![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
si mie imi place sigla lui draky..dar sa scrie ceva de genu membru club..acolo sub espero.. ;)
si in legatura cu filtrul sport la espero...e de aspect mai mult ...dar baga si ceva mai mult aer rece decat filtrul masinii... ;) |
4 Attachment(s)
marfa sigla pro pt ea si app darky radiator nou e 3.5 mil miam luat eu ca am busit pe unu .
aaa era sa uit daca fac si eu 2-3 gaurele in toba se aude marfa ca nam bani de filtru sport ? |
pei da,si mie mi`a crapat,si este alta viata,cu unul nou,sta apa mai bine...eu am dat 380 din focsani....:rolleyes2
app....asta am incercat prima data,am scos filtrele din toba,se aude ca un tractor:lol: 5 voturi pana acum....up aaa...ce`s alea galbene?mai ai nitel de lucrat la ea...nu mult..dar mai tre` slefuita pe ici` pe colo`.....si daca te apuci sa o faci,o sa te ajute si culoare,da bine pe espero:lol:( a ta este versiunea fara "oglinzi"....dar cu abs,nu?) aaa...johnny,de unde ai tu,peste 100 de caluti din 1.5?! |
nam abs am oglinzi electrice heliomate
si zici ca se aude marfa cu toba putin gaurita sau daca ii pun o finala marfa so auzi ca filtru sport e prea scump . |
Quote:
dar ce are filtru` sport cu sunetu la toba!?....ce vrei tu,sunet la motor sau la toba...lamureste`ma;) app...am vazut astazi o versiune de espero,muult,mult diferita de a noastra...farurile altfel,proiectoare altfel...bara fata/spate altfel,stopurile de marsarier,complet albe....deci super tare...aa si topurile erau altfel,nu tuning..era de la mama ei,cu motor de 2000 |
sunetu cand o turezi ma sa se auda grav rau vreau intelegi cum se aud motoarele asa vreau
|
8 Attachment(s)
deci la 1.5/1.8 nu se aude grav cand suge aerul,la motor,la cielo se aude frumos,iar la evacuare..na` trebuie toba...8)mmmmaaaaaarrrrreeeeeeeee:lol:
asa arata din spate,ma refer la bara,si stopurile erau altfel...in fata complet diferit,se vede la proiectoare,si faruri,erau altfel,fara semnalizari pe lateral...si parca mai era ceva,daca nu ma insel,trapa:lol:oricum era nice...(primele 3 poze,restu la caterinca,n`am c face,mai ales visinia,morrii de rassss):lol: |
nu ma dar daca ii gaurescv putin toba se aude sau o gauresc degeaba ? si app in ce turatie are cuplu cel mai mare ?
|
mai gauresti degeaba toba....cat despre cuplu`,depinde de la motor la motor,si conteaza si in ce stare este ambreaju`...nu am dat atentie,dar eu cand ma dau..4500rpm....deoarece,shift-ingul este foarte lung,si pierzi mult....si daca o mai si ridici in ture ca nebunu`..pana schimbi,te apuca dimineata....
|
a deci mai bn ma las pagubas cu toba ,si ambreiajul este cam dus ca mam dat cu o dacia si ma facut intr-a 1 si a -2 lam facut eu cu mult.
|
in general..o dacie buna....are cuplu` in turatii joase...la noi se"dezlantuie"dupa 2500rpm....deci 1`2-a trebuie sa o cam ridici in ture....acum depinde de stilul de sofat....;)
cat despre toba...ori iti faci una....ori strangi niste banuti,si`ti cumperi ceva aftermarket... |
bai baieti iti iei toba de se aue de mori la 1,5mil si-a luat un prieten la un logan si se aude super!nu merita sa o gauresti se aude mai mult a rateu dupa aia. si vreau o sigla ca sunt disperat:-p!eu zic caarata bine aia cu silueta de masina si scrie in ea espero si dedesubt 4tuning,nu?
|
mai baiete:)) nu baieti,ca eu am ditamai toba pe spate...;)
|
@ gogu: Mai ai multe de facut la masina, si lasa naibi gaurile din toba, asta e treaba de copii... Incearca si tu sa o indrepti in fata, farurile alea sunt praf (matuite si unul spart), apropo vezi sa mergi noaptea cu ea??? Incearca sa vopsesti stergatoarele cu negu (nu e frumos cu gri). De partea din spate ce sa mai zic... arata jalnic, TIE ITI PLACE CUM ARATA MASINA TA??? nu te supara...
SIGLA IDEALA AR FI : silueta aia de la avatar de la draky si in ea sa scrie ClubEspero nu doar espero... fara fundal, doar silueta si scrisu cu alb...!!! :X:X |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning