![]() |
foarte tareeee frate!!! :lol: :lol: :lol: ... si doi care fac sex in masina!!! :twisted: :twisted: :twisted:
sorry da nu m-am putut abtine!!! :roll: |
1 Attachment(s)
Pentru Auro :arrow:
Sper sa iti placa :P |
oky...si care dreaq e legatura...inafara de jantele de carerra gt nu ai facut mare....##$ la masina..+ k e septarul din seria pisica..al lui auro e din seria urs...
|
3 Attachment(s)
..Hei need backup este masina Vecinului meu si m-a rugat sa va rog sa-o aranjati nitel .... Scuze de calitatea imaginilor sunt facute cu camera mea de AMATOR INRAIT
|
Pontiac
1 Attachment(s)
Salut, asta cred ca e o provocare mai grea:personal nu stiu ce i s-ar potrivii acesui tip de masina ca tuning exterior.As vrea daca se poate sa fie rosie :wink:
|
kolegule ...sa`tzi traiasca familia aia de drojdieri :D ...tremura mana rau de tot ..... vezi ca tot faceau ashtia reclama pe la tv ...camera cu stabilizator optic .. :wink:
|
sa moara aia micii de foame nu beusem toti in seara aia si la mine in familie nu era unu treaz sa traga o poza .... daca nu va convin pozele okyz .... lasa k ma duc sa o tunez eu cu spray-ul .... am un talent la tunat cu spray-ul 8) + k nu este Virtual este Real Original :lol:
P.S. Sa moara fetitele Power Puff folositi si voi una din poze k ma omoara vecinu .... k i-am baut Busuioaca fara nici un rezultat :lol: |
Audi 80 sec
1 Attachment(s)
Pimp this ride:)
|
mamaaaaa ...ditai marimea la o poza ...zici ca`i facuta din satelit ..
|
las' k e mai bine asa decat sa fie d-alea minuscule...
|
re
1 Attachment(s)
sal a cazut ceva la graba.......scz de calitate ...insa si poza desi ..mare si buna rezolutia si unghiul....proasta calitativ sau sa zic parca prea luminoasa sau nustiu ce sa zic...oricum sper sa iti placa sau macar sa iti faci ceva idei
|
2 Attachment(s)
Sal.Vin si eu cu masina.Ce ziceti?O faceti?
|
frumoasa parcare i-ai facut!!!! :evil:
roata aia spate parca sta sa zboare jos de acolo!!! :lol: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte fain pt o dacie si nici chiar greu de realizat!!! :clap:
bravo Maskt :ciggy: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning