![]() |
Re: B 28 N U T
gata au venit?frumoase :D...
|
Lasă-le aşa, DOG!
Sunt super frumoase... Au un stil racing şi în acelaşi timp şi old school! |
le las asa momenta,cand ma plictisesc de ele,le inbrac;)
|
am gasit in sfarsit 2 anv 155/65/14 continental cu protectie janta.am plecat sa le montez pe fata(7j:) )
|
14 Attachment(s)
:oops::love:gata,zilele astea urmeaza si pe spate tot 155,sper sa intre pe 8j.:D
dupa ce pun si pe spate intra la vopsit.albe complet. vand 4 anv dunlop sport 165/60/14, 200 ron toate 4,sunt intr-o stare foarte buna. |
bv caine vin mult mai bine acuma .... au un alt aspect mult mai agresiv ... bv >:D<
|
Daca lucram la vulcanizare, te-njuram rau! Arata foarte bine, sa te vad pe spate :D Sanatate!
|
Quote:
Man o sa fie mai grea vopseaua ca jantele :))) Bafta cu shlapii si pe spate Ps....daca am mers eu cu 155 pe 8j la tine de ce nu ar merge :D |
Quote:
acum sa mai gasesc inca 2 tot cu protectie si pun si pe spate.;) |
zimi si mie cat te,a costat sa astupi manerele si aerisitoarele alea .pls
|
hai dog ca acum vine salonul si u nu esti gata
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
cateva poze cu oglizile,mai am de lucrat pe la ele.le pusesem in locul celor originale,dar erau prea sus,si leam pus mai jos,si cred ca asa le si las. |
numai oglinzile nu se vad in pozele alea:lol:, oricum din ce se vede sunt misto oglinzile:D
p.s. am auzit ca bagi masina in salon? la sectiunea rat rod:D |
Quote:
p.s.:D mai slefuies o aripa,vopsesc o,oglinda maro:lol: si aia e:D |
vezi ca sti:lol:slefuiesti capota pana la metal o dai cu apa cu sare, strat de lac deasupra si gata:) rat rod baby:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning