![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Poti folosi primer/grund pentru plastic, dar nu e obligatoriu. Pentru vopsit mergi la magazinele cu articole pentru pictura si cumpara pensoanele de care ai nevoie (vei avea nevoie de dimensiuni mici gen 5/0 pentru detalii si ceva mai mari pentru suprafetele mari gen scaune). Vopselele le poti lua de acolo sau poti lua vopsele speciale pentru machete de la magazinele care vand asa ceva. Exemplu aici, aici...
|
Aha,am inteles.pensule am si eu de toate dimensiunile dar mai greu cu vopseaua.Acum stiu.Multmesc pt. ajutor :mrhappy:
|
Salut,am si eu o nelamurire .....:bateriile CR 2032 se pot incarca??
|
Nu, nu se pot incarca dar la cat de ieftine sunt nici nu merita.
|
Am si eu doua intrebari:
1.Nu are nimeni un tutorial sau sa-mi ofere niste informatii in legatura cu schimbarea sistemului de prindere a unor jenti pe o macheta Bburago? 2.Cum pot sa fac un sistem audio in portbagaj?(ma refer la suporturile "boxelor") |
Quote:
|
Lac fumuriu are cineva idee cat ar costa?
|
despre jantele de pe un Bburago 1/24 vroiam sa intreb si eu... jantele alea de tuning se potrivesc? vreau ceva mai mare in genul prorodz...
|
Quote:
|
Chestia incercuita cu rosu de la o macheta care nu este retractabila , cum o pot scoate? cu ce pot taia? ea este lipita de bancheta din spate.
http://i56.tinypic.com/suygwy.jpg |
desfaci macheta si ai sa vezi foarte bine cum o dai jos..
|
hai salut ,stie cineva cu ce se poate curata "praful" ala de pe geamurile machetelor "old friends" de la maisto?(da` sa ramana si transparent geamul ) sau de unde as putea sa fac rost de un renault gordini 19 sau dacia 1300 1/24 sau 1/18?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning