![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
On topic :valex am vazut ca te plangeai de suspensia jom , acum intrebare de "10 puncte" : cine te a pus sa cumperi jom? sunt niste pocnitori de suspensii alea ca si fk urile , cred ca ieseai mai castigat dintr-o combinatie arcuri + amortioare bune. Hmm daca intaresti amortizoarele nu te va scutura?
|
Quote:
JOM ( praf ) = FK ??? pentru ca am vazut la FK o suspensie care ma tenteaza rau ... 75/50 . |
Quote:
Pe majoritatea va tenteaza drop ul si pretul , dar voi nu ati fost curiosi sa testati o suspensie de genul asta sa vedeti cum se comporta? Eu cataloghez oamenii care isi pun asa ceva pe masini , ca oameni inconstienti , va bucurati pentru pretul care se cer pe ele , dar la ce bun? Cauta altceva , undeva pe la suma de 400 de euro aprox , ceva cat de cat decent. Unul din exemple de suspensia buna de buget , sunt cele de la lowtec. |
Dacă nu se doreşte a se concura pe Pikes Peak, sunt bune şi astea mai ieftineală, atāta vreme cāt există un minimum de garanţie!
|
sau de la Ta-teknics,nu sunt nici alea cele mai bune dar isi fac traba f bine
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Tu zici ca ne uitam la pret.Uita'te la ce masina ai tu si la ce masina avem noi .Tu iti permiti sa dai 400 de euro pentru o suspensie pentru ca e ditamai BMWu model nou(apropo...sa'l stapanesti sanatos),nu poti pune orice pe ea.Pe cand noi,la Opelurile noastre din 93-97 la 1.6 ai nostri (cel putin ai mei) nu avem nevoie de o suspensie prea..wow.
Crede'ma ca am cautat la suspensii pentru a mea de m'am saturat.Preturile pleaca de la 150-230EUR(acceptabile pt mine) si sar direct la 870EUR (la fk-reglabila) care e cat masina .Sau hai nu cat ea ,dar jumate. Multe firme nu mai produc suspensii pentru Astra F . Cel putin eu asta am realizat dupa ce am sunat timp de 1 luna dealerii.Ce am gasit la pret atractiv a fost la FK si TaTechnix. Din cate am inteles Ta technix e mai ok,deci banuiesc ca majoritatea de aici care au Astra F vor achizitiona suspensia asta.Daca o vrem mai joasa,luam arcuri mai low.Sigur se gasesc. Cunosc persoane care au Ta Technix pe G4 (reglabila) si pe BMW E36 (sunt o gramada) si sunt multumiti de produs. Mersi pentru sfat.Chiar vroiam suspensia de la FK .M'am razgandit |
Quote:
Imi cer scuze daca expresia mea sa inteles in sens rau [ si eu ma uit la bani cu toate ca am in familie e60 ,e46 ,celica ] , ma refer ca inteleg prea bine situatia [ mai ales in RO ], iar eu ma bucur cand cineva reuseste sa gaseasca o solutie ieftina dar si buna la unele modificari ale masinii respective. Iti mai recomand sa vezi niste preturi la suspensiile lowtec [ am auzit pareri foarte bune despre ele prin afara cel putin ] Cat despre dealerii nostri din romania , m am convins , ei spre exemplu pentru un m packet de bmw e46 cer 700 de euro aprox , iar eu am gasit cu 400 complet si din plastic abs. Prefer sa imi caut singurel in afara piesele si accesoriile necesare , decat sa ii umplu pe ei de bani.Am vazut ca tu cauti si frane , iti recomand discuri si placute ate , ieftine si bune , evita zimmerman si brembo [ exceptand cele cumparate direct din italia ]. Daca mai ai nevoie de vreo ceva , da mi un pm cu id ul tau de mess si mai discutam acolo. Valex imi cer scuze pentru off topic ul facut , dar am facut o pentru cineva care macar intreaba si cere sfaturi ca sa faca un lucru bun la masina. Nu sunt fan opel , dar apreciez enorm oamenii care dau dovada de pasiune pentru masinile care le au in posesie. tot respectul pentru voi baieti. PS : minimal , nu conteaza masina sau statutul social al fiecaruia , conteaza "nebunia" asta pentru masini , asta leaga intre ei adevaratii pasionati [ cel putin asta e conceptia mea ] |
Quote:
Alex si restul care vreti TA-Technix, aveti grija. In Romania sunt foarte multi care vand asa ceva, dar sunt de fapt fake-uri ( da, suspensii fake :) ). Deci nici din punctul asta de vedere nu e bine sa va avantati la cele mai ieftine TA-uri pe care le gasiti. O combinatie de arcuri scurtate(eventual comprimate) + amortizoare intarite facute custom poate fi de multe ori o decizie mai buna decat o suspensie aftermarket ieftina. |
Quote:
SV25MBN are dreptate in ceea ce spune , sunt multe fake uri pe piata noastra , iar o solutie cum a spus el , poate oferi o satisfactie mai mare .Inainte sa cumparati, informati-va bine asupra produselor , ca suntem inconjurati de tepari fara scrupule si lor nu le pasa daca mori sau traiesti , atata timp cat le cumperi lor produsele. |
Eu am in valcea pe cineva care aduce suspensii bune .Stiu asta pentru ca au cumparat destul de multi de aici si nu au avut probleme.
El da suspensia cu 150 eur si a intrat cineva pe mine din Craiova ca o da cu 135 . Mi s'a parut suspect . Nu stiu acum daca e teapa sau nu,dar sincer prefer sa o iau din VL de la unu de'al meu decat de la cineva pe care nu stiu |
Nu mai vreau SH'uri pentru masina mea . Cel putin nu la capitolu mecanica..siguranta.O sa am grija de la cine cumpar si gata.
Eu oricum nu merg tare cu masina nu fac depasiri care implica forte G mari :)) nu merg tare pe ploaie pentru ca in ciuda celor 2 ani de carnet si de condus aproape zilnic , eu nu ma consider sofer bun . Si decat sa iau ceva SH sa ma trezesc cu probleme mai tarziu,mai bine ma lipsesc |
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
pui bucsi,bascule,pivoti,bielete,flanse si tampoane noi dar TOPRAN,cam asta suna adica cel mai prost dar e nou,deci siguranta este pe ultimul loc acum fiecare cum vrea dar mergem low ne rupem oasele si masinile iar la un viraj roadem la unghii |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning