva, daca realizezi ca ai facut o greseala si ca defapt nu vroiai sa se termine asa.... ai da orice sa mai ai o sansa sa o luati de la inceput. Eu am avut sansa aia, pentru ca si el ma iubea(iubeste), dar dupa ce totul a devenit roz si se purta frumos cu mine, eu mi-am pierdut interesul pentru ca nu mai faceam nici un efort. Obtinusem ce am vrut.....

73dy 18-12-09 19:42

iti multumesc mult pentru sfaturi...referitor la ea...eu am fost primul din viata ei...chiar ma gandeam ca inseamna ceva pentru ea...dar se pare ca mai mult a insemnat pentru mine...in seara asta am vorbit cu ea clar...i-am zis sa se hotarasca ce vrea clar...ori relatie...cu niste conditii puse de mine...ori adios...si a ales a doua varianta...care zic eu...e cea mai buna...desi ma doare...inca mai tin la ea si mi-e greu...dar decat sa fiu carpa ei...mai bine o las cu cel pe care il ridica in slavi...o sa incerc sa o uit definitiv si gata...inca o data iti multumesc pentru sfaturi

73dy 18-12-09 19:45

ca...prostia mea...ieri m-a sunat sa-mi spuna sa ne impacam ca si-a dat seama ca a dat pasarea din curte pe cea de pe gard sau ceva de genu...si i-am zis ca nu are rost...iubind-o...ea insistand...am zis...sa se gandeasca...ca si cum ar mai fi o sansa...dar chjiar nu are rost...sunt tot mai convins pe zi ce trece...incepusem sa ma obisnuiesc fara ea...iar m-a dat peste cap...fie sanatoasa...sa se duca....adio...si in cap sa se puna...nu...greseala.....de la inceput a mea a fost...nu trebuia sa ma incurc cu ea...asta e...

Champion 18-12-09 21:45

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 2903689)
...nu...greseala.....de la inceput a mea a fost...nu trebuia sa ma incurc cu ea...asta e...

Eu ti-am mai zis si iti mai zic, sa nu-ti para rau pentru ce ai facut pentru ca aia te facea fericit atunci, adica relatia cu ea, si nu stiai tu cum o sa fie in viitor desi poate banuiai.

Dripci 18-12-09 23:27

@vacaroz: daca era vba de tine, ma pregateam sa-ti spun ca te-o blestemat _anaconda_ =)))))))))
@restul: odata despartiti, gata, pa, la revedere ! de cate ori ati auzit ca dupa o reintoarcere totul e frumos si roz ?!

vacaroz 18-12-09 23:42

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 2904388)
@vacaroz: daca era vba de tine, ma pregateam sa-ti spun ca te-o blestemat _anaconda_ =)))))))))
@restul: odata despartiti, gata, pa, la revedere ! de cate ori ati auzit ca dupa o reintoarcere totul e frumos si roz ?!

mi`ai dat o idee :)))

Claudia 19-12-09 00:43

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 2904388)

O intrebare pe care nu mi-am pus-o niciodata. Foarte buna de altfel...

Ce-i drept impacarile sunt frumoase, cu ceea ce aduc ele(stim cu totii), dar cum minunile nu tin decat 3 zile, niciodata nu o sa mearga perfect.... pentru ca daca ar fi mers nu s-ar mai fi despartit :rolleyes2

FeS 19-12-09 16:22

Cum sa uiti persoana iubita?....cred ca exista multe moduri prin care sa o uiti...acum 6 luni fosta ma anunta ca nu stie ce simte pt mine si ca mai bine ne despartim decat sa inaintam in relatie sa-mi faca si mai mult rau :). ok, ne despartim, 2 zile am fost distrus...dupa care am inceput sa-mi umplu timpu cu toti prietenii pe care ii cunosteam...ieseam in fiecare seara in baruri, in cluburi, schimbam cam 2 categorii de prieteni pe seara (unii imi spuneau ca ii obosesc), ieseam azi cu o pitipoanca maine cu alta, ce agatam prin cluburi. Intradevar metoda asta a fost destul de costisitoare (am un prieten care mi-a zis ca mai bine imi fac prietena ca asa o sa ajung cu datorii ). Deci am uitat-o traindu-mi viata intr-un ritm ametitor, dupa principul "Viata e scurta: Traieste clipa!"

vacaroz 19-12-09 16:48

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 2905740)
Cum sa uiti persoana iubita?....cred ca exista multe moduri prin care sa o uiti...acum 6 luni fosta ma anunta ca nu stie ce simte pt mine si ca mai bine ne despartim decat sa inaintam in relatie sa-mi faca si mai mult rau :). ok, ne despartim, 2 zile am fost distrus...dupa care am inceput sa-mi umplu timpu cu toti prietenii pe care ii cunosteam...ieseam in fiecare seara in baruri, in cluburi, schimbam cam 2 categorii de prieteni pe seara (unii imi spuneau ca ii obosesc), ieseam azi cu o pitipoanca maine cu alta, ce agatam prin cluburi. Intradevar metoda asta a fost destul de costisitoare (am un prieten care mi-a zis ca mai bine imi fac prietena ca asa o sa ajung cu datorii ). Deci am uitat-o traindu-mi viata intr-un ritm ametitor, dupa principul "Viata e scurta: Traieste clipa!"

esti idolul meu :D

KAY_ 19-12-09 19:14

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 2905740)

....Sau poti sa faci ce ai enumerat mai sus si cu iubita acasa :D ...eu nu fac asa , ca idee zic :D

Racing Godess 19-12-09 19:53

E simplu...dar ai nevoie de putina vointa. Stergi orice urma a existentei acelei persoane care sa iti poata aminti de ea,cum ar fi poze,mailuri,etc...si te resemnezi cu ideea ca asa a fost sa fie si ca trebuie sa cauti mai departe.

nicholas 21-12-09 23:04

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2904536)
O intrebare pe care nu mi-am pus-o niciodata. Foarte buna de altfel...

Ce-i drept impacarile sunt frumoase, cu ceea ce aduc ele(stim cu totii), dar cum minunile nu tin decat 3 zile, niciodata nu o sa mearga perfect.... pentru ca daca ar fi mers nu s-ar mai fi despartit :rolleyes2

In unele cazuri mai merge treaba.

vlad_Mafiotu 27-12-09 09:51

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2866529)
Daca va impacati... nu o sa faci altceva decat sa te chinui o perioada destul de scurta... o luna - 2, apoi "..ea si cauta un alt fraier..."

mare dreptate ai avut tu.. ii acordasem a 2 a sansa si a tinut doar 3 sapt :)) si am vazut ca era rece si facea talente si i`am dat jet si acuma sunt cu alta fata ;)) DECI sa fim ontopic sa o zic si eu persoana pe care ai iubit-o nu poti sa o uiti cu totul . si singura metoda prin care sa o uiti cat de cat este sa iti gasesti pe alta fata

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning