![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
eu cred ca e nascut in 86!! ca la 86 de ani nu prea mai vede tastele sa scrie!!!:D
|
ieri am patit o faza super tare, ma oprit politia ca sa-mi ceara un sticker cu 4tuning :lol:
asa ca alex fa-mi si mie rost de unul, doua plsssss |
Maaaaa. .... cei din Bacau care merg maine la Piatra .... nu ne intalnim undeva sa mergem toti ? :) ....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
postez si yo nijte poze cu nijte masini tunate....nu sunt din Bacau :(....pozele le-am facut undeva prin Monte Carlo....dar macar merita vazute....yo am ramas putin impresionat de cum arata:D
|
Ahahahaha .... Ronaldica a luat ban :)) ... frumoase pozele :P
|
Quote:
|
cred k la unii le pica greu forumul asta, si le trebuie o perioada de liniste, sa-si revina :))
|
la 86 de ani ai lui :)) se acomodeaza mai greu ce sa ii faci :)) ....
|
STIRE DE ULTIMA ORA CINE MA GAZDUIESTE SI PE MINE MAINE ... ala cu care trebuia sa merg nu mai merge pun bani benzina/motorina pls help
|
TREZIREA MONSTRULUI!:twisted: :twisted: https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/14364-ford-capri-2-9-v6-cosworth-is-born/page-20.html ......MUHAAHAHA:twisted:
|
Felicitari !!!! nu am cuv in sfr ti s-a indeplinit visul .....BV !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Scuze ca nu am mai ajuns in seara asta ... dar ma durea tot corpul de la cat am stat in frig ... si eram si mort de oboseala. |
2 Attachment(s)
Daca nu stiati ... avem vedete printre noi :lol: :shock:
|
La naiba..trebuia sa imi pun si eu ochelarii de soare :))
|
dar ce te-a intrebat in interviu cristi? cand te vedem pe post? :)
|
mie nu mi-atzi facut poze cand mi-a luat interviu
|
Quote:
|
Quote:
|
Da..dar am zis mai incet, poate nu s-a auzit..
|
Quote:
|
bai tataaa, de-acum e cu cerut autografe, poate ma lipesc si eu de unul :D
|
Cristi......imi trimiti si mie un autograf scanat...iti dau adresa mea de mail???:)))
|
1 Attachment(s)
:lol: :D :D :D
|
2 Attachment(s)
titlurile spun tot.. dar masina asta si STOCK e criminala!
|
2 Attachment(s)
nu au nici o treaba cu 4tuning, dar sunt hazlii si dureroase pt protagonisti!:D
|
am si eu o intrebare, ce ulei recomanda lumea Castrol sau Aral, adica care e mai bun din toate pct. de vedere !?ms :))
|
uite, la bmw, ei recomanda exclusiv castrol...
|
Castrol - fara indoiala...
|
ms mult, de fapt de asta si am pus da.....cineva ma starnit cu Aral ca asa pun astia la Cybernet si multe alte exemple.e bun si is mandru de alegerea facuta :)
|
dar mobil 1 ??? 0W40 pt iarna ?
|
am un prieten care vrea sa-si cumpere jante (noi) pe 15 pt. un golf 4.ce recomandati ca firma si model ca sincer nu ma pricep sau de unde se pot cumpara mai avantajos la pret?!ms :))
|
nu se merita man.... sa mai dea cativa euro in plus si sa ia pe 16...
|
pai are deja gume pe 15, si a zis sa nu mai cheltuie un ban in plus....
|
am la magazin niste roti a unuia pe 16
vrea 600 de euro cu tot cu gume ( arata impecabil si rotile si gumele ) rotile sunt Toora, si gumele Goodyear ( 205 / 55 / 16 ) daca vrei pe 15' sunt 85 euro / noi |
Romania are la dispozitie sase luni pentru a-si modifica legislatia privind taxa de prima inmatriculare auto, a precizat comisarul european pentru taxe si uniune vamala, Laszlo Kovacs.
Potrivit oficialului Executivul de la Bruxelles se va adresa, in caz contar, Curtii Europene de Justitie. "Odata ajunsa in instanta europeana, Romania va repeta cazul Ungariei", a comentat comisarul. Autoritatile maghiare au fost obligate sa schimbe legislatia si sa plateasca 41 de milioane de euro despagubiri cetatenilor care au platit taxa de inmatriculare auto. Comisarul a apreciat ca taxa are trei probleme majore: este discriminatorie, nu face bine corelarea intre vechimea masinii si gradul de poluare si nu acopera decat o perioada limitata din durata de viata a unui automobil. la pariu ca minunatii nostri conducatori vor elimina discriminarea prin introducerea taxei de inmatriculare si pt autoturismele autohtone, si atunci sa vezi aberatii... |
Quote:
|
in completare...
Pe langa nivelul ridicat si disputele pe marginea "discriminarii europene", taxa de inmatriculare aduce o noua surpriza celor care sunt obligati sa o plateasca. Pe motiv ca asa cere Europa, Ministerul Finantelor Publice (MFP) a decis sa calculeze aceasta taxa la unul dintre cele mai mari cursuri BNR din ultimul trimestru al anului trecut, respectiv la cel de la inceputul lunii octombrie a anului trecut. Potrivit articolului 218 din Codul Fiscal "valoarea in lei a taxei speciale pentru autoturisme/autovehicule se determina prin transformarea sumei exprimate in euro la cursul de schimb valutar comunicat de BNR pentru prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent". Cursul de schimb este comunicat chiar pe site-ul ministerului, acolo unde cei interesati pot calcula nivelul taxei de prima inmatriculare pe care ar urma sa o plateasca, respectiv 3,5334 lei/euro. "In directivele europene in domeniu se stipuleaza ca, pentru statele membre care nu au adoptat inca moneda euro, valoarea euro in monedele nationale utilizata pentru calculul accizelor si a altor taxe indirecte se stabileste anual, cursul de schimb aplicat fiind cel comunicat in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent", sunt Pe langa nivelul ridicat si disputele pe marginea "discriminarii europene", taxa de inmatriculare aduce o noua surpriza celor care sunt obligati sa o plateasca. Pe motiv ca asa cere Europa, Ministerul Finantelor Publice (MFP) a decis sa calculeze aceasta taxa la unul dintre cele mai mari cursuri BNR din ultimul trimestru al anului trecut, respectiv la cel de la inceputul lunii octombrie a anului trecut. Potrivit articolului 218 din Codul Fiscal "valoarea in lei a taxei speciale pentru autoturisme/autovehicule se determina prin transformarea sumei exprimate in euro la cursul de schimb valutar comunicat de BNR pentru prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent". i Cursul de schimb este comunicat chiar pe site-ul ministerului, acolo unde cei interesati pot calcula nivelul taxei de prima inmatriculare pe care ar urma sa o plateasca, respectiv 3,5334 lei/euro. "In directivele europene in domeniu se stipuleaza ca, pentru statele membre care nu au adoptat inca moneda euro, valoarea euro in monedele nationale utilizata pentru calculul accizelor si a altor taxe indirecte se stabileste anual, cursul de schimb aplicat fiind cel comunicat in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent", sunt precizarile facute de MFP. |
1 Attachment(s)
silviu am fost la tine la magazin le-am vazut pe alea la 600 de euro da omu le vrea noi adica na....stii cum e,si s-a hotarat sa deie comanda de dezent in 5 spite,si cred ca rezolva azi cu viorel sper sa fie multumit de ele si sa le foloseasca fericit :)) ms oricum pt sfat si daca mai e de ceva mai colaboram.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning