![]() |
Re: Club MATIZ
Ma bucur! Nu ai pentru ce! Oricand! ;)
p.s. RACORD FLEXIBIL EVACUARE se numeste! :-P |
e imitatie de piele de sarpe care imita metalul
e un racord mobil la evacuare :) l.e. sorry razvan, dar mi-a luat 5 minute sa citesc toata pagina pana sa raspund :D |
prin constanta ceva intalniri???
|
Quote:
|
Mai stie cineva ceva de Bobeica?
|
Bobeica are Audi. :)
Nu mai are buburuza - nu cred ca mai "traieste" printre Matizari. :) |
Si in plus, din cate imi aduc eu aminte Matiz era avariat destul de grav...
|
stiu ca nu mai are masina ,ca vindea tot de pe ea in primavara
|
Salut. Club Tico are placerea de a invita Club Matiz la un meeting outdoor Tico&Matiz. Locul si data se v-a stabili in aproximativ doua saptamani. Distractia va fi condimentata de Campionatul de pescuit TICO vs. MATIZ de multa bere si fete frumoase. asa ca pregatiti cortul, undita, masinile si toate celelalte:-P pentru mai multe detalii puteti urmarii topicul Club TICO.
lista cu cei care se vor prezenta din Club Tico este prezentata mai jos. faceti si voi o lista cu cei din Club Matiz care se vor prezenta 1.TM32CIP - (Guashe) - Tico 2.Street - Mircea - Tico 3.TM32CIP 4.TM32CIP friend1 5.TM32CIP friend2 6.TM32CIP friend3 7.Zapp - Tico 8.sorin_sorin95 - Tico 9.DjMogLy 10.luciang - George - Tico |
Salutare!
Va multumim pentru invitatie si scuzati eventuala intarziere de raspuns. Acum am facut si noi publica treaba pe forumul nostru privat. Vedem cine doreste sa vina si cine se inscrie. Speram in scurt timp sa afisam o lista cu cel putin 5 participanti. Ingros "speram". :) |
grabiti-va ca a venit vara
|
Propun intalnirea la constanta...sau undeva la mare....distractie.....soare....voie buna....si fete frumoase:P
|
Quote:
daca ai citit topicul sau ai fost atent la posturi stii despre ce ii vorba |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning