![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
Salutare.
Ma intereseaza cat ma costa sa imi faci un suport de ceas suplimentar pe un stalp de cielo sau sa imi adaptezi pe stalp un suport Raid pe care il am .... cum iti e mai usor ... Multumesc. |
salutare
se poate sa prelungesti capota la Octavia Tour Sport ca in poza asta ? m`ar interesa si adresa ta.poate iti fac o vizitahttp://www.superskoda.com/images/Plasty/o1-mrc.jpg |
9 Attachment(s)
v-am raspuns
sa mai urc niste poze: - suport de ceasuri suzuki swift 2005 - bara fata tip Rieger, clean-uita - limboaca de swift vopsita in sfarsit - niste reparatii de bari (focus rieger, camion iveco) |
3 Attachment(s)
Bara punto vopsita si montata ....respect ghetto
|
Foarte frumoasa bara spate si se potriveste de minune. Felicitari baietilor.
|
1 Attachment(s)
salut ma intereseaza dak imi poti fc bara fata la un e 36 ca cea din poza.cat costa si cat dureaza?multumesc anticipat
|
Quote:
|
Salut Mihai, sper ca-i fain acolo prin Suceava, de maine astept sa-mi spui cand pot veni cu masina pe la garaj ;) Salut!
|
1 Attachment(s)
salut. o bara ca asta cat ma costa sa o faci asa..
ms |
bad-boy pt un e46?
|
4 Attachment(s)
Bara fata Golf 3 model US, au fost astupate gaurile unde veneau semnalizatoarele si proiectoarele
|
5 Attachment(s)
Quote:
s-au efectuat bara spate custom + eleron custom. a da, si bara fata clean de golf 3. sebastian s-o stapanesti sanatos. restul aveti pm. |
2 Attachment(s)
Cat ma costa capota adusa la nivel si difuzorul aplicat (fara gauri de esapament) pentru megane 2, sedan?
|
1 Attachment(s)
Bara reparata cu cateva pagini in urma (pag.47), acum vopsita, completa si pusa pe masina. Treaba buna! RECOMAND! :lol:
|
surpriza mileniului :D a urcat BSK bara pe masina :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning