![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Salut,
Am si eu o rugaminte, daca ma puteti ajuta: stiti cumva unde as putea gasi machete moto Honda Transalp si MZ sau machete auto VW Derby/Polo (modele mai vechi)? Multumesc anticipat, Ioana |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...e-machete.html |
Stie cineva unde pot gasi figurine 1/18 in Galati?Sa fie de fete in special!
|
stie careva de un pot cumpara 1 bucata Honda Civic type-r ep3 ?
|
As vrea sa stiu daca este cineva care a cumparat machete facute de Paudi Model, sau daca stie pe cineva care aduce astfel de modele la comanda!!!
|
Ce te-ar interesa de la Paudi Model?
|
Ma intereseaza si pe mine o toyota land cruiser, dar doar daca vine la un pret in limita bunului simt.
|
La Noriel in AFI, kiturile Ferrari 1/24 de la Maisto sunt in jur de 55 ron, in comparatie cu 86 Ron, pretul din Cora.
|
Ajutati-ma si pe mine va rog
stiti unde pot gasi macheta 2009 corvette stingray concept 1/24 ? o produce jada, am cautat intr-un agip, la muncii dar nu am gasit, stiu ca de obicei in agip se gasesc jada toys |
salut....caut si eu o macheta.... VW Golf 3 Variant ....nu prea cred ca se gasesc in romania....si doresc sa stiu daca are cineva...si cat costa...deocamdata nu sa o cumpar... :D
ms |
Quote:
|
Pe la KAUFLAND am vazut ceva machete la scale diferite....in SIBIU de restul oraselor nu stiu.Preturi undeva pana la 150 RON cele la scala mai mare.....
Sper sa va fie de ajutor ce am postat |
CLICK! Numai de acolo iau , si ce gasesc prin magazine :-P |
sal
azi am fost la Central - in Cluj - si au primit din nou Subaru Impreza WRC 1:18- Solberg - Mondo Motors - eu de acolo il am pe al meu..doar ca pretul e cam mare - 180 lei - acum un an eu l-am luat cu 130...deci daca cauta cineva asa ceva...:D |
Selgros Iasi: Cararama, scara 1:24, pret 19.90lei
Billa Iasi: Welly, scara 1:24, pret 32.90lei Kaufland Iasi: Cararama, scara 1:24, pret 19.90lei |
All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2025 4Tuning