![]() |
Re: Club Cielo
nici azi nimic?
|
hai ma ca`i 12...nu v`o ajuns nimic?
|
Salut Popor :D
intr-un final am si io acces la net Am fost plecat din capitala si pe unde am umblat fie nam avut acces la web fie nu aveam timp de web. Sper ca nu am pierdut multe. vad ca sau strans ceva posturi, am citit o parte dar mam plictisit repede parca erea topic pt Club Cielo si vad de toate pe el (sper ca nu am suparat pe nimeni) pana la urma ce sigla sa stabilit? ca sa stiu si io ce si cum procedez in lipirea uneia pe "Veyron-ul" meu app ceva intruniri (ma refer la bucuresteni) ? |
korb.../daca nu te`ai fi plictisit asa repede...ai fi vazut pe l;a paginile 50-54 sigla...care e aia de la semnatura..dar fara nume...doar cielo runners.
|
Ok donn merci mult
am cautat la paginile indicate si am descoperit :D acum vine intrebarea bomba Dacia mai ai ceva exemplare ??? |
da eu am lipito dacia da nam aparat ca i lam imprumutat la un prieten si nu raspunde cred i so gripat reteaua necesita sa ma duk sal iau de ureaca sa imi recupar aparatu si apoi el isi mai afce poze cu aparatu de epilat ca eu nu il mai dau :)))
|
da mei poze de la intalnirea numarul 2...???
|
pai eram la mine in spatele blocului doar eu si cristi si nu am mai facut poze
|
Hai ca am primit si yo siglele :D
|
poi si poze ceva:D;))) sa vedem cum se vede...aaa.si mai era si una din reguli asta :P
|
ase ase...se poate
da vedem la tzestos, nucu, donn voi nimic? mai am 4 sigle...si din pacate un singur plic timbrat. acuma am facut o afacere nereusita cu 2 calcualtoare stricate inrt`o singura zi si trebuie reparate pana deseara ca vin oamenii dupa ele. asa ca deja am datorie :) zilele viitoare daca mai am bani sa cumpar timbre va mai pun. mai am un sigur timbru si un plic, daca mai sunt doritori din bucuresti sa`mi zice`ti sa trimit mai multe o data nu pe rand si apoi vi le impartiti voi intre voi. ii ok asa? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Momentan doar pe birou...
|
ii bine si acolo, macar stiu ca mi`ai dat adresa buna :P
|
la mine nu a ajuns....sper sa ajunga pana vineri....:D asa inca ceva...ziectimi si mie dar din surse sigure,pretzurile alea de pe autodaewoo sunt kiar reale sau ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning