![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
1 Attachment(s)
si acum inca un mic Teaser....
|
acest club pt mine de cand am intrat am zis ca totul se bazeaza pe prietenie si pasiunea pt tuning pasiunea a rezistat dar prietenia se leagana...hai va pooop dati-va dracu de simpatici ne int intrafic :* o sa trec pe la standu vostru sa va salut personal in weekend
|
Da mă bogdy dar tot ai join la group'ul nostru :lol: defapt lor... :P !
|
Quote:
Cu prima ocazie cand ne mai intalnim o sa va spun una buna cu colegul vostru Bogdy :)) |
asculta sfatul lu Kydu bai bog....ca daca ai cazut in fata lui...te face zdrente cu bara aia a lui :)) :)) :)) :))
Nu Batman? :D :D :D :D |
Quote:
P.S.: Era vorba despre o intalnire funny din trafic,va povestesc eu,ca e mai misto povestita live decat scrisa:???:..l-am speriat nitel pe colegu vostru:o |
Quote:
|
De 1 aprilie :)) Glumetz rau asta mic! A uitat intre timp ca bataia doare :))
|
Quote:
|
mari panarame :))))) @kidu mare panarama la semafor este :)) sa ma omoare in masina =)) :) o sa va povestesc ce sa int cu mine si kidu
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Au ajuns si astea mici de la Raid Hp Night Flight mai am de luat un senzor nu`i graba pt ca nu stiu dimensiunile si tre sa ma interesez ...le pun pana sapt viitoare la sf :D urmeaza jante+suspensie :D
|
Bogdy sa ma anunti daca mai ai nevoie de ceva :) .
|
Mamăăă bgy revine în forţăăă ,haide tatăăă să te vedem... :D gata :lol:
|
Foarte tare baietasul asta la fiecare salariu isi face cate ceva pe masina..Tot respectul din partea mea...si a mai multora...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning